Hepimiz FB liyiz.Hatta bircogumuz cogu bransını takip ediyoruz.Herkes imkanı olcusunde kimi maca giderek kimi paket alarak TV den takip ediyor.
Bu takım ilk turda "acaba" mı dedik ama muthis bitirdi.İnsallah yine aynısı olur.Endiselenen,korkusu olanları haksız cıkarır,mutlu eder.
Beni F8 tatmin etmez.2 yıldır F4 olmalıydı.Chris Paul ile Lebron gelse bunlar var ama bu takım hic F8,F4 yapmadı diye bir dusunceye katılamıyorum.Bu takımda Avrupa'nın en iyi 4 numarası Bjelica var.En iyilerden 2 ya da 3 nasıl kabul ediliyorsa Bogdan Bogdanovic var.En atletik oyunculardan Vesely var.Eurocup sayı kralı Goudlock var.Avrupa'nın en iyi kocu Obradovic var.Avrupa'nın en iyi salonu var.Avrupa rekoru kıran seyircileri var.35 yoksa da 20-22 butce var.
Bu takım evinde Oly,Pana'ya 10 sayı atacak, deplasmanda da 2-3 sayı ile yenilecek.Her tarafları kultur olsun.Spanulis dedigin adam 33 yasında cok da genc degil, macın sadece 2 dakikasını seyredebildim.Onun icin yorum yapamayacagım.Ama Oguz egilene kadar Dunston topu alıp smacı vurmamalı, CSKA'ya yenildik bunu kabul ederim.Sorun da serbet atıs degildi bana gore tamam her ne kadar adamlar 46 da 42 falan da atsa alamadıgımız 1-2 savunma ribauntundan yenildik.Onu alsaydık zaten 74-72 kazanıyorduk.Olabilir normal karsılıyorum.Ama Oly,Pana maclarını normal karsılamıyorum.Biz bu 2 takımı da icerde,dısarda yenebilecek kapasitede ve gucte takımız.Olayı sadece FB seyircisi sadece basarı ister,bu olmazsaya indirgenmesin.Bu takımın gucu var,kapasitesi var.Ama artık o mac kazanacak noktada olması lazım kazandıgımız mac 14-5 3'luk 14-5 serbest atıs ,sezonun yarısını gectik.Rakip FB den korkmalı,bu takım gercekten guclu takım basit hatalar,her onemli macta rakibin yuksek yuzdeli 3'lukleri artık olmamalı,FB Barca'ya yenilebilir ama Oleson,Navarro'su olmayan Barca'ya yenilmemeli,kadro ve butce olarak bizden ustun olmayan benzer olan Oly-Pana'ya vurup gecmeli bu takım bos takım degil
Ben looser vs demem demiyorum.Ben guclu takımımız var diyorum ve eksiklerin giderilip artık parkeye bu gucun yansıtılması lazım diyorum.Hicbir zaman da kabul etmiyorum F8 ne zaman yaptık,F4 ne zaman gorduk vs, gercekten Lebron-Harden gelse ama biz ne zaman F4 gorduk denilecek.Ben inanmıyorum CSKA ve OLY i deplasmanda yenecegimize ama yenelim bana kapak olsun burayı da alıntılayıp bana gosterin.Yeter ki FB kazansın.