Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863833 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Abi..

Takımın lideri Gou olacak en azından şu zamanda..Bana kalırsa bunu uzun süreye yaymadı belli sürelerde..Kenan ve Hickman a da oyun kurma hatta emir e de bişeyler yapma fırsatı verdi.Ama bazı zamanlarda -0- verim aldı.

Benim şahsi fikrim..

Heurtel i alalım ve oyunda 20 dakıka onun üzerinden etki yaratıp geri kalanı da Gou nun liderliğine bırakalım.Böylece hem takım oynar hemde sıkıştığımızda eline bakacağımız 2 adam sahibi oluruz..Birisi Bogdan Diğeri de Hickman..Onlara oyun kurdurma çabası adamların verimini yerlerde süründürüyor bence
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu arada maçtan önce Points adı mekana gelen sohbet ettiğimiz herkesin ayağına sağlık
ben , Menajer Kemal Erdem , Zafer kardeşim, Güzel insan Uğur ve abisi Müdürüm Onur , İstanbula tayini çıkan Doktor Arda, Savaşın güzel kardeşi Oğuz Birdal , Yakışıklı BErk ve Arkadaşı , sonradan gelen Özkan ve Sensiblex Kerem...
Furkan ''The Göbek ciddin ZEngin de geldi ama sandalye yoktu benim kucağıma da oturmak istemedi kendisi ( tercih meselesi saygı duyarım :)

Zoriç'i doğuranın .... demiştim bütün hafta
Bogdan 'ı müjdeleyenin ...
Ricky'nin de bal dudaklarını....

8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi..

Takımın lideri Gou olacak en azından şu zamanda..Bana kalırsa bunu uzun süreye yaymadı belli sürelerde..Kenan ve Hickman a da oyun kurma hatta emir e de bişeyler yapma fırsatı verdi.Ama bazı zamanlarda -0- verim aldı.

Benim şahsi fikrim..

Heurtel i alalım ve oyunda 20 dakıka onun üzerinden etki yaratıp geri kalanı da Gou nun liderliğine bırakalım.Böylece hem takım oynar hemde sıkıştığımızda eline bakacağımız 2 adam sahibi oluruz..Birisi Bogdan Diğeri de Hickman..Onlara oyun kurdurma çabası adamların verimini yerlerde süründürüyor bence
Murat'ım yavrum top 16 ya kadar kimseyi alamayacağımıza göre şimdilik sorunları kendi içimizde çözeceğiz seve seve çözeceğiz :)
top 16 ya Allah'ın izniyle kalalım da kesin pg alırız diye düşünüyorum.
şahsi fikrim savunması daha iyi bir pg bulabilirsek de alsak çok daha iyi olur. ama Hurtel e gibi oyuncuya ihtiyacımız da var gibi..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Murat'ım yavrum top 16 ya kadar kimseyi alamayacağımıza göre şimdilik sorunları kendi içimizde çözeceğiz seve seve çözeceğiz :)
top 16 ya Allah'ın izniyle kalalım da kesin pg alırız diye düşünüyorum.
şahsi fikrim savunması daha iyi bir pg bulabilirsek de alsak çok daha iyi olur. ama Hurtel e gibi oyuncuya ihtiyacımız da var gibi..

Bana kalırsa ne kadar erken alsak o kadar iyi..Alalım ligde oynasın takıma alışsın.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bana kalırsa ne kadar erken alsak o kadar iyi..Alalım ligde oynasın takıma alışsın.
kimi alacaksın ? nasıl alacaksın huertel üzerinden gidiyorsak adam elindeki adamı şu aşamada niye versin ? heriflerin top 16 iddiası halen devam ediyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Haydi Bismillah
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 12:03:47 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Saat 21.15de
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 12:04:28 Gönderen: Cem Ağrak »
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bence alırız bu maçı, Turow 89 sayı atarak yenmiş Bayern'i izleyen varsa belki özetleyebilir ne olup bittiğini. Cem abinin adamı Kulig 22 sayı atmış, Yaramaz da 4/5 üçlük atmış.

Geriye kalan deplasman maçlarından en kolayı bu. Hayırlısı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın son hücumunu netten tekrar izledim.
emir seni türk yapanın ... diye selamlarımı iletiyorum kendisine...
gou ya vermemiş Bjelica perdeye çağırmış ona pas vermemiş ve 5 saniye kala aptalca 3lük atmış . yapılabilecek en kötü hücumu yapmış

ah be emir yapma gözünü seveyim
son 2 dakika kala 80-73 iken skor 4 sayı üretip maçı kafa kafaya getiren abimiz de Bal dudak Ricky...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Takımın geçen haftaya göre karakter koyduğu kesinlikle doğru. Özellikle savunmada Goudelock hariç herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Buraya kadar her şey güzelde işin hücum kısmında bir lise takımından fazla ne yapıyoruz Allah aşkına biz? Geçen sene TOP 16'da da kendi sahamızda güle oynaya kaç maç verdik ki bu sene Barcelona'ya 2 sayı kaybettik diye umut bağlayalım. Bir takımın 1'e 1'den başka hücum alternatifi olmaz mı ya?

