Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860499 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Euroleagu'de son 11 maçta 1 galibiyetleri varmış . 8 maç üst üste yenilmişler . Çok acayip bence .

Gözümle görmesem inanmazdım :).
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 19:37:20 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
son 5 dakka sayı atarsak yeneriz bu sefer ya halaa geçen yıl ki maç içimde kaldı  da :'( .. milano macından öncede yazmıştım ben takımdan ilk gruplarda ki gibi bi performans bekliyorum gene 4 maç 2 galibiyet ve galibiyet serisi ile yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum en azından umut ediyorum olmadı hayal ediyorum..  :D

Not: sergio_17 nickli kişi ile ilgili konu için ise ''Ellerinize sağlııııkk!!.. ''
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Arkadaslar, yazilanlarin hepsini okuyamadim, kusura bakmayin.
Bu mac sonrasinda nedense bende soyle bir kani olustu, arada bir takimiz su anda. Yani, cska, barca, oly gibi takimlarin bir seviye altinda ama, milano, nizhny, pana (eski gucunde degil artik), bayern, hatta malaga ve laboral gibi takimlarinda bir tik ustundeyiz.   Bu esigi astigimiz anda istedigimiz seviyeye gelebiliriz.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bizim takımın kimya olarak da geçen seneyle hiç alakası yok yalnız
dragiç nba'e gidince malaga epey zayıfladı geçen sene resmen maçı almıştı adam

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Bu maçtaki esas fark Zoriç'in az süre alması ve de takımın Goudelock'a yaslanmaması oldu. Takım o oyundayken verilip onu izlemekten vazgeçti.
Hoops and rap

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bu maçtaki esas fark Zoriç'in az süre alması ve de takımın Goudelock'a yaslanmaması oldu. Takım o oyundayken verilip onu izlemekten vazgeçti.

Zoric daha onceki maclarda da bu civarda bir sure aldi.  Bir tek CSKA macinda nisbeten cok daha fazla sure almisti.  Gerci onda da beklenenin uzerinde bir katki vermisti. 

Çevrimdışı afat

Zoric daha onceki maclarda da bu civarda bir sure aldi.  Bir tek CSKA macinda nisbeten cok daha fazla sure almisti.  Gerci onda da beklenenin uzerinde bir katki vermisti. 
O macta vesely erken faul problemine girip 5 faul ile oyun disi kalmisti sanirim.

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
    • dincerorc

Besim teşekkür ederim değer verip cevap yazdığın için.

Zoriç, Oly maçı (2:56') hariç en düşük süreyi bu maçta almış (6:27') hatta yarı yarıya düşmüş süresi  Novgorod maçına göre (10:44') Zoriç'in süresinin azalması ile takımın daha iyi savunma yapması tesadüfi değil. Keza Goudelock, onun için de aynı durum geçerli.
Hoops and rap

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
    • dincerorc
Dikkatli olmamız lazım, hem de çok. Maçta 8-0,10-0 gibi bir seri bir kez bile verirsek maç boyunca yakalayamayız.
Hoops and rap

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Aha yazıyorum...
84-66 kazaniriz...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yine hakem faciası olmazsa öyle ya da böyle alırız..Takım Avrupa'da konsantre olaya..Ligi ben de sallamıyorum.

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
Maçla ilgili tek sıkıntım var. Adamların tamam yada devam maçı olacak ve ona göre önem,mücadele ve hırs koyacaklar.. Ha tabi ona göre de kırılmaları çok keskin olabilir. Farkı çift hanelere çekersek maç içinde bir an da düşebilirler maçtan.. Umarım patlama ve bela olma maçları bize denk gelmez sıkıntısız vurur geliriz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ben bizim takim açısından bilmiyorum ama caja maçlarinın Malaga maçlarına göre daha zor geçeceğini düşünüyorum...
Malaga skor gücü yuksek bir takım olmadığından vasat ustu bir savunma yaptığımız anda skor bulamazlar ve 65-70 sayıyı ancak bulurlar..bizim en kotu hücum halimiz bu takımlara 70-75 ustu atabilir..

Ama caja skor gücü yüksek takim olduğundan is biraz da hücumda bittiği için bize daha tehlikeli takım bence...bertans ve san emeterio bizi çok zorlayacak oyuncular bence..

Malaga nin kadro kalitesinin bizle baş edebileceğini düşünmüyorum..özellikle hücumda tikandiklari anda mac içinde çok 8-10 sayılık seriler yaparız.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
O gün şehir dışında olacağımdan Lig tv izleme şansım yok. Tek temennim maçın Ntv spor dan yayınlanması.

Maça gelince; Her maç olduğu gibi bu maç ta zor. En basit örneğini geçen hafta Nizhny-Efes maçına gördük. Maçı hafife aldığın zaman bedeli ağır olur. Onun için umarım maçın başından sonuna kadar tam konsantre ve mücadeleci oyun oynarız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Arkadaşlar yeri değil belki ama bilgisi ve fikri olan varsa paylaşsın.Ülker Grubu ile anlaşma ile ilgili gelişme var mı, bu konuda bir sıkıntı yaşanırmı? Obra'nın sözleşmesinde umarım sorun yaşanmaz.