Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862789 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
gou iki maç art arda 20 sayının altında kalamaz ;D ayrıca varımı yoğumu maç sonu 2'ye  yatırdım beni üzmesinler :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Maçlardan önce bu kadar çok entry girilince ve heyecanla beklenen maçlarda genelde kaybediyoruz maalesef.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Maçlardan önce bu kadar çok entry girilince ve heyecanla beklenen maçlarda genelde kaybediyoruz maalesef.
Bende dikkat ettim. Özellikle 7. sayfayı geçince (Barcelona ve Oly maçlarında 7 sayfayı geçmişti maçtan evvel)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
savunmamız belirleyici olacaktır özellikle 3lük savunmamız. Geçen seneki acı darbenin rövanşını alacağız. Milano da gou ya nefes aldırmamışlardı kısa savunmaları malaganın o kadar iyi olmayacağı aşikar. Gou ve zizis önderliğinde maç olur.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Normalde çok düşük yüzdeyle 3 sayılık isabet bulan bi takım malaga sanırım sezon ortalamaları %28 civarıydı. Bu maçtada rakibi 3 sayılık atışlarda kahraman edersek artık bide fin hamamında yıkanmayı deneyelim. Gerekirse 109 sayı yiyelim ama 110 sayı atıp kazanmayı basaralım.bi şekilde zaten top8 e kalcaz ondan çok süphem yok ama üst sıralarda gözümüz varsa bunlar hedef maçlar ve bu hedef maçları bi şekilde kazanmayı başarmalıyız.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 20:32:58 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı exex

• Üye
kaderimizin degistigi gun olsun Vesely 3  luk soksun , Semih double double yapsin , Kenan da 4 asist.
GT-I9001 cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yunanistan başbakanı bizim Zisis e çok benziyor bizim başbakan Zisis kabineyi toplayıp maçı alacaktır..

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Mac öncesi 7 sayfayı geçecek sanı rı m baya heyecanla beklenen bi maç. Umarım mac sonu 30 sayfa olur ama süper bi zafer oldugu için olsun. obra melihi niye oynaymadı gou nun savunması zayıf fln laflarıyla degil. Kaybettiğimizde cidden foruma bakasım gelmiyo ya. Kazandıgımızda yazmayan kişiler kaybettiğimizde geliyor nedense..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Bjelica ve Emir'in acilen maça gelmesi lazım

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
umutsuz yada üzgün değilim 2. yarı toparlanacağımızı düşünüyorum ama ilk yarı leş gibi oynadık

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Bir 6-7 sayı seri yapıp öne geçsek maç bitecek rakibi inandıracağız maça böyle şuursuzca oynarsak.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Maç yakın gittiği her an daha tehlikeli bir hale geliyor.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Maç böyle kafa kafaya giderse maç bizde inşallah. İlk yarının sonu çok saçma geçsede  iyi atlattık o anları , sayı bulsalardı başımız ağırırdı.. Güzel olacak inşallah maçın sonu.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ya adamlarda hiçbirşey yok zorla adamları oyuna sokacaz

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Maç skoru ne olur bilmiyorum ondan bağımsız olarak söylüyorum.Malaga gördüğüm en kötü hücum takımı.Şuan tempo onların istediği durumda ama biraz tempo ile maçı kazanabiliriz.