Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862886 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
THY Euroleague C Grubu'ndaki altıncı maçında İtalyan takımı EA7 Emporio Armani'yi deplasmanda 80-74'lük skorla deviren Fenerbahçe Ülker'de Sırp antrenör Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.
İtalyan ekibiyle yapacakları müsabakanın zorlu geçmesini maç öncesi beklediklerini dile getiren Obradovic, karşılaşma içinde inişli-çıkışlı anlar yaşadıklarını belirtti.
Deneyimli Sırp çalıştırıcı, karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde iyi savunma yaptıklarını ancak dördüncü çeyrekte 4'e 1 yaptıkları hücumdan ellerinin boş döndüğünü anımsatarak, "Kazandık ama oynadığımız oyun beni tatmin etmedi" dedi.
BANTI: F.BAHÇE ÜLKER ÇOK İYİ...
EA7 Emporio Armani takımının antrenörü Luca Banti ise çok zorlu bir maç olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe Ülker'in fizik güç bakımından çok iyi durumda olduğunu ve maçın başından sonuna kadar ayakta kalarak, sahada boş alan bırakmadığını belirtti.
Maçın zaman zaman "sinir mücadelesi" şeklinde geçtiğini bazı anlarda, oyuna ortak olmaya çalıştıklarını kaydeden Banti, "Takımımı kutluyorum, böyle bir rakibe karşı ellerinden geleni yaptılar" dedi.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi eksik gedik var ama Fenerbahçe koyduğu zaman, Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyenler, kalite muhabbeti yapmayacak, adam olsunlar önce.
forum için konuştum değerli Kemal'im...
herkes özgür eleştiri serbest ...
ama takıma az da olsa inanmak lazım kötü günleri olduğu zaman biraz destek olmak lazım diye düşünüyorum

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
forum için konuştum değerli Kemal'im...
herkes özgür eleştiri serbest ...
ama takıma az da olsa inanmak lazım kötü günleri olduğu zaman biraz destek olmak lazım diye düşünüyorum

Forum ayrı, bizler burada tartışırız ederiz ama sorumluluk sahibi insanlar, ya sorumlu davranacaklar, ya da bırakacaklar. Sonra söver mi sayar mı beni bağlamaz.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
günün anlam ve önemine binayen:
https://vine.co/v/OJdwhmLgX7u
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 01:16:15 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
32 33 dakikalık oyunla Milano deplasmanı olduğunu düşünürsek senenin en iyi takımı.Oyuna tamamen hükmetmiş,farkı hep uzak tutmuş,rakibi maça kazandıracağına bir an bile inandırmamış takım ama yine ve yine takımı taktir etmeyip eleştirenlerin sayısının fazla olduğu maç.Maç öncesi 6 7 fark yiyelim onurlu duruş sergileyelim yeter ki kafasındaki adamların maç sonu çark edip koç kötüydü,Zorici kayırıyor filan demesi hoş değil.Savunma kötü deniyor Milanoyu evinde 74'te tutmuşsun,ilk 3 çeyrek 49'da hala ezberden yorumlar.

Keyif almadıktan sonra Euroleague kazansak bile nafile.Euroleaguein hemen ertesinde alınacak ilk yenilgide posta koyulmaya çalışılır.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
tam 1 hafta takım kamp yapmış. sanırım bunları söylemekte bi sakınca yok.
günde 6 saat antreman . halen bu tempo devam ediyor. misal Tofaş maçı öncesindeki gün 6 saat antreman yapmışlar. oyuncuların yürüyecek halleri yokmuş ki o maçı son çeyrek tempomuz ve oyunumuz ile kazanmıştık...
bu takım iyi niyetli ve genç bir takım . hataları var mı elbetteki var . kimse hiçbir takım mükemmel değil sonuçta
biraz inanmak lazım

1 haftadan fazla kamp yapmislar sanirim. 

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Eleştirenlerin sayısı fazla falan değil,
gereksiz popülizme gerek yok

Hocanın macın sonundaki zoric tercihinin hatalı oldugunu söylemek mactan keyif almadıgım anlamına gelmiyor ki.

Macı ortaya getiren hackettın bos turnikesi girse, zoricin alamadıgı ribaunlar ve yaptıgı sacma sapan fauller yüzünden mac ortaya gelmiş olacaktı.
yani o aldıgımız 41 ribaund, zoricin almadıgı 2-3 tanesi yüzünden heba olabilirdi.

hoca ne düşündü bilmem de tutmadıgı cok acık
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz

Bu laf kime ;
Bana diyorsan ''Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyen'' lafından ne anlıyorsunuz ?

Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyen maaşlı elemanı dansözlük yapamaz, kıvıramaz, koça sürekli bok atamaz.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir

Hocanın macın sonundaki zoric tercihinin hatalı oldugunu söylemek mactan keyif almadıgım anlamına gelmiyor ki.

Macı ortaya getiren hackettın bos turnikesi girse, zoricin alamadıgı ribaunlar ve yaptıgı sacma sapan fauller yüzünden mac ortaya gelmiş olacaktı.
yani o aldıgımız 41 ribaund, zoricin almadıgı 2-3 tanesi yüzünden heba olabilirdi.

Abi koç hataliydi da hani kayiriyor filan demek abartı geliyor bana.

Şu maça göre gereksiz fazla diye düşünüyorum yani maçla alakam olmasa sonra yorumları okusam ters durum var herhalde derim.

Birazda takimdaki iyi şeyler konușulsa güzel olur sene başından beri hep olumsuzluk takımda biraz duzelme var bunlar konusulsun ayıp edilmesin koç ve oyunculara.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 01:36:56 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Bu bahsedilen kişi ömer koçsanmıdır ?

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Bu laf kime ;
Bana diyorsan ''Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyen'' lafından ne anlıyorsunuz ?

Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyen maaşlı elemanı dansözlük yapamaz, kıvıramaz, koça sürekli bok atamaz.

2 yukardaki arkadasa yazdım..
onun bir altındaki mesajı görmedigim icin de alıntılamadım zaten muhabbet devam ediyor diye..

ben biraz uzaklassam iyi olacak :)
hadi iyi geceler
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

ahaha Mİraç ve ZOriç sevgisi :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Bos turnike kacmasa ve zoric o rebleri alsa diyorsunuz da; goudrlock un çok daha zor attigi 3 likler varken fark 13 ken kacirdigi bir 3 luk var..hani hackett a ekmek aldirdigi..
O sut girse fark 16 idi ve mac bitmişti.o sut gitmeyince fark 9 a indi...
Yani ona buna bu kadar takiliyoruz da neden goudelock sokamadigi 3 luğu unutuyoruz.
Hackett in turnikelerinden daha yüzdeli atan adam öyle 3 lukleri goudelock..yani mantik olarak dediginizden fark yok..o yüzden bu kadar takilmamak lazim bir pozisyona sadece..
Yada en basitinden 12 ft kacirmak yerine 6 kacirsak 9 sayidan fazla yaklaşma sanslari yoktu..
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 01:42:35 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Cok sukur, bir iki karamsar ama iyi niyetli arkadas da dahil olmak uzere, nisbeten sagduyulu ve bilincli bir forum haline geldik.  Yakin zamanda yapilan bazi forum uyelerine yonelik kiyim bence cok basarili bir operasyon oldu.  Foruma tekrar kalite hakim oldu.  Insallah, alinan temiz galibiyetler nedeniyle olusan bir iluzyon degildir. 

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
FB TV'de yas ilan edildi diyorlar ?
omer kocsan ilk yari sonunda euroleague seviyesinin altinda bir mac diye twit atti.kapak olmistir herhalde.