A grubunda
ben real madrid'in efes'i yenecegini dusunuyorum her turlu...
son hafta novogrod eger kazan'ı yenerse kazan elenir..bize zalgiris yerine novogrod gelir efes ile o gruptan...
novogrod yenerse efes+novogrod..
eger kazan yenerse efes+zalgiris..
en azından kazan'ın bizde olma olasılıgı yok...ama icimden bir ses novgrod'un akzan'ı yenecegini ve kazan'ın dısarıda kalacagını soyluyor..
b grubundan
cska bize geliyor..son takım ya malaga ya alba...
maccabi-malaga macından sonra oynanacak alba macı..yani maccabi'nin secim yapma hakkı olmuyor..yani macta malagaya yenileyim dese diger gun alba'nın ne yapacagı belli degil..aynı sekilde malaga'da 4. oalyım maccabi'nin oldugu yere gideyim diyebilir..malum 2 ispnayolda orada olacagından deplasmanları azalacak...
c grubu zaten belli...
biz ve milano gidiyoruz....
d grubundan
oly bize geliyor..diger takım ya kızılyıldız ya laboral...
burada kızılyıldız'ın bizle aynı gruptan kacınacagı dusunuyorum..macı alacaktır bence ne yapıp ne edip...diger gruba gitmek onlar icin en guzel secim olacaktır..ozellikle gs ve kazan elenir ve zalgiris oraya gelirse...
CSKA, Olympiakos, Fenerbahçe, Efes, Milano, Laboral (Kızılyıldız), Malaga/Alba, Novogrod (Zalgiris)
Real Madrid, Barcelona, Maccabi, Panatihinakos, Kızılyıldız (Laboral Kutxa) , Malaga/Alba, Zalgiris (Kazan), Neptunas/Galatasaray
malaga'mı alba'mı oalcak bence en cok merak edilen nokta bu ibzim icin grupta..umarım alba olur...