Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862299 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
Cem abiye dediğimi söyledim zaten umut laf Söylemek için konuşma.
Bu nasıl sagısızca bir üsluptur ya kimseyle konuşulmaması gereken bir tarzla kendinden 12-13 yaş büyük bir insanla konuşuyosun.Başkasına laf cambazlığı yapma diyorsun seni ne ilgilendirir diyebilirsin ama benide çokca rahatsız etti sonuçta burası bir forum herkes birbirine böyle yazacaksa insanlar birbiriyle kavga etmekten takımı yazamaz.
1.5 sene önce babasını kanserden kaybetmiş biri olarak senin şeyinde olmayan laflar başkasını derinden yaralabiliyor bunu dile getirince laf cambazı olmuyorsun.Hea beni çok üzdümü yaraladımı yok ama Cem abiyi ya da bir başkasının yarasına basılmış olabilir.
bağlarım kopmasaydı şöyle oynardım Böyle yapardım kesin parkelerdeydim çokda yüzdeli atıyorum lafları Üniversitede 3.sınıfta okuyan (bölümü iletişim) birine göre oldukça komik.İnsan başka forumlardan gelen trollerdenmisin diye düşünmeden edemiyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bu nasıl sagısızca bir üsluptur ya kimseyle konuşulmaması gereken bir tarzla kendinden 12-13 yaş büyük bir insanla konuşuyosun.Başkasına laf cambazlığı yapma diyorsun seni ne ilgilendirir diyebilirsin ama benide çokca rahatsız etti sonuçta burası bir forum herkes birbirine böyle yazacaksa insanlar birbiriyle kavga etmekten takımı yazamaz.
1.5 sene önce babasını kanserden kaybetmiş biri olarak senin şeyinde olmayan laflar başkasını derinden yaralabiliyor bunu dile getirince laf cambazı olmuyorsun.Hea beni çok üzdümü yaraladımı yok ama Cem abiyi ya da bir başkasının yarasına basılmış olabilir.
bağlarım kopmasaydı şöyle oynardım Böyle yapardım kesin parkelerdeydim çokda yüzdeli atıyorum lafları Üniversitede 3.sınıfta okuyan (bölümü iletişim) birine göre oldukça komik.İnsan başka forumlardan gelen trollerdenmisin diye düşünmeden edemiyor.
Kardeşim haklısın bugün biraz sinirden yanlış konuşmalarım olmuştur eyvallah kime yanlış bir kelimem olduysa affola sadece ben umut abi Tarafından bi cephe alınmış ta sanki a desem b desem suçlu görülecekmiş gibi bir hava sezdim ona bozulup öyle dedim kusura bakmasın gerçekten kimse . He tek takip ettiğim forumda burası zaten ayrıca Cem abi demek istediğimi umarım anlamıştır kötü bişey demedim hatta gerçekten beğenimi dile getirdim bikaç yazısını okudum önceden de espri anlayışı iyi ve gercekten konuşma tarzını seviyorum ki laf cambazlığı bence kötü bişey değildir insanı her konuda başarıya taşır ve zeki adamın yapabileceği bişeydir boş insanın değil bu konuda da anlaştık diye düşünüyorum kendisiyle 😊 şut yüzdesi vs olayına gelirsek Takımı'n felaket şut attığına değinmeye çalıştım bu şutörlere rağmen he isterdim sakatlığım olmasaydı bu takım için Mücadeleyi sahada verebilmeyi belki de ikinci ligde bile yer bulamayacaktım tabi bunu da bilemeyiz sonuçta o ayrı umarım burda da demek istediğim anlaşılmıştır yani biraz basketbol oynamayı şutu bilen adam bile bu kadar kötü atmaz bizim iyi şutörlerimiz neden bu formda demek istedim. Allah tekrar rahmet eylesin kesinlikle kötü bi hastalık kimseye vermesin böyle bi tabirin doğruluğu tartışılır tabi ama sadece klişe olmuş deyimleşmiş bişey olduğu için söyledim art niyet beslemeden hiçbir

Çevrimdışı exex

• Üye
bizim ulkemizde spor kulturunun oturmasi lazim . Her maca kazanmak icin cikarsin tamam ama hep kazanamazsin . Sporun dogasinda var kazanmakta kaybetmekte. Ama bizde kaybedince adamlarin ne serefi kaliyor nede anasi falan ... Ayiptir yahu. Sen nasil calisip evine ekmek goturuyorsan o da ayni

Adama saygi duymuyorsanda  ustunde cubuklu var ona karsi dikkatli konus. ( got se bile gote got demeyelim formanin hatirina ).
Sezonun basindayiz sezon sonu gelsin 4 kupadan elimizde kalan 3 unde neler yapmisiz bir bakalim .

