Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 861313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ya şu maçlarda sıkıntı hep bir türlü vurup geçemiyoruz 3. Periyotta falan.. Özellikle EL tecrübesi yüksek takımlara karşı. Bu maçı alacağımıza emin olduğumu zaten söylemiştim ama daha önce vurup gecebilirdik o yumruğu çeneye vurmayı öğrenmeli 3. Raundda

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
74-70 den sonra 3 hucüm gouya top değmedi 6-0 seri bulduk gouya laf söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bugün zorlanıyor koçun emirin yerine gouyu oyuna almasına anlam veremedim.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Şu Goudelock'ın yaptığı son hücuma bakar mısınız ya

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Aferin çocuklar..11 fark super oldu...
Malaga maçı bu havayla daha kolay olacak inşallah....Efes maçına 4-2 ile gidersek super...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Çok şükür . 71-82 . Önemli bir eşiği kayıpsız atlattık .

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Herkese Tebrikler.  Koç yanlışından dönmüş zisis in rolü artmis. Rasko ile soylediklerim için kendisinden tekrardan ozur diliyorum pişmanim forumdaki arkadaşlardan da Özür diliyorum.

hmetin

• Ziyaretçi
Bu mac Gou ya nefes aldırmadılar.Digerleri oynasın yeter ki kazanalım.Sırplar muthis Bjelica,Bogdan adamların hamurunda var.Vesely de cogu topu da bozdu.Kimine mudahele etti.
Takıma tebrikler artık deplasmanda da almamız lazım, CSKA seyircisi sinema seyrder gibi mac seyrediyor,vurup gecelim.Oly macı da gelince bakıcaz artık
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 23:30:01 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
Gou ile ilgili konuda hala ayni fikirdeyim pisman değilim :).  Umarim benim yüzümü kara çıkarır

Çevrimdışı exex

• Üye
Zaten geçen sene 2 kere top 16 da Milano ya kaybetmesek o gruptan büyük ihtimal çıkardık...

yorumu yeni gördüm . kusura bakmayın . 2 de 2 yapar çıkarız ozaman bu sene inş. :D

Çevrimdışı exex

• Üye
armani ye 2 ayagimizi 2 kolumuzu sokar geliriz.

GT-I9001 cihazımdan gönderildi

pantol , mont yetmedi kazak da giydik; KAFAMIZIda  soktuk armaniye geldik :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Çok iyi oldu bu. Temiz iş oldu. Bu kez son dakikalarda paniklemedik. Haftaya da Malaga'yı yendik mi önümüz açılır

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
Herkese Tebrikler.  Koç yanlışından dönmüş zisis in rolü artmis. Rasko ile soylediklerim için kendisinden tekrardan ozur diliyorum pişmanim forumdaki arkadaşlardan da Özür diliyorum.
Serkan seviosan git konus:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı serkan330

• Üye
    • serkancelik
Serkan seviosan git konus:)

Denk gelirsek elini opucem

Çevrimdışı bugra

• Üye
Güzel galibiyet oldu, Malaga'ya da aynı tarifeyi uygulamak lazım.
Vesely erken faul problemine girmese her maç buna yakın performans verebilir, daha dikkatli olması lazım. Son çeyrekte karakter koyarak en kırılgan anda takımı ayağa kaldırdı.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Uzun süre sonra acil durum totemimi devreye soktum. En son 3temmuz sonrası super finalde deplasman gs maçında yapmıştım aynısını. Fbtv den skor takibi bu totemimde :) kumandanın kanal + tuşuna 2 kez bassam maçı izleyecekken bu maç bu totem devreye girmeliydi :) gece yarısından sonrada tekrarını izlerim artık. İlk devrenin son 3 maçında 3de 3 yaparsak bence hala 2.lik sansımız olur diye dusunuyorum. Hepsinin eline saglık :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...