Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861021 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Zizis maşallah çok iyi bugün

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Hurşit Baytok. Altyapı hocasıdır. 2 sene önce de İstanbul Üniversitesi Kadın takımının koçluğunu yaptı. Antalya'da alt yapı hocasıyken 14-15 yaşındaki çocuklara ana avrat küfredip basketboldan soğutmasıyla ünlenmişti. Kadın takımı koçluğunda da sürekli bağırır çağırırdı. Kısacası, aynaya bakıp konuşuyor işte...

Adını biliyordum hikayesini yeni duydum. Kedi ciğermiş o zaman konuşmaya bile gerek yok.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı bugra

• Üye
Maçın kontrolünü hiç vermedik bu güzel. Özellikle Moss'u havaya sokmamak lazım.

Bjelica ve Bogdan'ın görece az yıprandıkları bir ilk yarıda bu skor hiç fena değil.

Hurşit Baytok Fenerbahçe'de genç takım çalıştırdı 2001-2003 yılları filandı sanırım. Aslen Beşiktaşlı'dır, Beşiktaş'ın 70'li yıllarda almış olduğu şampiyonlukta oyun kurucu olarak oynamış. Altyapıda Motion Offense oynatır, basketbolun duayeni olarak görür kendisini.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 22:32:57 Gönderen: bugra »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Su 3. Periyot biraz daha savunma yapıp topu akilli kullanırsak fark 10-12 olacak..bir daha da Milano gelemez geri...çok kırılgan takim Milano..skorda cift hane geri düştüklerinde savunmaları çok düşüyor..
Hadi çocuklar hadi...
Haftaya Malaga macimiz daha kolay olacak bence..

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bogdan , Gou ve Bjelica 14 sayı . Bu üçlü dışında gelen 29 sayı çok kıymetli .

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Bjelica giremedi maça. Son iki maçtır biraz form düşüklüğü var. Umarım ikinci yarı bambaşka bir Bjelica olur sahada. O olmadan kazanmamız biraz zor. Drew savunmada çok iyi. Hücumda 2 dk içinde de toplayabilir, bu şekilde de gidebilir. Maç bitmeden onun skorunu tahmin etmek zor. Birden sahne alabilir.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Gözümüz hakem üçlüsü gördü yahu :D

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Bugun Goudelock hucumda cok kotu.  Gununde degil.  Fazla zorlamadan, diger arkadaslarina firsat tanimali.
iyi de savunuluyor hucüm ritmini bozmadan saklamamız lazım illa katkı verecektir.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Zisis oyun aklı sayesinde çok doğru fauller yapıyor. Ama genelde hızlı faul alıyor bu sebepten, o üzücü. Kenan genel olarak istenen seviyeye gelmedi henüz, Hickman yok, Zisis mümkün olduğunca sahada kalabilmeli.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
kenan yerine melih de ısrarcı olabiliriz ceza şutlarını sokar en azından. Topu getirme ve oyun kurmada sıkıntıya düşüyoruz. Pota altını işlemeye devam.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı bugra

• Üye
Goudelock'a en ters oyuncu tipi Moss gibi oyuncular. Satoransky keza. Daha fizikli ve sert oyuncular zorluyor .

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Zisis oyun aklı sayesinde çok doğru fauller yapıyor. Ama genelde hızlı faul alıyor bu sebepten, o üzücü. Kenan genel olarak istenen seviyeye gelmedi henüz, Hickman yok, Zisis mümkün olduğunca sahada kalabilmeli.

Derken 3ledi...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Goudelock basket faul!  O turnikesi de neredeyse girmeyecekti. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Zisis ve Goudelock efsane bir kurtaris yapti :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bjelica'ya da nazar degmesin...