Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849938 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
her ne olursa olsun güzel bir maç olacağı kesin :) Itoudis haini gene reisi yenebilecek mi? çok yakında...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
hickman sakatlık sonrası oldukça iyi döndü sakatlığı boyunca kenardan takımı takip ederek takımın o yokken neler yapabileceğini gördüğünü ve bunun kendisini hazır tutmasını sağladığını düşünüyorum o takıma güvendikçe performansıda artacaktır unutulmaması gereken bir noktada takımda eurolig şampiyonluğu yaşayan 2 oyuncudan biri olduğudur
maçla ilgilide cskayı deplasmanda yenmek oliyi deplasmanda yenmekten daha olası
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 13:15:16 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4172 : 17 Şubat 2015, 14:46:45 »
kesinlikle ama Laboral de çok fazla havaya girmesin.
misal şunu isterim
biz top 8 i garanti edelim
son maç Efes ile kendi sahamızda oynarken önce devre arası Obradoviç ile sözleşme uzattık anonsu yapalım sonra maçta Efes'e koyalım ve bizim maç sonucuna göre Efes top 16 dan elensin ?
nasıl senaryo ?
şöyle okurken keyfinlenmediniz mi ? söyleyin lütfen :)

Ardarda bu kadar güzel haberleri kaldıramayız herhalde :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İlk maç Bogdanovic Weems'e karşı efsane savunma yapmıştı. Weems maçı 23'te 5 gibi çok düşük yüzdeyle ve 2 verimlilik puanıyla tamamlamıştı. Herkes Teodosic ve De Colo'dan korkuyor ama Bogdan oynamazsa ben en çok Weems'den çekiniyorum. Çünkü onun tarzındaki bir oyuncuyu savunacak oyuncumuz yok. Bu görev ya Hickman ya da Emir'in olur. O zaman da Hickman'ın size dezavantajını veya Emir'in birebir savunma dezavantajını kapatmamız gerekecek. Vorontsevich ve Kaun'un formsuzluğu da onları zora sokabilir. Maçın şifresi kısa savunması...
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bogdan'in "hah, tamam iste" dedigimiz bir performansini, bir iki mac disinda, ben hatirlamiyorum.  O yuzden, fazla etkilenecegimizi dusunmuyorum.
Bende sana katılıyorum  fark yarattığı maç hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Bende sana katılıyorum  fark yarattığı maç hatırlamıyorum.

Bogdan'dan ne bekliyordunuz da alamadınız?

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Besim, bunun biraz rolüyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Gerek istatistiksel olarak, gerek maça ağırlık koyması açısından, fazla göze batmadığı konusuna katılıyorum. Lakin topu doğru kullanmamızda kilit rol oynuyor. Savunma açısından da Bogdan'ın görünmeyen bir etki yarattığını düşünüyorum. Hücumda da varlığı bize artı yazıyor. Ona gelen önlemler sayesinde içeriyi daha rahat kullanabiliyoruz.

Goudelock'da da var aynı şey. Ne zaman oyunda olsa uzunları daha iyi besliyoruz. Çünkü ne onu ne de Bogdan'ı riske edemiyor rakip savunma. Bu da uzunları topla daha rahat buluşturmamızı sağlıyor. Emir dün müthiş oynadı, herkes hakkını verdi, özellikle Oğuz'u çok iyi besledi belli bölümlerde. Ama dikkat edin Emir'in Oğuz'u o kadar rahat beslemesinde bahsettiğim faktör çok önemliydi.

Hazır lafı açılmışken tekrar tekrar söylemekte fayda var. Goudelock ve Bogdan gibi adamları bizlere kazandıran, emeği geçen, bu adamları buralara getirenlerden allah razı olsun.

Net büyük iş ..
Bogdan bence çok iyi transfer buyuk iş bizde olması ama bence biz onu gelecek yıl izleyeceğiz, Bojan'da ilk geldiği yıl verimli değildi.Şu ana kadar Bogdan maçlarda ekstra fark yaratıp winner olmadı daha ve koç ona süre konusunda cömert davrandı.Ve ayrıca  Hickman'a çok inanıyorum .Büyük malarda fark yaratacaktır görceksiniz.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Bogdan'dan ne bekliyordunuz da alamadınız?
Az önce yazdım Bogdan büyük transfer ama bizim ilerleyen maçlarda son 8'e kaldığımızda sert savunmalara karşı oynadığımızda winner'a ihtiyacımız var bizde winner yok.Bazen Andrew bunu yapıyor ama ekstra ihtiyacımız olacak.Yoksa Bogdan çok iyi ve bence çok büyük oyuncu olacak ama zamana ihyiyacı var.

Çevrimdışı exex

• Üye
Hickman sakatlandıktan sonra sanki garantiye yolladık yenisi geldi gibi :D  Hickmann bu haldede gayet fark yaratıyor ve özellikle maç sonlarında oyun zekasıda gayet yüksek.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bogdan Bogdanovic henüz 22.5 yaşında(1992 doğumlu)
tüm hayatı (kariyeri demiyorum hayatı) Partizan'da ve Belgrad'da geçmiş.
Partizan'daki rolü, oyunda kalma süresi ve kullandığı top sayısı daha fazlaydı. Partizanda son sezonunda maç başına ortalama 13 top kullanırken bizde 9 top kullanıyor.Partizanda 31 Dakika oynarken (ki kritik maçlarda neredeyse tüm maçı oynuyordu) bizde 27-28 dakika civarında. Üstelik bizde savunmada ciddi efor sarfederek oynuyor.
Hem yeni ülke, hem yeni bir rol Bogdanın geçen sezona göre kötü görünmesi normal. Buna rağmen EL de 10.4 sayı 2.8 ribaunt 2.6 asist 0.9 topçalma ile kağıdın her noktasına katkı veriyor. Bence şu ana dek görevini iyi yaptı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bogdan elinden geleni yapıyor ve bence müthiş katkı veriyor. Asıl göklere çıkarılan Goudelock ne veriyor onu bir tartışmak lazım. Bu kadar önyargılı yaklaşmamak lazım hiçbir mevzuya.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Genelde maçtan önce yazmıyorum. Totem değil, yanlış olmasın. Ama gerçekçi olmakta fayda var. Bizim orada, şu şartlar altında CSKA'yı yenmemiz için gezegenlerin hizaya falan girmesi lazım. O da yetmez, Halley kuyrukluyıldızının da katkı vermesi şart. Biraz da Kuiper Kuşağı'ndan katkı alırsak belki, bir ihtimal maçın sonuna kafa kafaya gireriz.

O bakımdan maçla ilgili çok detaya girmeye gerek yok bence.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Bogdan sakat olmasa kazanacagimiza inaniyordum. Su an hala yenebiliriz ciddi bir sansimiz var, takimin deplasman performansi tesaduf degil ve bu sefer kazanmak zorunda olan CSKA(Liderlik icin). Ama yazildigi gibi Weems bu sefer bize cok zarar verebilir.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
weems savunulmayacak bir oyuncu değil bence çok dengesiz bir oyuncu çabuk dağılıyor
hickman emir ve gou üçlüsünün savunma ve hücum performansları galibi belirler

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
çıkalım ve rahat bir maç oynayalım barcelona maçındaki gibi
ilk 2 çok zor zaten ama ne kadar rahat oynarsak o kadar şansımız artar
A.Y.