Goudelock atıyor eyvallah ama Barcelona ne zaman sıkışsa onun tuttuğu adamdan sayı buluyor, onu ne yapacağız? İyi savunma yaptı daha doğrusu iyi savunma gayreti gösterdi dediğimiz takım 80 sayı yedi ve en büyük nedeni Goudelock'un her perdeye takılıp savunmayı sürekli eksik bırakması. Goudelock 30 dakika oynayıp, sürekli 1'e 5 hücum ettiği sürece ciddi hiçbir deplasmanda maç kazanamayız, bunu benim kadar sizde biliyorsunuz, yapmayın Allah aşkına. Hadi yine özel oyuncu belki 1-2 maç alır ama en fazlası o olur herhalde. Hücumda resmen sokak basketbolu oynuyoruz. Goudelock'un alacağı süre maksimum 20 dakika civarı olmalı bana göre. Herkesin kaçış noktası Goudelock olmuş, topu eline alan maç içinde onu arıyor Emir dışında. Maç sonunda Emir topu ona verse belki de kazanmış olurduk ama ekstra bir galibiyet dışında sistemsel anlamda ne değişirdi ki? Bogdan seve seve o sorumluluğu alacak bunun başka yolu yok. Goudelock'sız 5'lerde sahaya çıksın gerekirse, zorla verelim topu ama artık şu adamı takım içine sokmamız lazım. Ayrıca Semih'te 4 dakikadan fazlasını hakkediyor.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 13:10:11 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Takımın geçen haftaya göre karakter koyduğu kesinlikle doğru. Özellikle savunmada Goudelock hariç herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Buraya kadar her şey güzelde işin hücum kısmında bir lise takımından fazla ne yapıyoruz Allah aşkına biz? Geçen sene TOP 16'da da kendi sahamızda güle oynaya kaç maç verdik ki bu sene Barcelona'ya 2 sayı kaybettik diye umut bağlayalım. Bir takımın 1'e 1'den başka hücum alternatifi olmaz mı ya?

Eleştirileriniz haklı fazla hücum varyasyonumuz yok. Ayrıca iyi üçlük atan adamlarımız olmasına rağmen denemiyoruz bile. Barcelona maçında pek set oyunu da oynamadık. Belki koç bütün silahlarını sahaya sürmek istemiyordur henüz, geçen sene normal sezonda bütün kartlarımızı oynamıştık, rakipler bizi çözünce de sıkıntı olmuştu Top16'da.

Goudelock dışında da oyuncuların skora daha çok etki edebilmesi gerekiyor hücum tarafında. Bogdan'dan beklentimiz büyük ancak henüz istenen seviyede katkı vermiyor.

Cem abi benim de dikkatimi çekmişti 5 saniye kala üçlük denedi Emir, atsa bile 5 saniyede sayı bulabilirdi Barcelona. Bence en iyi tercih topu Goudelock'a verip 2 sayılık atış beklemek olurdu maçı uzatmak amacıyla. Üçlük yüzdemiz gerçekten berbat.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bogdan biraz duygusala bağlamış muhtemelen buraya gelirken kafasında çok daha farklı kurmuştu aldığı rol vs onu mutlu etmiyor. Buna da alışacak Partizan gibi bir nehir de değil Büyük Okyanus'ta yüzdüğünün farkına varacak o da en sonunda

Katiliyorum...  Simdi Bogdan'in rolu diyoruz da, karakter ve mental olarak saglam bir oyuncu Hoca ne gorev veriyorsa, onu layikiyla yerine getirecek.  Su noktada, yaptigimiz yanlis, Bogdan'in Partizan'daki rol ve performansina bakarak, simdiki durumunu yargilamak.  Partizan'daki Bogdan'i beklemeyelim bir defa: iki takim gece ve gunduz gibi farkli.  Ote yandan, Bogdan'in mevcut performansi da iyi degil.  Eger ciddi anlamda, hayalkirikligi var ise, bunu bir kenara birakip, adam olmali ve yeni rolune alismali. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Valla ortaya cikmak icin Emir'in yanlislarini kovalayan biri olarak, bu seferlik bunu goz ardi edicem: takimin en zeki ismi oldugu soylenen birinin sut secimi bu olmamali.  Buna gelene kadar elestirecek ve soylenecek seyler olsa da, diger hususlarin oyuna ne sekilde etki edecegini direkt olarak ortaya koyamasak da, bu sutun ne sekilde etki ettigini gayet somut ve direkt bicimde gorebiliyoruz.   
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 17:35:22 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Goudelock'a karşı iyi doldurmuşlar Emir'i onun meyvelerini ! bu üçlüklerle alıyoruz ..