Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846118 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
  • Yer: İstanbul
Eklemeden geçemeyeceğim, Mrsicli İbolu kadrodan beri bu kadar dominant bir kısa oyuncu performansı görmemiştim. Bogdanovic ve Gou inanılmaz silahlar. Sadece bu tarz maçlarla kalmayacak bence bu performanslar.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
VAlenci ya gitti :)
iyi savunmacıdır Avrupa için atletizmi fazladır ama aradığımız herkesin dillendirdiği pg değildir bana göre .
aradığımız guardın iyi bir organizatör olması en büyük ihityacımız değil gibi geliyor bana. Savunma lideri olabilecek birini bulabilsek keşke.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
aradığımız guardın iyi bir organizatör olması en büyük ihityacımız değil gibi geliyor bana. Savunma lideri olabilecek birini bulabilsek keşke.
aynı fikirdeyim seninle o yüzden ben Zizis i çok istiyorum.
hem iyi savunmacıdır hem tecrübeli hem yunan hemde size olarak çok iyi...
Gou ve Bogdan gibi 2 oyuncu takımda iken takımın topu eline tamamen teslim edeceği bir pg ye kesinlikle ihtiyacı yok bence. sıkıştığımız dönemlerde sete sette bize yardımcı olacak bir oyuncu bize bence ilaç olur. savunma kısmı benim için daha önemli

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bana göre takımın toparlanmasında rotasyonun daraltılmasının payı büyük. Benim basketbol anlayışımda kalabalık rotasyonlara yer yoktur. Ben haz etmiyorum en azından. Elbette benim haz etmemem bunun mutlak doğru olduğu anlamına gelmiyor.

8 kişilik rotasyon iyidir, maximum 9 kişi o da sizin hatrınıza, gerisi ritmi bozar.

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
aynı fikirdeyim seninle o yüzden ben Zizis i çok istiyorum.
hem iyi savunmacıdır hem tecrübeli hem yunan hemde size olarak çok iyi...
Gou ve Bogdan gibi 2 oyuncu takımda iken takımın topu eline tamamen teslim edeceği bir pg ye kesinlikle ihtiyacı yok bence. sıkıştığımız dönemlerde sete sette bize yardımcı olacak bir oyuncu bize bence ilaç olur. savunma kısmı benim için daha önemli
zizis'i yar edeceklerini hiç sanmıyorum bize jerrels, langford, white gibi tipler varken takımlarında:)

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Bana göre takımın toparlanmasında rotasyonun daraltılmasının payı büyük. Benim basketbol anlayışımda kalabalık rotasyonlara yer yoktur. Ben haz etmiyorum en azından. Elbette benim haz etmemem bunun mutlak doğru olduğu anlamına gelmiyor.

8 kişilik rotasyon iyidir, maximum 9 kişi o da sizin hatrınıza, gerisi ritmi bozar.
O zaman kritik soru, Kenan Sipahi bu haliyle rotasyonda olmalı mı? Yoksa Melih mi şans bulmalı?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Nazar etmemek için laf etmiyorum ama o senin dediğin toparlanmanın başlıca mimarı KEmal Erdem'dir.
sen güzel bir mentörsün... yazdığın her yorumda her pr çalışmasında bu takıma verdiğin katkı inanılmazdı :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
zizis'i yar edeceklerini hiç sanmıyorum bize jerrels, langford, white gibi tipler varken takımlarında:)
onu bende biliyorum ya dostum ama net kötü takım kötü organizasyon ve bazı sorunlar olduğunu duydum
bizimkisi hayal tabi ruslardan oyuncu almak zor biliyoruz ben isterim ama almadılar diye de sallamam.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bogdan az önce GOu ya çok keyifli bir asist yaptı. kendi atabilirdi ama topu paylaştı..
çok keyifli oynadı ikisi birden...

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
O zaman kritik soru, Kenan Sipahi bu haliyle rotasyonda olmalı mı? Yoksa Melih mi şans bulmalı?

Güzel soru beni en hassas yerimden vurdun :/

Kenan benim manevi kardeşimdir, bunu biliyorsunuz ancak dürüst olmak gerekirse savunmada olumlu sinyaller alsam da, maalesef hücumda benim beklentilerimin epey altında kaldı. Bir türlü kabuğunu kıramıyor. Özgüven sorunu yaşadığını düşünüyorum. Tekrar ayağa kalkması lazım. Bunu yapabilecek gücün onda olduğunu da biliyorum. Büyük oyuncu olacaksa eğer bu dönem onun kırılma dönemleridir.

Kötü başladı lakin hala toparlaması için zaman var.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 01:33:28 Gönderen: Chauncey Billups »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Nazar etmemek için laf etmiyorum ama o senin dediğin toparlanmanın başlıca mimarı KEmal Erdem'dir.
sen güzel bir mentörsün... yazdığın her yorumda her pr çalışmasında bu takıma verdiğin katkı inanılmazdı :)

Estağfurullah abi, sonra ciddiye alıyorlar biliyorsun. Gerekirse sabah akşam bana sövsünler, adam yerine koymasınlar, varsa yürekleri çıksınlar karşıma bir ton sopa da atsınlar ama şu çocuklara güvensinler.

Ben Kenan kardeşime inanıyorum, inancımı asla kaybetmedim. Mutlaka beklenen patlamayı yapacaktır.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2014, 01:37:12 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Hazır duayenler burdayken sorayım. Neden bu kadar üçlük yediğimizi biri bana basketbol terimleriyle anlatabilir mi ? Gerçekten anlamıyorum. Takımın başına kim gelse değişmeyen bir durum bu. Çözemiyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hazır duayenler burdayken sorayım. Neden bu kadar üçlük yediğimizi biri bana basketbol terimleriyle anlatabilir mi ? Gerçekten anlamıyorum. Takımın başına kim gelse değişmeyen bir durum bu. Çözemiyorum.

Bugun çok boş attılar çok pas içeri drive sonucu dışarı verildi ve boş attılar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Güzel soru beni en hassas yerimden vurdun :/

Kenan benim manevi kardeşimdir, bunu biliyorsunuz ancak dürüst olmak gerekirse savunmada olumlu sinyaller alsam da, maalesef hücumda benim beklentilerimin epey altında kaldı. Bir türlü kabuğunu kıramıyor. Özgüven sorunu yaşadığını düşünüyorum. Tekrar ayağa kalkması lazım. Bunu yapabilecek gücün onda olduğunu da biliyorum. Büyük oyuncu olacaksa eğer bu dönem onun kırılma dönemleridir.

Kötü başladı lakin hala toparlaması için zaman var.
Zaten Obradovic'in ona bu kadar sabretmesi de ne kadar güvendiğini gösteriyor, ama böyle devam ederse ne kadar daha sabreder bilemiyorum. Üstünü çizmek gibi bir şey söz konusu değil ama mental olarak toparlanmadıkça fiziksel olarak da katkı vermesi mümkün görünmüyor. Sakatlıktan dolayı olan adaptasyon kredisini de dolduruyor, onun için önemli bir yıl, bu şansı tepmez umarım.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
mental olarak toparlanmadıkça fiziksel olarak da katkı vermesi mümkün görünmüyor.

Aynen, kilit nokta burası işte ..