Sonra tatildelerken ( ustlerinde forma yokken ) beraber soveriz :D

Çevrimdışı exex

• Üye
Hickman ın maçı olur ..

boyle hayal etmemistim . bileydim yazmazdim :-

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 03:59:41 Gönderen: exex »

Damir12

• Ziyaretçi
Lamonica'dan ziyade sloven hakem, Matej Boltauzer imiş adı, teknik faulu o çaldı, maç boyunca bize düdük çalmadı sağolsun. İlk yarıda Pasqual'in itirazı hakem seminerlerine konu olur, o kadar barizdi, çalmadılar.

Maçı buraya kadar getirmişken kaybetmek üzdü. Mücadele üst seviyedeydi, teknik detaylar var tabii, ama esasen son top için neden Emir diye sormak istiyorum, ve neden üçlük?

Emir'de takımın yıldızı olma kompleksi var. Her zaman kahraman olmak istiyor. Geçen sene Kleiza'ya vermediği paslardan da belli oluyordu. Emir'i severim. Son cb kupasını, sorumluluk almasıyla son anlarda attığı sayı getirdi. Bu yaz milli takımda önce Cenk'e yaptığı asistle, sonrasında attığı 3lükle 2 tane maç kazandırdı. Ancak durum şu ki Emir Finlandiya macında topu Cenk'e cıkarmak zorundaydı cıkardı. Avusturya maçında kendi oynadı ve hatalı bir tercih olmasına rağmen maçı getirdi.

Emir Türkiye kadrosunda son saniyeyi oynayabilir ama bizde oynayamaz. Goudelock ve Bogdan gibi soğuk isimler varken kendisinin oynaması bu kahramanlık isteğinden başka birşey değil.

Koç oyna dediyse durum daha vahim bence

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Koç oyna demedi..

Son şut bence şuan ki tartışma noktamız olmaması gerek.. Takımda her şey oturur. Son şutu kim atmalı diye tartışırız..

Bugün son 2 haftaya göre bir toparlanış gördük. İşin özellikle savunma kısmı oldukça iyiydi.. Ancak hücum konusunda büyük çıkmazlar var.. Bütün yaz boyunca 2-3 den oyun kurabileceğimizi iddia ettim. Basketbol görüşüm olarak bu hale geçerli ancak Bogdan bu şekilde rolü belirsiz oynadığı sürece bunun imkanı yok...

Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Koç oyna demedi..

Son şut bence şuan ki tartışma noktamız olmaması gerek.. Takımda her şey oturur. Son şutu kim atmalı diye tartışırız..

Bugün son 2 haftaya göre bir toparlanış gördük. İşin özellikle savunma kısmı oldukça iyiydi.. Ancak hücum konusunda büyük çıkmazlar var.. Bütün yaz boyunca 2-3 den oyun kurabileceğimizi iddia ettim. Basketbol görüşüm olarak bu hale geçerli ancak Bogdan bu şekilde rolü belirsiz oynadığı sürece bunun imkanı yok...

