Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 864223 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Abi onu Teodosic'e sormak lazım  8)

ağzına karabiber sürcem senin..Hep o cem'den öğreniyon bunları.

Çevrimdışı south

• Üye
Bogdanla Vesely'nin süper performanslarını görünce aklıma geldi 'Obradovic'te hep aynı menajerden oyuncu alıyor yeaa' diyen hiç bir şeyi beğenmeyen problem tayfa burda mı?  :D

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ne maç ama ! Bu maçla F4 ve şampiyonluk için ne kadar ciddi bir aday olduğumuzu tüm Avrupa'ya ilan ettik.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
bogdan da bizimdir gou da bizimdir. efes de bi bize savunma yapiyor heralde bu nedir ilk yarida 50 sayi

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
Selam, hepimize tebrikler.

Bu sezon Euroleague'in özeti: "Sahasında namağlup takım yoktur, Fenerbahçe'yle oynamamış takım vardır."

Bunun gururu her şeye yeter.

Yalnız şurası net. Çok pis, sinir bozan, can sıkan bir takımız. Hem oynadığımız oyun tarzı hem de kadrodaki isimlerin özellikleri bakımından.

1) Goudelock:
Sahiden de bir mini mamba, sıfır çektiği bir çeyreğin sonunda gider imkansız iki üçlük çıkartır O_o diye bakar kalırsın. Özel önlem almazsan minimum -20 yi yaz skor tahtasına. Özel önlem alıp tercih hatası yapmasını bekleyeceksin. Kaldı ki takım artık Gou'yu ayarında kullanmayı öğreniyor. Bugün Teo'nun üç faul atışı sonrasındaki geri gelişimizde oynadığı rol gibi. Daha iyisi yolda bence.

2) Vesely: Girdiği her maç istisnasız tempoyu heyecanı artırıyor. Takımı ateşliyor. Tüm parçaları tuttuğun bir günde Vesely çıkar bir top çalma bir smaçla takımı tekrar oyuna sokar. Net karşımda görmek istemeyeceğim adamlardan

3) Emir: O günündeyse tüm parçaları bir şekilde oyuna sokar. İşin pis kısmı üç çeyreği yatarak geçirdiği bir maçta son çeyrek tüm takımı maestro gibi yönetmeye başlayabilir. Karşımda olsa rahat edemezdim.

4) Bogdan: Temiz yüzlü, bu sene çok spektaküler takılmayan bir kardeşimiz ama tam bir psikopat. Kaldırır dokuzdan üçlük atacağı tutar, ikili oynar, rebound alır, top çalar. Maçın durumuna göre her şeyi yapar. Hani bazı tipler vardır ya mahalle aralarında. Döversin, söversin bir türlü geri bastıramazsın. Bir türlü tırsmaz. Bogdan da küçüklüğünde böyle bir çocuktu herhalde :)

5) Bjelica: Nasıl bir kafa yaşadığını anlamadığım bir adam. 5 tane kaçırır altıncıyı eli titremeden kaldırır atar. Üzerine dudağında en ufak bir tebessüm bile belirmez. Ribaund canavarı, penetre eder, iyi savunma yapar, şutun alasını atar. Olur da takımda tutamazsak çok üzülürüm. Avrupa kıtasında bir benzeri yok. Çok özel çok!

Yalnız Zizis'in performansı geldiğinden beri düşüşte deniyor. Buna kısmen katılıyorum ama gel gelelim o geldiğinden beri takımın oyun aklında bariz bir yükselme var bence. Ben Zizis'siz deplasmanları bu kadar rahat çıkartabileceğimizi hiç sanmıyorum. Aceleci olmamakta yarar var. Sırf Yunan balı denen şeyden ötürü bile son dakikalarda oyunda tutardım ben olsam :)

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Takımın hepsi iyiydi Hickman buyuk maçlarda farkediyor yavaştan yavaştan.Hepsinin ellerine sağlık hoca takım hepsi yürekleri ile mucadele ettiler.Koptuk geliyoruz Madrid...

o değilde ne koyduk be
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 21:51:34 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
bogdan da bizimdir gou da bizimdir. efes de bi bize savunma yapiyor heralde bu nedir ilk yarida 50 sayi

Adamların aklı fikri biziz..gel o savunmaya bunlara yap..işk yarıda 50 yi yemiş

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
bu galibiyetin başka bir anlamıda o zibidiyi kudurtarak yenmemiz oldu

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Twitter da gördüm paylaşmak istedim
"Asla Obradovic'in aleyhine iddiaya girmemelisiniz!" Sarunas Jasikevicius
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 22:13:58 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
hines'ın lebronlara bayıldım bu arada
koyduk saçmalıyorum

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Iki zor deplasmandan nisbeten kolay olanini, hem de averaji da elde ederek, kazanmis olduk.  Tekrar izlemek istedigim bir mac oldu.  Nedense mac boyu rahattim; sonda bile gerilmedik.  Bu rahatlik oyuncularda da olmali ki, gerilmeden oynadilar.  Zaten deplasmanlarda iyiyiz...  Bakalim, en zor deplasmanda nasil olacagiz? 

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
O değil de Bjelica ne çivileme blok yaptı yav :)

Çevrimdışı exex

• Üye
Çok şükür , Helal olsun hepsine :) Allah yardımcımız olsun :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bu maçın bizim için ciddi anlamda hedef maçı olduğu daha ilk dakikalarda çok belli etti kendini. Obradovic takımı inanılmaz hazırlamış. CSKA'ya karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık ki hakemlere rağmen bunu yaptık. İlk maçta da bariz hakem hataları bizi galibiyetten etmişti. Bu sefer ayakta kalmayı başardık.

Özellikle deplasmanda böyle ayakta kalabilmek bize çeyrek finalde artı olarak geri dönecektir.

Bogdan'ın önemini daha önce yazmıştım. Bu takımın oyun aklı Bogdan'dır. Onun olduğu her dakika daha verimli hücum edip daha verimli savunma yapıyoruz. Son yıllarda izlediğim en iyi oyuncu performanslarından birine imza attı. Hem hücumda hem savunmada bu kadar dengeli, bu kadar akıllı, bu kadar lider bir oyuncu izlememiştim. Henüz 22 yaşında bu çocuk, bu yaşta bu olgunluk, bu soğukkanlılık, bu liderlik beni heyecanlandıran bir başka nokta.

Goudelock için ayrı bir parantez açmak lazım. Obradovic'in elinde yaşadığı değişimi görmemek için ciddi anlamda art niyetli olmak lazım. İlk geldiğinde savunmada ne yapacağını bilmeyen adam şimdi yerini savunmada bir şeyler yapmaya çalışan adama bıraktı. Ben bu gelişimin devam edeceğini düşünüyorum. Belki çok göze batan bir savunması olmayacak ancak ilk zamanlardaki gibi bir savunma defosu da olmayacak.

Geçmiş yıllardaki kolay pes eden Fenerbahçe gitti, yerine şartlar ne olursa olsun karakter koyan bir Fenerbahçe geldi, biz buna Obradovic etkisi diyoruz.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2015, 22:50:54 Gönderen: Chauncey Billups »