Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845864 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı exex

• Üye
Valla gorunen o ki eger 2. bitirirsek
Olympiakos
CSKA
Efes
Milano
Malaga/Maccabi
Kazan/Novgorod
Gs/Laboral/Valencia

Eger 3.olursak
Real
Barca
Kizilyildiz
Zalgiris
Gs/Laboral/Valencia
Malaga/Maccabi
Alba

gibi bir gruplar olusacak. Matematigini yapmak gerek

Bizim adımız Fenerbahçe , hesaba kitaba dalarsak olmaz. Hep galibiyet parolası ile sahaya çıkmalıyız. Bizim karşımıza gelecekler düşünsün :D

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
ha bir de CSKA ile eşleşme ihtimali bile yeteriince kabus mümkünse F4 harici çıkmayalım karşılarına
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe'nin en büyük şansı son derece karakterli oyunculardan kurulu bir takım olması. Bu kadar yıldızın olduğu yerde ego toplamı sıfır.

Nemanja belki de pozisyonunda Avrupa'nın en iyisi olma noktasına geldi. Bogdan geleceğin önemli yıldızları arasında. Goudelock'ı söylemeye gerek yok çok özel bir skorer. Her ne kadar eleştiri alsa da Hickman dediğimiz adam EL şampiyonluğu yaşayıp geldi. Tek tek gitmeyeyim şimdi bu kadar yıldızın olduğu yerde herkes takım için çabalıyor ve bunu hissediyorsunuz.

Bu noktada aslan payını Obradovic'e vermek lazım ..

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
şerefsiz hakem Berk kardeşimin gül gibi sayısını benim de kuponu yedi maça ilişkin önem arz eden tek durum bu valla :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Vallaha daha 2 mac var son haftaya...yani su siralamalar da ne olacak bence hala belli değil..ama real ve barca yerine cska ve oly i isterim gruba..hatta yolu olsa oly ve barca olsa ama olmaz..
Cska ve oly olması daha iyi..ben bu sene oly de nazi problemler olduğunu düşünüyorum takim organizasyonunda..özellikle lojeski ve printezis sakatken bu defolar çok belli oluyor.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Top16 grupları için tabii ki kolay rakiplerin olduğu gruba düşmek güzel olurdu ancak artık kolay/zor ayrımı yapmadan şartlar ne olursa olsun kazanmaya oynamamız lazım. Bence Oly ve CSKA'lı grupta dahi ilk 4'e girmememiz için bir sebep yok, ben takıma ve koça güveniyorum. Şuan takım %60 performansla oynuyor, iyi bir PG ile Hickman ve Bogdan'ın performansının artması, Semih'in kendine gelmesiyle %80-%90'a çıktığımızda gözümüz Oly-CSKA falan görmez!

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Takım iyi gidince forumun bereketi kaçıyor ya Hu
şimdi burada efil efil Top16 ya kalamama ihtimali üzerinden döşemek, Hickman'a, Bogdan'a, Semih'e giydirmek vardı, bunları yapamayınca yazacak bir şey kalmıyor
Mütemadiyen ana avrat küfrettiğimiz Hickman'ın (yalan yok ben de salonda ediyorum) dünkü istatistiği:

11sayı    3/6 2s   1/2 3s   2/2 Serbest Atış   3R   5Asist   2Top Çalma

Takım yavaş yavaş kendini buluyor, daha potansiyelimizin tümüne ulaşmaya var ama tekrar söylüyorum, bir nevi dip yapılan PAO maçı sonrası, takımı ve oyuncuları dağıtmayan (apar topar oyuncu almayan, oyuncu göndermeyen, panikle hareket etmeyen) koç ve yönetim kadrosunun bu başarıda payı vardır. Ama pardon, kaybedersek başarısızlık ve hezimet ama kazanırsak başarı değil, sadece olması gereken. O yüzden kimseyi tebrik etmiyoruz, zaten olması gerekeni yapıyorlar

« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 09:39:43 Gönderen: Okan Y. »
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
Ricky, Semih, Kenan kısmen Melih yavaş yavaş işin içine girmeye başladılar. 9-10 kişilik ana rotasyon oturmaya başladı. Savunmada kaymalar, hücumda da yerleşim sezon başına göre çok daha iyi düzeyde. Allah nazardan saklasın, iyi bir yoldayız. Grubun geri kalanı için hiç hesap kitabında değilim, PAO ve Barca maçlarında bu çizginin devam ettiğini görmek, özellikle de Barca deplasmanında son topa kadar oyunun içinde kalmak benim için yeterli. Sonrasında 2'mi olur 3'mü hiç sorun değil.

