Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 850104 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
FB TV'de yas ilan edildi diyorlar ?

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Sıradaki gelsin:-):-):-)
Toteme devam maç ile ilgili hiçbirşey yazmıyorum 4 maçtır nazar değmesin diye:-):-)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
yaşca en tecrübeli iki ismi 29 yaşındaki Hickman ve 30 yaşındaki Zoric olan takımdan bahsediyoruz
Azıcık daha sabredersek hakikaten güzel günler yakın
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
Çok zevkli ve heyecanlı bir maçtı tüm takımı ve tabiki başımızdaki efsane Obra'yı tebrik ediyorum. Maç genelinde 4-5 dk hariç çok iyi oynadık. Semih'in ve Kenan'ın katkıları çok öenmliydi. Performansımız artarak devam ediyor. Eksiklerimiz tabiki var ve olmalıdır da, mükemmel takım diye birşey olamaz en az hata yapan takım olur. Umarım bizde her maç daha az hata yaparak çok daha iyi yerlere geleceğiz. Sabredelim başımızdaki efsaneye güvenelim ve bunun gibi gecelerin keyfini çıkaralım.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
tam 1 hafta takım kamp yapmış. sanırım bunları söylemekte bi sakınca yok.
günde 6 saat antreman . halen bu tempo devam ediyor. misal Tofaş maçı öncesindeki gün 6 saat antreman yapmışlar. oyuncuların yürüyecek halleri yokmuş ki o maçı son çeyrek tempomuz ve oyunumuz ile kazanmıştık...
bu takım iyi niyetli ve genç bir takım . hataları var mı elbetteki var . kimse hiçbir takım mükemmel değil sonuçta
biraz inanmak lazım

Çok mu taraflı davranıyorum bilmiyorum ama bu yazdıkların muazzam abi . İşte sırf bunları yapabiliyor olduğu için Obradovic uzunca bir süre başımızda kalmalı .

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
FB TV'de yas ilan edildi diyorlar ?
O yas çoğu kişide ve çoğu yerde var abi yaraları büyük onların:-):-)

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
O yas çoğu kişide ve çoğu yerde var abi yaraları büyük onların:-):-)

Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyip, durmadan Fenerbahçe'nin maçlarına bok atan kim varsa açık yazıyorum siktirsin gitsin, ki gidecekler önce bunların ağa babaları gidecek sonra kendileri.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Arka arkaya önemli galibiyetler alan Fenerbahçe Ülker, EA7 Milano deplasmanından da galibiyetle döndü.

Maç boyunca oyunu domine eden Fenerbahçe Ülker, son periyotta işleri biraz zora soksa da maçı 80-74 kazandı ve arka arkaya 4. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe Ülker bu sonuçla grupta 4-2 olurken, Milano 2-4 oldu.

Temsilcimiz önümüzdeki hafta evinde PGE Turow’u konuk ederken, EA7 Milano ise Barcelona’ya konuk olacak.

Fenerbahçe’de Nemanja Bjelica 11 sayı-8 ribauntla oynarken, Semih Erden 12 sayı-7 ribaunt, Emir Preldzic 7 sayı-5 ribaunt-4 asist, Jan Vesely 9 sayı-6 ribaunt, Andrew Goudelock 9 sayı-5 asist, Ricky Hickman 14 sayı-5 ribaunt ve Bojan Bogdanovic 7 sayı-3 asist yaptı.

Milano’da MarShon Brooks 17 sayı-3 asistle oynarken, Nicolo Melli 9 sayı-4 top çalma, Samardo Samuels 13 sayı-7 ribaunt, David Moss 11 sayı-4 ribaunt ve Daniel Hackett 9 sayı-10 ribaunt-5 asist yaptı.

(EA7 Milano-Fenerbahçe Ülker şeklinde)

Rib: 34-41
H. Rib: 11-11
Asist: 19-17
T. Çalma: 08-07
T. Kaybı: 13-13
Blok: 02-03
Faul Yüzdesi: 16-22 / 18-30
İkilik Yüzdesi: 11-35 / 19-36
Üçlük Yüzdesi: 12-27 / 08-20

1. Periyot: 23-21
2. Periyot: 14-23
3. Periyot: 12-18
4. Periyot: 25-18
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çok mu taraflı davranıyorum bilmiyorum ama bu yazdıkların muazzam abi . İşte sırf bunları yapabiliyor olduğu için Obradovic uzunca bir süre başımızda kalmalı .
vallaha Eren . çok değerli bir arkadaşm ile sohbet ederken şunu sordum '' Gou muhteşem oynuyor acaba herif uzun yıllar kalır mı bizimle İStanbul 'u sevdim mi '' .. cevap '' abi istanbulu görmüyor ki :) sabah 2 saat antreman . öğlen yorgunluktan uyku yemek . akşam 11 de salondan çıkıyorlar.
sabah 08.00 de salona gelip gece 24.00 salondan çıkan çalışma ve kazanma üzerine manyak derecede sapık bir hocamız var. kıymet bilmek lazım

