Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849988 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Sondaki Semih-Zoric değişikliği çok acayipti , anlam veremedim hiç . Çok faydalı da olmadı sanki .

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Şunlara koymak cimboma koymak kadar mutlu etti beni.

Ben Pao'yu 1 sayı ile bile yensek grubu ikinci bitiririz diyorum. Paonun milanoyu deplasmanda, barcayı evinde yenmesi lazım ikinci olamamamız için.

fbkolik

• Ziyaretçi
Allah'a şükür kazandık.30-32 dakika mükemmele yakın bir oyun,9-10 dakika ise o mükemmel oyunu heba edebilecek kadar yapılan saçma,laubali oyun vardı.Bu 9-10 dakika biraz rehavetten,laubalilikten de kaynaklanıyor ama bana göre en çok oyun kurucusuzluktan kaynaklanıyor.Çünkü 100 üzerinden 90'lık bir oyun oynarken bir anda 15-20'ye düşmesine başka bir sebep bulamıyorum açıkçası,her takımda maçın belli bölümlerinde düşüşler olur ama bizim takım 5 ile giderken bir anda geri vitese takıyor.Neyse sonuç olarak,bardağın dolu tarafından bakıp 30-32 dakika oynadığımız oyunu değerlendirirsek  çok sevindirici,ümit verici bir oyun oynadık ama geri kalan dakikalara da bir önlem alsak çok daha iyi bir takım izleyip,biz de ekran başında rahat rahat maç izleyeceğiz.Bu da bence nokta atışı bir guarda bakar,en azından bu kadar keskin düşüşler yaşamayız.

Ama tekrar diyorum nokta atışı bir guarda bakar,iyi bir guarda bakmaz.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Hem maçı hem de Semih'i kazanmak harika oldu. Hickman maç içerisinde yine saç baş yoldurduğu dakikalar yaşattı ama kritik anlarda sahneye çıkıp çok önemli skor kazandırdı. Vesely'yi izlemek her zaman büyük keyif. Böyle devam...
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
çok iyi galibiyet semih çok sevindirdi beni, hickman'a ne diyim bilemedim 8/1 2 sayı 5/3 3 sayı atmış.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
Hickman'ın 1 üçlüğü 2 ribaundu çok kritikti . Maçın bizden gitmemesinin sebebi olabilir.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Sondaki Semih-Zoric değişikliği çok acayipti , anlam veremedim hiç . Çok faydalı da olmadı sanki .

semihle bitirmek gerekirdi rakip melliye dönmüştü blok tehdidi ve serbset atış ribaundu vermezdik.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
semihle bitirmek gerekirdi rakip melliye dönmüştü blok tehdidi ve serbset atış ribaundu vermezdik.

P&R savunması için yapılmış olabilir o değişiklik .

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
çok iyi galibiyet semih çok sevindirdi beni, hickman'a ne diyim bilemedim 8/1 2 sayı 5/3 3 sayı atmış.

O ikiliklerin çoğu turnikeydi, gerçi boş değildi, savunma vardı ama en az üçünde, belki dördünde top çembere değmedi. :D

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
Yine rahat kazancagimiz maci birara zora sokar gibi olduk.

Kazandigimiz cok iyi oldu.
Barca yi da kazansaydik cok cok iyi olcakti.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Milano karşısında iyi savunma yaptık.Geçen sene pota altında ezilmiştik,ama Semih-Vesely işin içine girince biz ağır bastık.Kenan savunmada iyiydi,hücumda hareketlenme var,Bjelica tartışmasız maçın yıldızıydı.Semih'in performansı memnun edici,takibe göre ya Oğuz ya Semih birisi kenarda kalacak,Bogdan'ın son haftalarda artan performansı var.Hickman diğer maçlara nazaran iyiydi,maçın başından itibaren maçı kazanacağımızı rakibe hissettirdik.Semih bugün 16:44 sn süre aldı,iyi işler yapınca coach süre veriyor.Karşıyaka maçını kazandıktan sonra bir iddiam vardı,halen devam ediyor.TOP16'ya kadar ligde maç kaybetmeyiz,euroleague'de sadece Barcelona'ya kaybederiz.Savunma istediğimiz kıvama geliyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl

Gönül dostu, güzel insan, buzdan adam, adam gibi adam, dertli mi dertli yiğit Bjelica nın maç sonu kameralara attığı öpücük ==> kesinlikli maçın en güzel hareketiydi :))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı exex

• Üye
Milano karşısında iyi savunma yaptık.Geçen sene pota altında ezilmiştik,ama Semih-Vesely işin içine girince biz ağır bastık.Kenan savunmada iyiydi,hücumda hareketlenme var,Bjelica tartışmasız maçın yıldızıydı.Semih'in performansı memnun edici,takibe göre ya Oğuz ya Semih birisi kenarda kalacak,Bogdan'ın son haftalarda artan performansı var.Hickman diğer maçlara nazaran iyiydi,maçın başından itibaren maçı kazanacağımızı rakibe hissettirdik.Semih bugün 16:44 sn süre aldı,iyi işler yapınca coach süre veriyor.Karşıyaka maçını kazandıktan sonra bir iddiam vardı,halen devam ediyor.TOP16'ya kadar ligde maç kaybetmeyiz,euroleague'de sadece Barcelona'ya kaybederiz.Savunma istediğimiz kıvama geliyor.

günümüzde olursak Barcelona deplasmanıda hiç belli olmaz :) şöyle 30 da 20  3lük falan atarsak :D

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Öncelikle takıma özel olarak da Bjelica ve Hickman'a teşekkürler, tebrikler.

Maçın bu kadar zora girmesinde basit hatalarımız var diyebiliriz ama hakemler son 5 dakikada dayak yememize de seyirci kaldılar. Bu da bir başka unsur.

Koç neden Zoric'e döndü? Benim fikrim Semih çok iyi maç çıkarsa da savunma bilgisi açısından Zoric'in yakınında bile değil. İşler kızışınca belki de saçmalama olasılığını hesaba katmıştır koç. Tabii Zoric'in çok daha iyi serbest atış atıyor olması da bir etken olabilir.

Bizim için güzel bir test maçı oldu. Semih-Bjelica ve Vesely-Zoric ikililerinin aynı anda parkede olmaları güzel bir uyuma vesile olabilir gibi.

Fırsat olursa maçı yazıya dökerim belki ancak bu galibiyetle gruptan 2. çıktık diyebiliriz. Emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı exex

• Üye
semih konusu bence Samuels  e  tepeden verdiği boş 3 lükler ve ikili oyun savunması yüzünden.Zoric ikili oyunlarda ( en azından ) daha iyi !
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 00:26:01 Gönderen: exex »