Çevrimdışı altann

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Fenerbehçe Spor klübü
Takımımızı tebrik ediyorum.Ben oynadıkları oyundan zevk alıyorum.

Kenanın sürelerini artması, melihin oyunu girmesi ve semihin oyunda kaldığı sürelerde çok iyi katkı vermesi beni çok mutlu ediyor...

Sıradaki gelsin :)
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 10:02:58 Gönderen: altann »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bogdanovic'in smacı geçenin dunkı seçilmiş.
Dunk of the Night: Bogdan Bogdanovic, Fenerbahce Ulker Istanbul

Aslında şöyle bir düşününce Vesely'nin smaçları da güzeldi, bu sene geçen seneye göre çok daha fazla smaç vuruyoruz haliyle seyir zevki artıyor :) Goudelock'un süper cross-overları ve üçlükleri, pas trafiğinin çok daha akıcı olması bu sene oyunumuzu daha eğlenceli hale getirdi. Geçen sene sete set hücum edemiyorduk, bu sene oyuncularımızın çoğu oyun kurabiliyor :)

Dip not: bana göre Berk'in turnikesi girmiş olsaydı direkt maçın hareketi olacaktı, Berk'e ve Melih'e az süre veren hocayı protesto ediyorum :D Bu arada Melih'in buzzer da süperdi :D
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 10:29:31 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı sütçü

• Üye
  • Yer: Konya - Rize
    • @yuruboyka
Ben kendi adıma takımı çok beğendim. Oyuncular gerçekten istekli oynuyor. En önemli kısım istekli olmaları. Obra gibi bir hoca verken aksi zor zaten. Ayrıca dün her türlü hücumu kullandık sanırım. Özellikle içeriye top indirme kısmı harika işledi. Sene başında konuşulan durum gerçekleşiyor sanırım. O kadar iyi şutörler var ki içeri yardım getirirken rakip iki kere düşünüyor. E tabi uzunlar da bunun ekmeğini yedi. Ribaund konusunda Semih konsantre iken bir eksiğimiz yok. Geçen yıl ölüsü bile Efes'te ribaund konusunda iyi bir katkı vermişti. İstekli olduğunda zaten fazlasıyla katkı alıyoruz. Bogdanovic sanırım geçen yıl Bojan'dan istediğimiz her şeyi fazlasıyla karşılıyor. Guard gibi her yerden ikili oynayıp hem kendi bitiriyor hem de asiste gidiyor. Şu an için işler iyi gidiyor sanırım tek sıkıntı pNr savunmasında boşta kalan şutör uzunlar. Bir de çok erken switch yapıyoruz gibi geldi. İlerde takımlar bunun üzerine oynayabilir. Umarım her maç daha iyiye gideriz.

Çevrimdışı exex

• Üye
şerefsiz hakem Berk kardeşimin gül gibi sayısını benim de kuponu yedi maça ilişkin önem arz eden tek durum bu valla :)

hangisi abi Berk in sayısı mı ?

kuponun sayısı mı ? :D :D :D

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
hangisi abi Berk in sayısı mı ?

kuponun sayısı mı ? :D :D :D

berk'in attığına sayı verse kupon geliyordu 15,5 du maç sonu Fenerbahçenin 15 bitti.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #1708 : 28 Kasım 2014, 22:55:50 »
Ya bir şey soracağım alakasız ama neden bizim dansçı kızlarımız yok nba 2k15de var çok güzeller keşke gerçekte de olsa, Fenerbahçe Kızları

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..