Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 859574 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #2130 : 12 Aralık 2014, 23:35:54 »
Bugün ki skorlarla son hafta normal basketbollar oynanırsa grubumuzun şekli muhtemelen şöyle olacak:

cska-oly-zalgiris-efes-alba-armani-laboral

Tabi maccabinin evinde malagayı yeneceğini ve albanında kendi evinde cedevita yı yeneceğini hesaplıyorum. Ha bi de kızılyıldızın kendi evinde laborali yeneceğini düşünüyorum normal şartlar altında. Real in mertliğe bok sürdürüp efese kendi evinde yatacagını aklıma bile getirmek istemiyorum :) Bence üstte yazdığım şu grup dişimize göre olur. Malaga deplasmanındansa heralde herkes almanya deplasmanını tercih eder. Eee bide sevgili gururumuz erginin kızıştırdığı ortamdan dolayı sanırım kimse sırbistan deplasmanını tercih etmez. Hakkımızda hayırlısı olsun...
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 23:37:59 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Navarro ve Oleson olsa ne Thomas ne de Huertas oyun içinde bu kadar rol alıp, etkili olamazlardı. O nedenle rakibin eksik olması bence galibiyetimizde etken değildi. Onlar olsa belki de uzatmaya gitmeden yenecektik. Bizim galibiyetleri küçük görme hastalığı hep var. Bu biraz da yedirememekten kaynaklanıyor.
aynen dostum bize  geldimi. Bunu baz almayalim.  Pao yu 22 ye yatirdik aman eksikler nunu baz almayalim. Yahu 3 sene önce 18 19 yaşındaki çocuklar ile Barcelona arena da bizi 50 fark atmıştı. ..

Dün mücadele ettik ve koyduk.. hak ettik ter akıttık..
ama dun geride kaldi şimdi top 16 için daha çok calismak daha konsantre olmak ve 1 adet kisa almak lazım :) :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ya bu Fersu Heurtel'i efes'e. Calathes'i bize getirmeye çalışan adam..Hatta Murat Murathanoğlu'na falan sormuş bu ikisi gelirse ne olur diye..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #2133 : 13 Aralık 2014, 09:03:28 »
Hissiyat

EL yönetimi Kızılyıldız ve türk takımlarının bir araya gelmemesi için gerekeni yapacaktır
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #2134 : 13 Aralık 2014, 12:33:31 »
son hafta absürt işler olmazsa lokum gibi gruba düşüyoruz şu an gözüken o.. tabi real madrid hesap kitap işlerine girip efese maçı vermezse..

ilker abi bu hafta itibariyle olası grubu twitterda yazmış oradan copy paste yapıp koyayım;

Top 16 F Grubu: CSKA, Fenerbahçe , Laboral Kutxa, Zalgiris, Olympiacos, Efes, Unicaja Malaga, EA7 Milan

ben bu grupta malaga yerine alba gelir diyorum son haftaki maçlara bakarak öyle olursa ballı kaymak olur

içeride cska maçını kestiremiyorum ama içerdeki cska hariç bütün maçları alırız diyorum eder 6 galibiyet.

laboral-efes-zalgiris-(gelirse) alba 4 galibiyet te dışarıda alırız 10 galibiyetle 2. ya da 3. top-8'e kalırız bence

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Kazasız, belasız.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 16:05:31 Gönderen: Hakan Yaman »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı exex

• Üye
hadi be KENAN !

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçı rahat kazanırız diye düşünüyorum.Oğuz-Melih sakatlığı iyileşirse Berk Uğurlu hatta Serhat Çetin fazla süre alacaktır.Belki bu maç Serhat Çetin,o beklediğimiz üçlüğü gönderir sol dipten ayağını kaydırıp :D
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 17:42:35 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2138 : 15 Aralık 2014, 11:24:18 »
A grubunda
ben real madrid'in efes'i yenecegini dusunuyorum her turlu...
son hafta novogrod  eger kazan'ı yenerse kazan elenir..bize zalgiris yerine novogrod gelir efes ile o gruptan...
novogrod yenerse efes+novogrod..
eger kazan yenerse efes+zalgiris..

en azından kazan'ın bizde olma olasılıgı yok...ama icimden bir ses novgrod'un akzan'ı yenecegini ve kazan'ın dısarıda kalacagını soyluyor..

b grubundan
cska bize geliyor..son takım ya malaga ya alba...
maccabi-malaga macından sonra oynanacak alba macı..yani maccabi'nin secim yapma hakkı olmuyor..yani macta malagaya yenileyim dese diger gun alba'nın ne yapacagı belli degil..aynı sekilde malaga'da 4. oalyım maccabi'nin oldugu yere gideyim diyebilir..malum 2 ispnayolda orada olacagından deplasmanları azalacak...

c grubu zaten belli...
biz ve milano gidiyoruz....

d grubundan
oly bize geliyor..diger takım ya kızılyıldız ya laboral...
burada kızılyıldız'ın bizle aynı gruptan kacınacagı dusunuyorum..macı alacaktır bence ne yapıp ne edip...diger gruba gitmek onlar icin en guzel secim olacaktır..ozellikle gs ve kazan elenir ve zalgiris oraya gelirse...

CSKA, Olympiakos, Fenerbahçe, Efes, Milano, Laboral (Kızılyıldız), Malaga/Alba, Novogrod (Zalgiris)
Real Madrid, Barcelona, Maccabi, Panatihinakos, Kızılyıldız (Laboral Kutxa) , Malaga/Alba, Zalgiris (Kazan), Neptunas/Galatasaray

malaga'mı alba'mı oalcak bence en cok merak edilen nokta bu ibzim icin grupta..umarım alba olur...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #2139 : 15 Aralık 2014, 22:40:24 »
inşallah top 16da geçen seneki gibi oly barça malaga tarzı fikstürle 3-0lık bir hengamenin içine girmeyiz  umarım

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2140 : 17 Aralık 2014, 20:23:24 »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2141 : 17 Aralık 2014, 20:29:13 »
Obradovic ve askerleri bizi utandırmadı  8)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2142 : 17 Aralık 2014, 21:53:22 »
Top 16 da da 10-4 yapsak sıkıntı yaşamadan. Calathes 11sayı 6asist 3ribaund 2top çalma ortalama yakalasa. Top 8 maccabi ile eşleşip 3ün 1i bi skorla final four a kalsak. Mümkünmüdür :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2143 : 17 Aralık 2014, 21:55:44 »
Obradovic ve askerleri bizi utandırmadı  8)

Top 16 da da 10-4 yapsak sıkıntı yaşamadan. Calathes 11sayı 6asist 3ribaund 2top çalma ortalama yakalasa. Top 8 maccabi ile eşleşip 3ün 1i bi skorla final four a kalsak. Mümkünmüdür :)
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 22:02:30 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #2144 : 17 Aralık 2014, 21:56:38 »
@sinan Yücel,
Şiir gibi yazmışsın.  :) dediklerin gerçek ola inşallah