takımda kimsenin rolü belli değilki kardeşim.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Evet alacak adam gibi oynayacak ve zaten Fenerbahçe Ülker'e seçilmiştim ağızla değil yani he yanlış anlaşılmasın parayla değil yetenek seçmeleriyle çarpraz bağlarım koptu yani bu durum oluşmasaydı eğer emin ol oynardım hepsinden de o toz kondurmadığınız adamlardan da daha Yürekli oynardım
He veririm de dert değil demogoji yaptığım yok  ayrıca ama durum bu biz Fenerbahçeyiz herkesin durumu Günlük gülistanlık değil zevkine değil ondan bundan feragat ederek kulübe destek olmaya çalışıyor herkes ve hickman bey sayesinde maç 10 olacakken onlar Öne geçiyorsa her boş üçlüğü kaçırıyorsa ve her maç aynıysa kusura bakmayın öyle adama söyleyecek Sözümüz olur ki ben Takımı hep savunan biri olmama rağmen ki zaten Takım'ı Hocayı eleştirmiyorum hocanın tek bence Yanlışı son Hücum Öncesinde mola alıp seti çizmemek Emir'in hatası bencillikle son topu Gou'ya vermemek . Kenan 14 dakikada 0 iş yapıyorsa hiç kusura bakmayacak hickman da Bogdan da hickman da özellikle bu üçlü her maç böyle gelsinler kendilerine buna hakları yok . Ve iyi bir oyun kurucu eksikliği FB TVde bile dile getiriliyor demekki var öyle bi eksik ki boşa konuşmamışız
En iyisi ne yapalım biliyor musun? Önce en temel şeylerden başlayalım. Sen önce yazı yazmayı, gramer ve dil kurallarını bir çalış, gel. Derdini düzgün anlatmayı becerdikten sonra basketbola geçelim. Ha, noktalama da çalış asgari...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Cem abiye dediğimi söyledim zaten umut laf Söylemek için konuşma neyse Cem abi haklısın şu konuda kötü konuşmamak gerekir kendi sporcuma ama artık harbi sinirlerim bozuldu bu adama ne olurdu o değil de heurtel olsaydı hak ver bana 😒😒 kanser ettin bizi fener deyim gibi bişey oldu artık diye dedim yoksa Allah herkesi korusun bu hastalıktan
Ben de bana söyledin demedim zaten. Ama isimle hitap et derken de tanımadığın ve senden yaşça bayağı büyük birisine ismiyle hitap et demedim. O konuda da biraz çalış, istersen. Nezaket kuralları falan...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Dün resmen alacağmız maçı verdik.. bence maçın kritik anı son hucum değil 3. Çeyreğin son 4 dakikası ve 4. Periyodun ilk 6 dakika sın da hucumda organize olamamamız. Rakip başkası olsa kazanırdık ama Barça olunca bu zor oluyor..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
En iyisi ne yapalım biliyor musun? Önce en temel şeylerden başlayalım. Sen önce yazı yazmayı, gramer ve dil kurallarını bir çalış, gel. Derdini düzgün anlatmayı becerdikten sonra basketbola geçelim. Ha, noktalama da çalış asgari...

Bu saydıklarının hepsini senden iyi bildiğimi düşünüyorum ama İngilizce klavyede yazdığım ve normalde de tüm metinlerimi İngilizce Yazdığım için alışamadım ve zaten dünkü maçın uyuz olmuşluğuyla onlara dikkat etmek aklıma gelmedi ama iyi noktalara temas ettin teşekkürler

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Bu saydıklarının hepsini senden iyi bildiğimi düşünüyorum ama İngilizce klavyede yazdığım ve normalde de tüm metinlerimi İngilizce Yazdığım için alışamadım ve zaten dünkü maçın uyuz olmuşluğuyla onlara dikkat etmek aklıma gelmedi ama iyi noktalara temas ettin teşekkürler
Tabii ki de benden iyi biliyorsundur ama sergilemek de lazım.  Bir de dengeleri çok da etkilemeyecek bir maçın iyi yanlarına dikkat etmeden, bir sinirle sonradan sıkıntı çıkaracak şeyler yazmamak gerekir.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
Yazın gözlerinden alevler fışkıran, topu ısıracak kadar hırslı olan Bogdan'ın potaya bakmayacak kadar sinmesini aklım almıyor.

Bu arada taraftar olarak takıntılıyız bu net. En önce de ben. 2 haftadır Cem Ağrak ile birlikte Zoriç'in kulaklarını çok çınlattık, Okan'ın tüm fedakarca göğüs germelerine rağmen :). Ancak kapağı geldi usturupluca takıverdi ikimize.

Şimdi Hickman ile yazılanları okuyunca bu takıntılı durumumuz iyice belirginleşiyor. Hickman'dan daha kötü bir performans sergileyen - en azından sorumluluk alma anlamında - Bogdan'a edilmeyen hakaretler / geitirilmeyen eleştiriler Hickman'a edilmeye devam edecek. Ömer Koçşan abimiz tüm yenilginin sorumluluğunu Hickman'a yükleyecek. Çünkü Fenerbahçe taraftarı olarak biz buyuz, taktık mı takarız. Yıllardır Selçuk Şahin'e yaptıklarımız ortada. O yüzden ben Top 16 başlamadan - inşallah kalırsak - Hickman'la bir şekilde yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Hem adama yazık, hem bize.

Bu arada birkaç kişi değinmiş, kesinlikle katılıyorum. Kenan'a verilen şans artık biraz Berk'e de verilmeli (Mr. Kemal Erdem kızacak).
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
Dün gece çok zevkli ve güzel bir maç çıkardı takım. Yenildik ama ben takımdan umutluyum.

