Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863764 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
BAbi dediklerin doğru da şöyle de bir durum var;Biz ilk turda Barcaya evimizde kaybedıp orda onları yenerek onlara gereklı cevabı verdık,yani bız sahamızda size yenilsek bile gelip sizi orda yenebiliriz diye.Hatta suan saha avantajı olmasa bıle Barcayla eşleşsek ben dahil birçok taraftar ve oyuncular onları eleyebileceğımıze ınanabılırız.Bize bu acıdan bir özgüven verdi o galibiyet.
Top 16 da dogrudan rakıplerımız olan Cska ve Oly e de kendi sahamızda yenildik ki ikisini de kazanabilirdik.Şimdi bende diyorum ki bu takımlara da gerekli cevabı vermemiz gerekiyor ki bizde artık onların ayarında bir takım olduğumuzu onlara tam anlamıyla hissettirebilelim,onlar nasıl ki bizi kendi evimizde yendiyse bizde onlara sizi evinizde yenebiliriz diyebilelim.Yoksa bende senin dediğin gibi oly nin bizim tek maçımızı kıstas alacağını düşünmüyorum abi ama Oly nın kıstas  aldıgı maçlar Barca,cska ,efes maçları olacaktır bence

Simdi anladim, ne demek istedigini. 

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
okan'in dediklerine katiliyorum en rahat macimiza cikicaz, kaybetsek gram uzulmem. Bogdan ve Hickman oynarsa sansimiz artar, De Colo yu durdurmamiz lazim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
okan'in dediklerine katiliyorum en rahat macimiza cikicaz, kaybetsek gram uzulmem. Bogdan ve Hickman oynarsa sansimiz artar, De Colo yu durdurmamiz lazim.

Yalnız takım içinde kazanılması gereken maç bu olarak görülüyor..Oly'nin daha zor olduğunu düşünüyorlar

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4233 : 26 Şubat 2015, 14:25:36 »
http://zonebasket.com/blog-kenan-sipahi/

euroleague sitesine açıklama yapmış güzel kardeşim

Kenan bu sezon fizigini duzeltti baya, ayrica savunmada giderek daha iyi oluyor. Birebir de halen yeteri kadar iyi degil ama konsantrasyonu sayesinde faydalarini goruyoruz... Boyle devam, Nikos'dan biraz asist nasil yapilir ogrensin :P

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Yalnız takım içinde kazanılması gereken maç bu olarak görülüyor..Oly'nin daha zor olduğunu düşünüyorlar

Ahahha dogrudur, CSKA'yi gecen sene yenmistik yeterince. Spanoulis hep bizim maclarda iyi oynuyo Obra reise olan husumetinden midir nedir?

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bogdan'ın olmadığı her maça 10-0 geride başlıyoruz, öyle düşünüp, öyle hesap edip, öyle izlemek lazım maçları.
Aaaa.. Lütfen öyle söylemeyin. Ligde kaybettiğimiz Efes ve EL de kaybettiğimiz Cska maçlarında da oynadı ama yine kaybettik..
Gereksiz bir transferdi, niye alındı hayret... İyi ki Gou var..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Aaaa.. Lütfen öyle söylemeyin. Ligde kaybettiğimiz Efes ve EL de kaybettiğimiz Cska maçlarında da oynadı ama yine kaybettik..
Gereksiz bir transferdi, niye alındı hayret... İyi ki Gou var..

Valla, ben bu forumda gereksiz bir transfer oldugunu iddia edeni gormedim.  Ama abartani cok gordum.  Son temenniye ben de istirak ediyorum.  Iyi ki Goudelock var...
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 21:26:47 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
kısa savunmasını iyi yapan bir uzunumuz olsa yada vesely spa'yı geçen seneki lasme gibi tutacak kıvama gelse oly'i deplasmanda yeneriz

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
AK -47 gelmiş tek sıkıntılı 4 numara pozisyonu da tamamlandı. Liderlik için ruslar asılır maça artı itorudis faktörü ile bogdanın yokluğu ile fazla beklentiye girmemek lazım.

Benim asıl korkum rotasyon çok daraldı oyunculara fazla yük biniyor umarım bu yarı fiziki yorgunluk başgöstermez.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bence Maçın kilidi defense Offense dengesi. CSKA'dan daha çok Sayı atarsak alırız bence maçı  ;D

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
Bence Maçın kilidi defense Offense dengesi. CSKA'dan daha çok Sayı atarsak alırız bence maçı  ;D
Tam bir Ömer üründül yorumu olmuş :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kirilenko bu saatten sonra ancak düğünlerde oynar.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Kirilenko bu saatten sonra ancak düğünlerde oynar.
sanki ritimlerini bozacakmış gibi geliyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bogdan oynuyor...

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
zor maç umarım kazanırız