Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863599 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Navarro'suz,Abrines'siz,Oleson'sız Barca'yı yenmek başarı değil. Çok kötü oynuyoruz. Vesely aldığı parayı hak etmiyor. Koç gitsin.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Navarro'suz,Abrines'siz,Oleson'sız Barca'yı yenmek başarı değil. Çok kötü oynuyoruz. Vesely aldığı parayı hak etmiyor. Koç gitsin.

Obradovic adamsa eğer,bakın adam değil demiyorum,tam kadro Barcelonayı deplasmanda yensin.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Valla ben maçın 38. dakıkası skordan bağımsız oyuncuların ve koçun hakkını ve notunu vermiştim kendi adıma..

Yürekten kutluyorum..

Son set de Ergin Ataman YALAKASI Fenerbahçelilere gelsin...Sonuç ortada ağzımızı açmaya değmez...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Obradovic adamsa eğer,bakın adam değil demiyorum,tam kadro Barcelonayı deplasmanda yensin.
obradovic ilk once raskovic iliskisini aciklasin bize kakaladigi bogdani veselyi  bi aciklasin.adamsa aciklar?

bir de utanmadan erginimisss atamanimisssla karsilastiriyolar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Gazetem olsaydı haberi ilk sayfadan "SET BÖYLE ÇİZİLİR" başlığı ile ve şu spotla verirdim:

-"Normal süre berabere bitmişti ve uzatma periyodu oynanıyordu. Yine eşitlik vardı. Obradovic 4 saniye kala molasını aldı, kusursuz bir set çizdi ve Bjelica süre dolarken basketi buldu. Namağlup Barcelona'yı Barcelona'da yendik."

Hemen ardından da çerçeve içinde şu notu düşerdim:

-"Obradovic'in paçasına dolanan ve ona hırlayarak piyasa yapmaya çalışan asalak takımına da kapak olsun. Set böyle çizilir."

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Hepsi girsin hergeleye :)

Aziz Yıldırım bunları sokmasın salona, ki bu İsmail'e bir yaptırım uygulanmazsa, ben Fenerbahçe'yim falan demesinler. Böyle adamların salonda işi yok, her türlü zorluğu çıkarttıracaksın bunlara.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
İsterse fark 3 olsun isterse 2 olsun..isterse yenilelim..önemli olan oyuncular daki bu mavi alma hirsiydi suratlarindaki..özellikle bjelica ve Bogdan bugün buradan galip cikacagiz dedi yanlarına vesely i alip...bu hirs grup hesabindan da galibiyetten de önemliydi...kazaninca ekstra motivasyon oldu..ispanyolara;pascual ve huertas a kapak oldu...

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Cem 'Katmer' Ağrak takım sana rağmen kazandı..Sen sevinme  >:( >:( >:(

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
setin olalım çiz bizi obra. ;D

Bu güzeldi. :D

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Reisler iyi çizer. :)

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
senelerdir Fenerbahçe maçı harici üç kuruşluk top oynamayan Huertas'a
Bu maçı kendine hedef seçip aklınca gücünü göstermeye çalışan Hezonja'ya
Avrupa'nın en kötü coachlarından biri olan Pascual'a
yenilelim diye dört gözle bekleyen asalaklara içimizdeki barcelonalılara
özetlersek ALAYINA

KOYDUUUUK MUUU
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Yenilince 20 sayfa eleştiri yapılıp kazanınca 3-5 sayfa övgü yazılmasını eleştiren sayın Ağrak'tan bugün tek satır olmaması manidar. :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
obradovic ilk once raskovic iliskisini aciklasin bize kakaladigi bogdani veselyi  bi aciklasin.adamsa aciklar?

bir de utanmadan erginimisss atamanimisssla karsilastiriyolar.

Onu geç,Misko ile arası bozuk diye neden Fenerbahçemiz ondan oyuncu bakamıyor??Eyyy Obradovic,sana söylüyorum,bu kulüp senden büyüktür.Kişiler geçici,bu camialar kalıcıdır.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Maç başlığını okumadım neler yazıldı konuyla ilgili bilmiyorum ama maç içinde Twitter'da Kenan Sipahi ile ilgili yazılmayan kalmadı. Bu kadarmış Kenan Sipahi. Fazla zorlamamak lazımmış vs.

Bunları okurken şaşırdım ama maçta fırsatım olmadı bakmaya. Şimdi istatistiklere baktım 14 dakikada 2 şut kaçırmış 1 top çalıp 5 asist yapmış.  Huertas ile birlikte sahanın en fazla asist yapan oyuncusu yani. Her şey istatistik değil eyvallah, ama şunları yapmış bir adam nasıl bu kadar itin bir tarafına sokulur anlamıyorum. Şu beğenilmiyorsa ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Önce beklentiyi şişirip sonra oyuncuyu harcamada bir numarayız.

Eksikleri var mı çok var, şutunu geliştirmesi lazım mı lazım, potaya daha kararlı gitmeli mi gitmeli ama şu maçın ardından bundan oyuncu olmaz ne demek yahu. Kaç tane 95'li oyuncu var şu seviyede süre alabilen de Kenan'dan oyuncu olmaz kanısına varıyoruz. Kenan'dan oyuncu olmayacaksa kimseden olmaz kusura bakılmasın.

Bu mevzuyu bir kenara bırakırsak maçla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Başta Vesely olmak üzere parkeye çıkan herkesin yüreğine sağlık. Galiba bu sezon avrupada her zamankinden biraz daha uzun sürecek bizim için, nazar değmesin.