Ama umudumu kıran Obra oldu. Adeta içime oturdu. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapıyordu. Yıkılmıştı ve konuşamıyordu, bilmem göreniniz seyredeniniz var mı. Bence arkadaşlar bi daha bu adama ağır laf etmeyin. Eleştirelim ama belli bir dozajda olsun. Ben dedim ki istifa edecek. O kadar üzgündü. Bunu korumak için söylemiyorum yenilgiye belki de bizden on kat fazla üzülmüş bi haldeydi bunu belirtmek isiyorum sadece.

Geçen sene ilk turda herşey iyiydi. Sonuç ne oldu. Şutlar giriyordu, setlet tıkır tıkır işliyordu Emir ve Bojan takımı alıp götürüyordu. Sonuç ne oldu ikinci turda hüsran. Erken ritm bulduk. Oyunumuzu ikinci turda çözdüler önlem aldılar.

Takımda şuan Gou ve Nemanja harici kapasitesinde oynayan kim var genel manada. Bence herkes çok kötü. Bırakalım da takım ritm bulsun. Bogdan da Emir de Hickman da kendine gelecektir. Ama daha çok erken acımasızca eleştirmek için. dün akşam maç son topa kadar gelmiş. Öyle yada böyle gelmiş. Kiminle oynuyorduk dün gece. Polonya mı Bulgar takımı mı. Olacak o kadar. F8 de değil de burda bu şekilde kaybetmeyi ben takım için artı bile görüyorum.

Herşey daha iyi olacak. Eksik yok mu kesinlikle var. Ben Hickman gitmeden bir Guard takviyesiyle bu takımın çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 09:29:17 Gönderen: erhanay »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maç öncesi çoğumuz kaybedeceğimizi düşünüyorduk, maçın sonuna kadar başabaş oynayıp son topta kaybettik. Kendi adıma ben mutluyum beklediğimin çok daha üzerinde bir performans sergiledik. Koçun çok fazla eleştirilecek yanı yoktu bence, sürekli elinden geleni yaptı, ancak oyuncuların bazı tercihleri sonuçda belirleyici oldu.

Hickman haklı olarak çok eleştiriliyor, sete set kaldığımızda oyun kuramıyor, attığı şutlar genellikle isabetsiz. Maç içerisinde de koç Hickman'a defalarca kenara aldı, gerçi yine toplamda 28dk süre almış ama en çok kenara gelip tekrar oyuna giren oyuncumuzdu. Koç farklı farklı beşler denedi ama Kenan'ın faul problemine girmesi ve çok da fazla etkili olamamasından dolayı belki biraz da mecbur kaldık Hickman'a. Maç sonuna doğru yuhalanması çirkindi, sonuçta tekrar sahaya dönmesi gerekti ve sırf kendi kanıtlama amacıyla kendi şutlar denemeyi seçti, maçın gitmesinin sebeplerinden biri bu oldu.

Goudelock genel anlamda iyiydi, takımı ayakta tutmaya çalıştı ancak bazen bire bire o kadar kaptırıyor ki kendini boştaki arkadaşlarını gözü görmüyor, bazen gereksiz yere zorluyor birebiri, bu konuda daha gözü açık olması lazım. Savunmada da perdeye takıldığı için Oleson'dan 2 üçlük yedik, defans açığını iyi kapatamadık.

Bjelica iyi bir maç çıkardı diyebilirim, ilk başlarda aklı pek sahada gibi gelmedi bana ancak bloğu yiyince aklı başına geldi :D Ayrıca yaptığı 4 asist ile takımın asist lideri olmuş.

Semih ilk beş başladı ancak Tomic'i durdurmakta yeterli olamadığı için ve Zoric çok çok iyi oynadığı için pek süre alamadı.

Bogdan Bogdanovic konusunda kafam çok karışık, 21dk süre alıp -5 rkg yapması kötü. Herkes rolü belli değil diyor ancak biraz da kendi inisiyatif kullanmalı, sanırım Goudelock'a koç her fırsatta falan topu alıp kullan diğerleriniz kenarlarda durun demiyordur. Sorumluluk alması lazım, hiç bir şey yapmasa içeri drive edip boştaki adamı bulmaya çalışabilir ne bileyim yetenekli olduğundan hepimiz eminiz ama daha aktif olmalı maç içerisinde.

Vesely fena değildi, maç sonu çok kritik bir blok yaptı. Ancak 2/7 iki sayı isabetiyle oynadı ki çoğu zaman potaya yakın topu alıyor. Daha yüksek bir isabet yüzdesiyle oynaması lazım bence.