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyip, durmadan Fenerbahçe'nin maçlarına bok atan kim varsa açık yazıyorum siktirsin gitsin, ki gidecekler önce bunların ağa babaları gidecek sonra kendileri.
Zaten o ağa babaları artık eskisi gibi atlarını oynatamıyorlar diye koçun üstüne oynuyorlar ama ne yapsalar boş.Giden koç değil kendileri olacak,Allahın iznıyle de Koç uzun yıllar başımızda kalacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şu yanlış anlaşılmasın
eleştiri devam olacak olmalı da
takım hata yapıyor hoca da yapıyor yapacaktır da . hayatta mükemmel diye birşey yok sonuçta.
önemli olan doğruları daha çok yapmak
karşımızda bir rakip olduğu unutuluyor sonuçta bizler hamle yaptığımız gibi rakipte hamle yapıyor.
eksikler var kemal hatalar var tekrar ediyorum ama Allah'ın izniyle roller oturdu yavaştan form tutuyoruz.
ALlah ağzımızın tadını bozmasın daha iyi günlere daha az hatasız günlere

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Takimin olumlu yanlari;
Oyuna hep hukmettik
Rebleri topladik ve dengeli dagildi..41 adet
Asist yaptik 17 adet.dengeli dagildigina gore topuda paylastik.
Mac sonu Son 3 kayip olmasa sadece 13 top kaybi bu sert maçta gayet makul..
Takimin 1.skoreri goudelock 9; 2 skoreri Bogdan sadece 7 sayi atmisken 9 kisiden min 5 sayi katkiyla 80 attik deplasmanda.
Üstelik 12 ft kacirip %60 la oynadik..
İçeriyi o kadar iyi savunduk ki 3 tanesi hizli hücum olmak üzere sadece 11 içeriden yedik..ilk yari 4;ikinci yari 4+3 hizli:7...
hickman iyi oynadı
Semih super oynadı
Kenan 2 sut soktu...

Simdi bu kadar olumlu yan varken hala burada 1 numara tartismasi bu kadar büyüyorsa donup aynaya bakmak lazim..hatta hala zoric deniyor..

Allah askina biraz rahatlayin..bu takim en zorlu periyotlu kayipsiz geçti belki..
Ksk dep;bayern dep;gs derbisi ve Milano dep..
Cidden allahtan belamizi isteyelim bari..biraz anlayis..

Evet olumsuz yanlar var..macin sonundaki 3 kayip; disarida 12 adet 3 sayi gibi...

Ama bu sorun daha çok atan 1 numara ile degil; sadece on alan savunması iyi ve topu iyi getirebilecek sakin bir PG ile çözülür..bu huertel mi bilemiyorum..çünkü adam muazzam pasor ve paylasimci ama savunma zayif..biz zaten paylasiyoruz ve sayi buluyoruz..bize sorunsuz top getirip organizasyon ve savunma yapacak adam lazim kendine güvenen...

Onun da zamani gelir elbet..ama biraz relax allah askina.bir keyfini cikartin kardeşim su gecenin...
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 01:09:07 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
maç tekrarı başladı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
şu yanlış anlaşılmasın
eleştiri devam olacak olmalı da
takım hata yapıyor hoca da yapıyor yapacaktır da . hayatta mükemmel diye birşey yok sonuçta.
önemli olan doğruları daha çok yapmak
karşımızda bir rakip olduğu unutuluyor sonuçta bizler hamle yaptığımız gibi rakipte hamle yapıyor.
eksikler var kemal hatalar var tekrar ediyorum ama Allah'ın izniyle roller oturdu yavaştan form tutuyoruz.
ALlah ağzımızın tadını bozmasın daha iyi günlere daha az hatasız günlere

Abi eksik gedik var ama Fenerbahçe koyduğu zaman, Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyenler, kalite muhabbeti yapmayacak, adam olsunlar önce.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 01:06:41 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı hkn7

• Üye
vallaha Eren . çok değerli bir arkadaşm ile sohbet ederken şunu sordum '' Gou muhteşem oynuyor acaba herif uzun yıllar kalır mı bizimle İStanbul 'u sevdim mi '' .. cevap '' abi istanbulu görmüyor ki :) sabah 2 saat antreman . öğlen yorgunluktan uyku yemek . akşam 11 de salondan çıkıyorlar.
sabah 08.00 de salona gelip gece 24.00 salondan çıkan çalışma ve kazanma üzerine manyak derecede sapık bir hocamız var. kıymet bilmek lazım

Öncelikle bizlerin kıymet bilmesi lazım, takımın bu oyununu görmeyip bu azmi bu hırsı görmeyip hala yok Semih'i niye çıkardı yok Gou'yu çok yanında oturttu yok Oğuz'u niye hiç almadı fln diye hala koça vurmaya kalkıyorlar. Ayıptır yahu, tmm dışardaki insanlar kıskansınlar istediklerini desinler ama Fenerbahçeliyim diyen adam bu gazlara gelmemeli. Neyse sonuna kadar Obra diyelim ozaman :)