Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849982 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
gönül isterki mağlubiyetten sonra V0 hızıyla forumda biten kimseler galibiyetlerden sonra da aynı iştahla gelsin

ana avrat sövdüğü Ricky Hickman'a en azından bu akşamlık hakkını teslim etsin

bu sene de biskrem olmaz diye yaftaladığı koçun, takımın KSK(d) bayern(d) galatasaray armani(d) başarısını bizle beraber yaşasın.

Ya da gitsinler canları ne istiyorsa onu yapsınlar 8)
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
semih konusu bence Samuels  e  tepeden verdiği boş 3 lükler ve ikili oyun savunması yüzünden.Zoric ikili oyunlarda ( en azından ) daha iyi !

İyi ama bu maç sonunda resmen Ne ribaunt çekti.Ne savunma yaptı..Zoriç bu maç sonunda neredeyse Milano yu 6 kişi oynattı...Bence hata yaptı koç bunu deneyerek görerek anladık..Kağıt üstünde haklı karardı belki ama işler sahaya dökülünce yanlış hamle oldu.Canı sağolsun...

Bence çok rahat kazandık aksine.Maç sonunu çıkar Resmen ezdik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zoric'in doğuranın....
rickt nin sorunu küfür ile çözülmez  ama kendisi ile görüşemedim. Obradovic henüz sevişmelerinin bilmediğini söyledi
bogdan i alanın...
lan kenan seninde elinin ayarını. ....

Rİcky ile olan ilişkim bayağı fayda sağlıyor ama halen söylüyorum Ricky nin bal dudağına :)
Bjelica 'ya bi küfür ettim olay orda bitti...
Zoriç'i karıya götürcem Aksaray'a başka çaresi yok ( hanımefendilerden  çok ama çok özür diliyorum )
izlemedim maçı poyraz'a sarılıp yerde uyumuşum uyandığımda saat 23.30 u...
italyanlara koymak çok keyifli...
yürek koyan değerli kardeşlerimin hepsinin alınlarından öpüyorum...
yenilse de laf etmezdim. pao maçı gibi ruhsuz olmadığımız hiçbir yenilgi için tek laf dahi etmem...
ben kötü gün dostuyum.. iyi günden herkes dost oluyor zaten..
Koyduk mu ?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Rİcky ile olan ilişkim bayağı fayda sağlıyor ama halen söylüyorum Ricky nin bal dudağına :)
Bjelica 'ya bi küfür ettim olay orda bitti...
Zoriç'i karıya götürcem Aksaray'a başka çaresi yok ( hanımefendilerden  çok ama çok özür diliyorum )
izlemedim maçı poyraz'a sarılıp yerde uyumuşum uyandığımda saat 23.30 u...
italyanlara koymak çok keyifli...
yürek koyan değerli kardeşlerimin hepsinin alınlarından öpüyorum...
yenilse de laf etmezdim. pao maçı gibi ruhsuz olmadığımız hiçbir yenilgi için tek laf dahi etmem...
ben kötü gün dostuyum.. iyi günden herkes dost oluyor zaten..
Koyduk mu ?

Zoriç e ne yapsan nafile..İbne 1 maç iyi oynadı ondada kaybettik..Hayret..En iyisi 1 uçak bileti Dönüşü olmayan Yallah Zagrep ama çok efektli kontratı var çok
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Pana maçından sonra Obradoviç Nasıl kan aldıysa artık!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Barcelona-Karşıyaka-Bayern Münih-galatasaray-Milano'dan oluşan zorlu seriden 4 galibiyet ile çıktık.Bu zorlu seriden çıkılamaz ve Obra gider diye bekleyenler umutlarını başka bir zorlu seriye saklasınlar.Basketfaul Obra ile ilgili yazı yazar mı acaba?

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1477 : 21 Kasım 2014, 00:39:12 »
Biz evimiz de 3 galibiyet alırız. Deplasmanda Milano'yu yenme ihtimalimiz var. Yani ya 6-4 ya 7-3 bitireceğiz. Pao'ya baktığımızda, garanti diyebileceğimiz sadece evlerinde Bayern ve Turow deplasmanı var. Milano'ya ve bize deplasmanda kaybederler. Geriye kaldı iki tane Barca macları. Ben bu akşam kazanacaklarına ihtimal vermiyorum. Son haftaki içerde oynayacakları Barça maçının sonucuna göre 5-5 ve ya 6-4 bitirecekler. Milano'ya gelirsek içeride Bayern-PAO ve deplasmanda Turow'u yenerler. Kritik olan gelecek haftaki maç. Onun sonucuna göre 5-5 ve ya 6-4 bitirirler. Yani görünen o ki olası bir Milano galibiyeti bizi yüksek ihtimal 7-3 ile grup 2.liğine taşır.

EA7-Fenerbahçe Ülker
PAO-Barcelona.

Bu iki maç gruptaki durumumuzu belirleyecek.

Simdi hesap kitap daha net oldu.

Çevrimdışı garcia88

• Üye
Sırf Vesely smaçları için bile tekrarı izlenir maçın. Tekrarın saati hakkında bilgis olan var mı?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Milano Kaybetti ama Brooks u kazandı assdsdfdfgdfhfgdhfj!

Gibi saçma sapan bir espri ile kapayım geceyi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
Sırf Vesely smaçları için bile tekrarı izlenir maçın. Tekrarın saati hakkında bilgis olan var mı?
muhtemelen gece 1'dedir.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pana maçından sonra Obradoviç Nasıl kan aldıysa artık!
tam 1 hafta takım kamp yapmış. sanırım bunları söylemekte bi sakınca yok.
günde 6 saat antreman . halen bu tempo devam ediyor. misal Tofaş maçı öncesindeki gün 6 saat antreman yapmışlar. oyuncuların yürüyecek halleri yokmuş ki o maçı son çeyrek tempomuz ve oyunumuz ile kazanmıştık...
bu takım iyi niyetli ve genç bir takım . hataları var mı elbetteki var . kimse hiçbir takım mükemmel değil sonuçta
biraz inanmak lazım

Çevrimdışı exex

• Üye
İyi ama bu maç sonunda resmen Ne ribaunt çekti.Ne savunma yaptı..Zoriç bu maç sonunda neredeyse Milano yu 6 kişi oynattı...Bence hata yaptı koç bunu deneyerek görerek anladık..Kağıt üstünde haklı karardı belki ama işler sahaya dökülünce yanlış hamle oldu.Canı sağolsun...

Bence çok rahat kazandık aksine.Maç sonunu çıkar Resmen ezdik

Öyle abi orası :D  Aslında normal yani Zoriç ten biz fazlasını bekliyoruz. 10 dakika girecek rotasyonu tamamlıcak fazlası kendinede bizede zarar :)

Çevrimdışı exex

• Üye
Barcelona-Karşıyaka-Bayern Münih-galatasaray-Milano'dan oluşan zorlu seriden 4 galibiyet ile çıktık.Bu zorlu seriden çıkılamaz ve Obra gider diye bekleyenler umutlarını başka bir zorlu seriye saklasınlar.Basketfaul Obra ile ilgili yazı yazar mı acaba?

yazmalılar , başlıkta ÇOK ACITTI olmalı ... ( afedersiniz )

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
yazmalılar , başlıkta ÇOK ACITTI olmalı ... ( afedersiniz )
:D