Maç başlığını okumadım neler yazıldı konuyla ilgili bilmiyorum ama maç içinde Twitter'da Kenan Sipahi ile ilgili yazılmayan kalmadı. Bu kadarmış Kenan Sipahi. Fazla zorlamamak lazımmış vs.
Bunları okurken şaşırdım ama maçta fırsatım olmadı bakmaya. Şimdi istatistiklere baktım 14 dakikada 2 şut kaçırmış 1 top çalıp 5 asist yapmış. Huertas ile birlikte sahanın en fazla asist yapan oyuncusu yani. Her şey istatistik değil eyvallah, ama şunları yapmış bir adam nasıl bu kadar itin bir tarafına sokulur anlamıyorum. Şu beğenilmiyorsa ne bekleniyor onu da anlamıyorum. Önce beklentiyi şişirip sonra oyuncuyu harcamada bir numarayız.
Eksikleri var mı çok var, şutunu geliştirmesi lazım mı lazım, potaya daha kararlı gitmeli mi gitmeli ama şu maçın ardından bundan oyuncu olmaz ne demek yahu. Kaç tane 95'li oyuncu var şu seviyede süre alabilen de Kenan'dan oyuncu olmaz kanısına varıyoruz. Kenan'dan oyuncu olmayacaksa kimseden olmaz kusura bakılmasın.
Bu mevzuyu bir kenara bırakırsak maçla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Başta Vesely olmak üzere parkeye çıkan herkesin yüreğine sağlık. Galiba bu sezon avrupada her zamankinden biraz daha uzun sürecek bizim için, nazar değmesin.