"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu hafta yayın sırası bizde. Cuma 21.45de yayın programında bizim maç gözüküyo. Maçı hem ntvspor hem ligtv den izleyebiliriz...
Eyvallah çok sağolasın. Derin bir oh çektim. Nasıl bir aşksa artık kaçırcam diye ödüm kopuyor.
Rica ederim. Murat kosova nın uğursuzluğuna çok inanırım bi de bizim maçları sanki taziye evinden bildirirmişcesine anlatmasına ayrı sinir olurum. umarım bu sefer farklı olur bizim için
Belki İsmail anlatır. Murat Kosova'nın birkaç sözünü hatırlarım onlar hoşuma gitmişti zamanında. Biri "al Atina'ya götür bari" bir de Kazan maçıydı galiba uzatmaya giden maç iyi anlatmıştı o maçları.
İsmail şenolu maç anlatımı konusunda kosova ya kesinlikle tercih ederim. Kosova iç saha maçlarında gaza geliyo nispeten, ama deplasman maçlarında resmen televizyonun sesini kıstırır moda sokuyo insanı Bizimkiler kazansında gerekirse arap spikerdende izlenir
Maclar Euroleague seviyesinde olmadigi icin adam heyecanlanamiyor, ne yapsin?
Bugün takımın izin gününde az süre alan oyuncular bireysel antremana gelmiş. Çalışmaya Gelen ekip içinde hickmanda var artık parkelere geri dönse keşke bu maçla birlikte acaba son durumu nedir var mı ki bi bilen bi duyan?