Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860675 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Ukraynalı hakem kötü hakem..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
ukraynalı hakem panaya yunanıstanda kaybettiğimiz maçı yönetmiş.olynin kızılyıldızı evinde yendiği maçı yönetmiş.
portekizli bu sene turow ve milano maçlarımızı yönetmiş kazanmışız.olynin de galatasarayı 27 sayıyla yendiği maçı yönetmiş ispanyolla.
ispanyol bizim maçımızı hiç yönetmemiş bu sene.olynin galatasarayı 27 sayıyla yendiği maçı yönetmiş

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Maç sonunda hakem konuşmayız inşallah.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Fenerbahçe Ülker @fenerbahceulker
Bilgi | Fenerbahçe Ülker-Olimpiakos maçının tüm biletleri tükenmiştir! Büyük taraftarımıza teşekkürlerimizle...

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
Allah muhafaza spanoulisi kenanla falan tutmaya kalkarsak çok korkunç görüntüler ortaya çıkabilir

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
yunanlılar tam kadro mu ? geçen sene burda kazanmışken spanolıs oynamış mıydı ?
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Allah muhafaza spanoulisi kenanla falan tutmaya kalkarsak çok korkunç görüntüler ortaya çıkabilir

Zisis ve Bogdanla tutarız bence

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Kısa Savunması sözde efsane olan Efes De Colo Teodosic ve Jackson üçlüsünden 55 Sayı yedi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yunanlılar tam kadro mu ? geçen sene burda kazanmışken spanolıs oynamış mıydı ?
Geçen sene biz kazandik.spo yoktu

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bizim Hickman kesin yok değel mi_?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
yok belli değil hatta bence oynar yarın...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Arkadaslar, beni aydinlatin lutfen.  Bu Efes Pilsen'i tutan; yenilince neredeyse aglayan; ayni seyi Fenerbahce yaptiginda tepki gostermeyip, Efes yaptiginda ove ove bitiremeyen cok insana denk geliyorum ve bunlar Fenerbahceli oldugunu iddia eden insanlar.  Bu nedir, Allah askina? 

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Bugünkü Efes gibi savunma yaparsak kesin kazanırız.Onların savunması harika,çok imreniyorum o ne savunma öyle,keşke biz de Efes gibi 40 dakikada 78 sayıda tutabilsek ve maçın 30 dakikasında rakibimizin sürekli 6-8 sayı arkasında kalıp kovalayabilsek..Bunları başarırsak yarın dağıtırız.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Arkadaslar, beni aydinlatin lutfen.  Bu Efes Pilsen'i tutan; yenilince neredeyse aglayan; ayni seyi Fenerbahce yaptiginda tepki gostermeyip, Efes yaptiginda ove ove bitiremeyen cok insana denk geliyorum ve bunlar Fenerbahceli oldugunu iddia eden insanlar.  Bu nedir, Allah askina? 

Olay tamamen yatırımla alakalı.
Sonuçta efes ülkede bira sektörünün lideri.
En büyük kitlesi "kederi mutluluktan çok daha fazla olan" taraftarlara sahip Fenerbahçe'liler.
Efes güzellemeleri yapanlar muhtemelen biraya bir ev, araba parası bağlayıp yatırımlarının elde ettikleri göbekten daha fazlası olmasını umanlardan başkası değil. :)
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Olay tamamen yatırımla alakalı.
Sonuçta efes ülkede bira sektörünün lideri.
En büyük kitlesi "kederi mutluluktan çok daha fazla olan" taraftarlara sahip Fenerbahçe'liler.
Efes güzellemeleri yapanlar muhtemelen biraya bir ev, araba parası bağlayıp yatırımlarının elde ettikleri göbekten daha fazlası olmasını umanlardan başkası değil. :)

Teoriye gel :)