Kenan da eleştiriliyor, şahsen Kenan'a şans verilmesi gerektiğine inanan birisi olarak 14dk süre içerisinde 5 faul dışında hiç bir istatistiğinin olmamasını kafam almıyor. Kenan şunu farkına varmalı eğer süre veriyorsa hoca sorumluluk almayı bilmeli şut bile denememiş olması düşündürücü. Sadece topu getirip sözlü şekilde topu yönlendirmeye çalışmak ondan beklentimizi karşılamak konusunda yetersiz. Bu arada savunma da ilerleme kaydettiğini düşünüyorum onu da es geçmeyeyim.

Emir de genel olarak iyi bir oyun çıkardı ancak maçın sonunda topu Goudelock veya Bogdan'a vermek yerine kahramanlık yapmaya çalışması belki de maçı götürdü. Bence oyunda üretemediğimiz anlarda topu isteyip yaratıcılığıyla arkadaşlarına pozisyon üretebilirdi ancak o da yeterince sorumluluk almadı genelde çok asist yapardı ama dün sadece 1 asist (EL ortalaması 3) yaptı.

Son olarak Zoric mükemmel bir maç çıkarttı, 9/10 ikilik yüzdesi ile yüksek yüzdeyle sayı buldu 10 ribaund 1 asistle oynayıp 27dk süre aldı tek kusuru 0/2 serbest atış kullanmasıydı. Sene başında çok ağır eleştirildi, hatta bazıları hemen takımdan gönderecekti ancak dün tek kelime ile muhteşemdi, hücumda yaptıklarının yanı sıra savunmada da çok iyi gayret gösterdi, bu açıdan Semih ve Oğuz'un fazla süre almamasını doğru buluyorum.

Koç da bu maç özelinde çok eleştiriliyor ancak eleştirilerin haksız olduğunu düşünüyorum. Koçun da dediği gibi sonucu küçük şeyler belirledi. Ufak hatalar yaptık mesela Bogdan ilk yarıda önü bomboş iken pota altındaki çok Zoric'e çok kötü bir pas attı ve top kaybı oldu, orada potaya gitsek çok rahat sayı bulurduk.

Hickman saçmalamaya her başladığında kenara aldı ve farklı şeyler denedi bir ara uzunsuz bile oynadık. İlk yarının sonunda biz hücum ederken Can Altıntığ'ı değişiklik sandalyesine oturttu ancak nedense biz sayı bulunca hakemler değişikliğe müsade etmedi ve üçlük yiyerek ilk yarıyı kapattık. İkinci yarıda biz hücum edemezken de mola alıp Emir'i haşladı çünkü Emir gidip top almıyordu köşede bekliyordu mesela. İkinci yarı bir ara Barcelona'nın faullerini es geçiyorlar diye hakeme çok sert itiraz etti, nerdeyse pota altına hakemin yanına gidecekti. Hemen akabinde Barcelona'ya normalde çalmadıkları hücum faullerini vs çalmaya başladı hakemcikler.
Zaten salonda olan arkadaşlar görmüştür son topları Hickman ve Emir kullandıkça koç kenarda deliye döndü çünkü hiç topu bile dolaştırmayı denemedik, paşalar kahramanlık yapacak diye maç sonunu heba ettik ve kaybettik.
Bence bu maç özelinde hocanın eleştirilebilecek tek yanı rotasyonu dar tutmasıydı, Hickman ve Kenan yerine Melih ve Can'a biraz süre verebilirdi. Bunun dışında önceden de belirttiğim gibi Zoric çok iyiydi o yüzden Semih ve Oğuz'un süre almaması bana göre doğruydu. Zoric yorulunca bir ara kısa bir süre için uzunsuz oynadık bence doğru bir tercihti. Benim izlenimim maç içerisinde koçun eksiklikleri gidermek için hemen hemen herşeyi denediği. Tek takıldığım nokta Melih'in bir süredir hiç süre alamaması ve Can'ı Kenan yerine bile denememiş olması.

Rotasyon konusu dışında, savunma olarak büyük ölçüde iyiydik, mücadele tempomuz da iyiydi tek sıkıntımız hücum da bazen üretemememiz oldu. Maçı kaybetmemiz kağıt üzerinde bir sürpriz olmasa da ilerisi için ışık verdik diyebilirim. Umarım Zoric gibi Hickman da kendini toparlayabilir, gerçek performansını gösteren bir Hickman olsa dün maçı rahat kazanabilirdik.