arkadaslar yanlız cok ilginç bişeyi farkettim hani gecen yıl ölüm grubu dediğimiz grup vardı ya bide bu yıl düşeceğimiz ve hani rahat dediğimiz grup var

ya takımlar nerdeyse aynı ya 2 far dısında

Bu geçen yılki top 16 bu da bu yılki muhtemel top 16

Barcelona CSKA (Bu farklı)
Oly Oly
Efes Efes
Malaga Malaga
Laboral Laboral
Milano Milano
Pana Zalgiris (Bide bu farklı)
Fenerbahce Fenerbahce

Hani geçen yılkinden cok da farklı bi gruba düşmüyoruz aslında ama nedense bu yılki grup gözümüze daha rahat geliyor.
CSKA - Valla bu yılki Cska nın geçen yılki Barca dan bi farkı yok aynı şeyin sarısı
Oly - Valla geçen yıl ki oly gene aynı oly hatta defansları bu yıl daha iyi gibi
Efes - Geçen yıl ki efes averaj takımı olmuştu ama bence bu yıl top8in en önemli adaylarından biri olacaklar
Malaga - cok ayrıntısını bilemiyorum ama assa yukarı aynı malaga
Milano - geçen yıldan daha zayıf gözüküyorlar ama geçen yılda top16 dan önce zayıf gözüküyorlardı top16 da coştular
Zalgiris - Geçen yılda panayı zayıf görüyorduk ama pana deplasmanı kadar olmasa da zalgiris deplasmanı da gene zor olacaktır efes macından sonra cok zor durmuyor ama top16da daha zor olacagını düşünüyorum
Fenerbahcemiz- Valla burda asıl önemli olan biz bu yıl geçen yıldan ne kadar farklı olacagız. gecen yıldan daha iyi olacagımızı umut ediyorum ama geçen yıl da ilk gruplarda bugun gou nun attıgı gibi geçen yılda bojan 3lükleri takır takır atıyordu yanılmıyorsam %40 küsür 3lük yüzdesi ile sayı kralıydı hatta ilk gruplarda emir ve bo bile cok yuksek yuzde ile 3lük atıyordu ama top 16 da 3üde dıs sutlarda rezilleri oynadı. buyıl daha farklı olacagını düşünüyorum ve umut ediyorum. ama bu yıl grup daha kolay yıkar geçeriz cska nın arkasından 2. oluruz gazına da gelmeyelim