Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861337 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ah gel de yanma CSKA maçına...Geçen hafta kazansaydık daha ikinci haftada bizim grubun şekli şemali belli olacaktı neredeyse

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Napıp edip efes ve oly ye 2li averajı kaptırmamamız gerek. Bi şekilde 10 galibiyeti bulup oly ve efesin 1er supriz sayılabilecek maglubiyeti ile bu gruptan 2.cıktıkmı ver elini madrid :) çokmu hayalperestim acaba??
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Napıp edip efes ve oly ye 2li averajı kaptırmamamız gerek. Bi şekilde 10 galibiyeti bulup oly ve efesin 1er supriz sayılabilecek maglubiyeti ile bu gruptan 2.cıktıkmı ver elini madrid :) çokmu hayalperestim acaba??

Sinan kardesim.  Bu takimda bir Andrew Goudelock gercegi var.  Bu gercegin oldugu yerde degil Final Four, NBA Sampiyonlugu bile mumkun olur.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Sinan kardesim.  Bu takimda bir Andrew Goudelock gercegi var.  Bu gercegin oldugu yerde degil Final Four, NBA Sampiyonlugu bile mumkun olur.
Drew in yanına ben bide bogdan ve bjelicayı da ekliyorum :) bence avrupada mevkilerinde onlardan iyi diyeceğimiz isimler yoktur. yeterki kendimizi içten yıkmayalım!

Çevrimdışı Besim

• Üye
Drew in yanına ben bide bogdan ve bjelicayı da ekliyorum :) bence avrupada mevkilerinde onlardan iyi diyeceğimiz isimler yoktur. yeterki kendimizi içten yıkmayalım!

Topun el yaktigi anlarda, cikarip el ustu atacak bir adam lazim.  Andrew kardesim, CSKA macinda bunun alistirmasini yapti.  Ayarlar oturdu artik.  Bundan sonra sikinti cikmaz.  Pektabii Bjelica ve Bogdan da iyi; biri ribaund alir, digeri rast gelirse topu calar ama bu takimin saha icindeki gercegi Andrew, saha disindaki ise Zoc.  Andrew ve yardimcilari ile cok sukur emin bicimde hedefe ilerliyoruz. 

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Topun el yaktigi anlarda, cikarip el ustu atacak bir adam lazim.  Andrew kardesim, CSKA macinda bunun alistirmasini yapti.  Ayarlar oturdu artik.  Bundan sonra sikinti cikmaz.  Pektabii Bjelica ve Bogdan da iyi; biri ribaund alir, digeri rast gelirse topu calar ama bu takimin saha icindeki gercegi Andrew, saha disindaki ise Zoc.  Andrew ve yardimcilari ile cok sukur emin bicimde hedefe ilerliyoruz.
İster savunmada adam kaçırsın ister boş şut kaçırsın, drew her zaman rakip takımlar için haksız rekabet nedenidir :) ayrımcılık yapmak istemem ama ben yinede en çok kendi adıma şubedeki 3 Sırp a güveniyorum :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
İster savunmada adam kaçırsın ister boş şut kaçırsın, drew her zaman rakip takımlar için haksız rekabet nedenidir :) ayrımcılık yapmak istemem ama ben yinede en çok kendi adıma şubedeki 3 Sırp a güveniyorum :)

Sinan, bugun Andrew'un attigi ters turnikeyi, en son 1997'de Michael Jordan atmisti.  Guvenmen icin adamin daha ne yapmasi lazim? 
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 23:49:36 Gönderen: Besim »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Sinan, Andrew'un bugun attigi ters turnikeyi en son 1997'de Michael Jordan atmisti.  Guvenmen icin adamin daha ne yapmasi lazim?
Yok estagfurullah guvenmiyorum demek istemedim, haddim degil zaten  :) drew bu sene kaç tane buzzer, kaç tane yok artık bu da mı basket oldu dediğimiz an yaşattı bize sayamadım :)  benimki sadece takım içi favori oyuncu yada şahıs olayı

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
ben maçta kinseyi baya beğendim, şutunu çok geliştirmiş. bizdeyken savunmada iyi bir silahtı,şimdi hucumda da oldukça iyi bir silah olmuş.

bizim takım gununde olursa yenemeyeceği takım yok avrupada. goudelock arkadasların yazdıgı gibi haksız rekabet gerçekten...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Sonuç normal; ama şu serbest atış yüzdemiz Oly maçında yine bize saç baş yolduracak...Bu maçı değerlendirmeye bile gerek yok, rakip yoktu karşıda...Üç maçlık yenilgi serisinin bitmesi güzel, muhtemelen Beşiktaş'ı da yeneriz..Ama Oly maçı çok zor geçecek...o savunmaya karşı bakalım ne yapacaz

Kesinlikle haklısın Volkan abi. Bu maç Top16'daki en kolay rakibimizle oynadık, 2. yarıdaki performans aldatmasın bence. Oly maçında ne yapacağımız çok çok önemli.

Bu arada Goudelock 2. yarı inanılmaz işler yaptı doğru ama rakip de o kadar ahım şahım bir rakip değildi bu yüzden fazla abartılmamalı, tabii ki tadını çıkarmak hakkımız ancak benim için zorlu rakiplere karşı ne yaptığı önemli. Top16'nın ilk kilit maçı CSKA maçını kaybettik, sırada Oly var, Andrew'cim o maçı alsın bir daha abartmayın demem :D

Çevrimdışı Besim

• Üye
Kesinlikle haklısın Volkan abi. Bu maç Top16'daki en kolay rakibimizle oynadık, 2. yarıdaki performans aldatmasın bence. Oly maçında ne yapacağımız çok çok önemli.

Bu arada Goudelock 2. yarı inanılmaz işler yaptı doğru ama rakip de o kadar ahım şahım bir rakip değildi bu yüzden fazla abartılmamalı, tabii ki tadını çıkarmak hakkımız ancak benim için zorlu rakiplere karşı ne yaptığı önemli. Top16'nın ilk kilit maçı CSKA maçını kaybettik, sırada Oly var, Andrew'cim o maçı alsın bir daha abartmayın demem :D

Euroleague'teki en kritik macimizdi.  Mactan once tum Fenerbahce taraftari tir tir titriyordu (Volkan Abi disinda, simdi hakkini yemeyelim).  Bu kritik maci kucuk gormek suretiyle Goudelock'in kaydettigi insan ustu sayilara golge dusurmeni siddetle kiniyorum.  Tarih bunu da not etti :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #2756 : 10 Ocak 2015, 00:25:25 »
Allah Allah... Bir hata yok, degil mi?  "Buyuk" Fenerbahce taraftarinin cop ilan ettigi Andrew Goudelock neredeyse her kategoride GM'ler tarafindan birinci sirada secilmis. 

Bence hata var Bjelica ile Saric'i eşit göstermiş :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ricky Hickman'sız oynadığımız unutulmamali...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada berbat serbest atış yüzdemizin yanında bu maçta sadece 8 asist yapmışız, Oğuz (?) ve Emir 3'er asistle en çok asist yapan oyuncularımız. Nemanja tam 10 reb almış. Maçı toplam 4 top kaybıyla bitirmişiz.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Maçın tekrarını izlerken fark ettim ki sayı bulduğumuzda tüm benchten bir tepki gelmesine rağmen Semih tepkisiz kalıyor. Galiba koç Daçka maçında Semih kenara geldikten sonra benchte konuşunca çok kızmış ama Semih'inde böyle bir harekette bulunması yakışmıyor.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!