Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846123 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Bugünkü KSK maçı bizim için iyi bir tecrübe oldu bu maç öncesinde. Almanya'daki taraftar oranımızı da göz önüne aldığımızda hatırı sayılır oranda bir taraftar desteği ile oynayacağımız bir maç olacaktır. Barça maçı ve devamında KSK maçında ortaya koyduğumuz savunma sertliğini bu maçta da ortaya koyarsak rahat bile kazanabiliriz.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Maç NTVSPORda yayınlanacak
abi emin misin ntvspor yayin siralamasi ilk aciklandiginda efes gs fb seklindeydi de.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
abi emin misin ntvspor yayin siralamasi ilk aciklandiginda efes gs fb seklindeydi de.

EFES / GS / FB / EFES / FB / GS / FB / EFES / GS / EFES sıralama bu şekilde ntvspor yayınında
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
EFES / GS / FB / EFES / FB / GS / FB / EFES / GS / EFES sıralama bu şekilde ntvspor yayınında
cok ii o zaman abi.bende digiturk play var ama internetim cok kotu 240p ile izlemek iskence oluyor.super.tesekkurler

Çevrimdışı exex

• Üye
Maç NTVSPORda yayınlanacak

Allah im.nolur Murat Kosova anlatmasin :-

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
İsmail Şenol u özledim iyi olur , Lig TV nin spikerlerinden İsmet Bağdem den bıktım

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Amin :)

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
muhtemelen Turow deplasmanına benzer bir maç ile yeneriz diye düşünüyorum
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ligtv de ayni anda yayinliyorsa ligtv den izlenebilir aslında. Daha az reklam giriyor ligtv de dansçı kızları izleyebiliyorsunuz :)

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
B.Munich maçı grubumuzdaki en önemli maçlarımızdan birisi..Yenersek 3. lüğü sağlama alırız..Rakibinde direk hedef maçı olduğundan çok direnç göstereceklerdir..Üstelik Turow ve Alba maçını kaybetmeleri bizim maçı onlar için çok daha kritik hale getirdi..Fazla sete set kalmadan hızlı hücumlarla sonuca gitmek gerekir..Penetre eden takımlara karşı savunmada sorunlar yaşayan bir takım..Savanoviç ve Benzing'e dikkat etmek lazım..

Takımda bence şu ana kadar performans olarak Bogdanoviç hayal kırıklığı yarattı..Ben de transferinden oldukça mutlu olsam da gençliğin verdiği ürkekliği ve alışma sürecini hızlandıramaması sıkıntı yaratıyor..İnşallah Obradoviç'in kendisine sunduğu güveni boşa çıkarmaz ve forma bekleyen Melih ve Serhat gibi oyunculara, aldığı sürelerle haksızlık yapmaz..

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya

Konumuzla alakası yok ama siz böyle söyleyince aklıma geldi. Hafta sonu A Spor'da yayınlanan İBB-Torku maçını izlediniz mi bilmiyorum. Yorumcu tam evlere şenlikti. Maçın son 26 saniyesinde İBB hücumda iken Torku faul yaptı. Faul hakları dolmadığı için İBB maça kenardan başladı ve 13.saniyede top kullandılar. İşte bundan sonra tam bir yorumcu skandalı vardı. Diyor ki " Ben bu basketbolcuları anlamıyorum. Maçın bitmesine 26 saniye kalmış ve birkaç sayı ile öndesin. Topu kullanmayıp süreyi bitirsen maçı kazanacaksın. Şimdi 13.saniyede top kullanınca ne oldu? Şimdi Torku'ya maçı kazanma şansı verdin..." Oysa bilmiyor ki faulden sonra süre 24 olarak değil, 14 saniye olarak düzenleniyor.Defalarca bunu dile getirmesine rağmen maçı anlatan spiker de müdahale etmedi. Ya kibarlığından, ya da onun da kuraldan haberi yok.

Konuya dönecek olursak; Galibiyet ibresinin %51 bizden yana olduğunu düşünüyorum. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı kingkoala

• Üye
    • @kingkoala1907
Bu maç özelinde, Bayern ile Sete set kısmında kafa kafaya bir maç olur. Oyunu mümkün olduğunca hızlandırıp, mümkün olduğu kadar Bjelica, Veslely ikilisi ile oyanayabilirsek, sanki beklediğimizden rahat bir galibiyet alabiliriz.

Ancak oyunu sıkıştırıp, Guedlock, Bogdanovic ve Emir'in birebirleri üzerinden oynanacak bir oyunda, ibre bence Bayern'den yana

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gavel sakatlanmış 4 hafta kadar forma giyemeyecek

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Pesic çok büyük koçtur, çok büyük saygım vardır kendisine
Bayern kadro olarak şimdilik kısıtlı olabilir ama kesinlikle ciddiye almamız gereken bir takım.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Yenilsek de barca macı ile baslamis oldugumuz cıkısa bu macı da kazanarak devam edecegimizi umuyorum. Pana mağlubiyetinden sonra takım daha derli toplu daha istekli gözüküyor umarım bu macla birlikte daha da artar bu direnc

spiker ve yorumcu konusundada nacizane fikrim ntv de ismail senol olursa ntv de izlerim yoksa ligtv. Olmayacağını biliyorum ama kaan kural ve ismail senol un aynı kanalda mac sunmasını isterdim. Kaan kural konusunda tepki alacağımı bilsemde
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2014, 16:15:20 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..