Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863467 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Simdi sonucta hepsi ayni takimin oyunculari.  Sanki onlara tas atiyormusum gibi olmasin ama Goudelock'a yapilan savunmanin yarisi, taraftarin gozdesi olan adamlara yapilsa, hicbir macta 5 sayiyi gecemezler.  Resmen adami oldurmek icin savunuyorlar.  Surekli yuzdeli attigi icin, rakip oyuncu her kursunda daha da sinirlenen ve tehlikeli hale gelen yarali bir ayi gibi... 

Çevrimdışı Besim

• Üye
Maçı babaannemle izledim, beraber gidiyorduk kalpten az kaldı... Goudelock, Zisis ve Obra çok kritik katkılar verdi. Emir, babanı da sevmezdim... Yalnız seneye Oğuz, Semih ve Zoriç'ten en az biri kesin gidecek gibi, resmen ziyanlık, Vesely 5 olsun.

Alakasiz olacak ama lafi gecince parantez acalim: Zoric'in bu macta cok kritik yerlerde birkac katkisi vardi.  Ozellikle hucum ribaundlari. 

Çevrimdışı exex

• Üye
Sinirlenmeyim diyorum ama zorla sinirlendiriyorlar ;
Tamam Lig tv den umudumu kestim ama en azından İsmail Şenol gibi maçı yaşayan ve yaşatan bir insanın yanına Gou sayı atınca iyi , hata yapınca hep onun yüzünden diyen bir adam koymasınlar  , beni kudurttu :/

Malaga , Laboral , Efes 3 lemesinden birinci maç tamam

TEBRİKLER tüm takıma  , kötü oyun ama deplasmanda 8 de 7 :D
Çirkef ispanyollara son sözüm  ; sizin ...
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 23:48:23 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Prudentibus

• Üye
  • Yer: İzmir
Beklediğim gibi varını yoğunu ortaya koydu Malaga. Takım geçen seneye göre çok yol aldı, artık hiçbir maçta önceki sezonlardaki gibi dağılmıyoruz. Maç sonunu oynama sıkıntımız devam ediyor hala ama gün geçtikçe Obradovic takımı olma yolunda adım atıyoruz. Umarım top16 sonunda ilk 2'de kendimize yer bulabiliriz. Ben de ilk entryimi böyle güzel bir galibiyet sonunda girerek herkese merhabalar diyorum 😊

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
gou hücum olarak en olgun oyununu oynadı
ismail şenol ofsayt yok dedi orda kilitledi beni :)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Twitterda da herkes ismail şenolun anlatımını övüyo, bu maç totem gereği ligtv de izledim karşıma uğursuz kosova çıkar diye :) kazanmaya devam edelimde kim anlatırsa anlatsın çokta muhim değil :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
Acaba macin tekrari ne zaman olur?  Soyle arkamiza yaslanarak, o mucizevi uclukleri bir daha izleyelim.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Acaba macin tekrari ne zaman olur?  Soyle arkamiza yaslanarak, o mucizevi uclukleri bir daha izleyelim.

Saat 01:00 de ntvsporda tekrarı görünüyo, aynı şekilde fbtv de 01:00 de tekrarı verecek. Goudelock un performansı sonrası aklıma geldiniz açıkcası ki bende drew ı çok severim savunurum :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
malaga ne kadar leş olsada en yanlış zamanda oynadık ve deplasmanda kazandık ki herkes alba'yı istiyordu

Çevrimdışı lancelot

• Üye
drew top 8de kendini biraz daha geliştirir ve bizde onu uzun yıllar takımda tutabilirsek konsolu indirip ölümsüzlük şifresi yazmış gibi oynarız euroligde
adam bug çıktı akaminko
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 00:04:37 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Alakasiz olacak ama lafi gecince parantez acalim: Zoric'in bu macta cok kritik yerlerde birkac katkisi vardi.  Ozellikle hucum ribaundlari. 

Aynısını düşünüyorum. Hatta bilirsin abi, azılı Zoric savunucularından biriydim. Ama artık papatya falı adamlarla idare edemez bu takım. Ki seneye Zoric'in çabuk ayakları bir yıl yaşlanacak.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Twitterda da herkes ismail şenolun anlatımını övüyo, bu maç totem gereği ligtv de izledim karşıma uğursuz kosova çıkar diye :) kazanmaya devam edelimde kim anlatırsa anlatsın çokta muhim değil :)

bende ligtvde basladm ama dayanılacak gibi degildi basketfaul yeyince ntvspora dondum ismail güzel maç anlatti ama Bayülgen baydi gene.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
koyduk mu beyler ?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
bende ligtvde basladm ama dayanılacak gibi degildi basketfaul yeyince ntvspora dondum ismail güzel maç anlatti ama Bayülgen baydi gene.
Saat 01.00 ntvspor tekrarını izliycem büyük bi keyifle :)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
drew top 8de kendini biraz daha geliştirir ve bizde onu uzun yıllar takımda tutabilirsek konsolu indirip ölümsüzlük şifresi yazmış gibi oynarız euroligde
adam bug çıktı akaminko

Ozellikle boyle sıkıştırma geldiğinde bos adami godugunde hucum gücümüz on kaplan gücünde oluyor.