Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863949 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4320 : 27 Şubat 2015, 22:55:05 »
hadi malaga

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Yalnız Zoric faul atarken arkadaki dansçı kızların yaptığı hareketi gördünüz mü? Ben olsam kesin kaçırırdım. Helal olsun Zoric'e tahrik olmadı.  :)

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #4322 : 27 Şubat 2015, 22:58:50 »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Yalnız Zoric faul atarken arkadaki dansçı kızların yaptığı hareketi gördünüz mü? Ben olsam kesin kaçırırdım. Helal olsun Zoric'e tahrik olmadı.  :)
pantolon değil etek olsa durum çok farklı olurdu

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul

hahahah gormedim nerde ?

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Kenan neden oynamadi bu arada? sakat mi ?

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
pantolon değil etek olsa durum çok farklı olurdu

Doğru.  :) Ama Zoric bu herşeyden etkilenebilir belli olmaz. Şaka bir yana bu akşam iyi mücadele etti hakkını vermek lazım.

Çevrimdışı esref

• Üye
    • cavus7
hahahah gormedim nerde ?

Son periyotta faul atarken dikkat dağıtmak için hep beraber bacak şov yaptılar ama pantolon vardı.  :)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Teodosic atildiginda bogdan guluyordu, bir de obra teoyu sakinlestirirken melihin bir bakisi var allahim gormeniz gerek. :) uzuluyorum melihe.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #4329 : 27 Şubat 2015, 23:08:42 »
yalnız hakemler olyi inanılmaz koruyor

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Teodosic atildiginda bogdan guluyordu, bir de obra teoyu sakinlestirirken melihin bir bakisi var allahim gormeniz gerek. :) uzuluyorum melihe.
teodosic cikarken emirin bakisi da cok guzel

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #4331 : 27 Şubat 2015, 23:14:57 »
angaralı mı o adam sırf zarar

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
ama ne koyduk be :D

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Selam, hepimize tebrikler.

Bu sezon Euroleague'in özeti: "Sahasında namağlup takım yoktur, Fenerbahçe'yle oynamamış takım vardır."

Bunun gururu her şeye yeter.

Yalnız şurası net. Çok pis, sinir bozan, can sıkan bir takımız. Hem oynadığımız oyun tarzı hem de kadrodaki isimlerin özellikleri bakımından.

1) Goudelock:
Sahiden de bir mini mamba, sıfır çektiği bir çeyreğin sonunda gider imkansız iki üçlük çıkartır O_o diye bakar kalırsın. Özel önlem almazsan minimum -20 yi yaz skor tahtasına. Özel önlem alıp tercih hatası yapmasını bekleyeceksin. Kaldı ki takım artık Gou'yu ayarında kullanmayı öğreniyor. Bugün Teo'nun üç faul atışı sonrasındaki geri gelişimizde oynadığı rol gibi. Daha iyisi yolda bence.

2) Vesely: Girdiği her maç istisnasız tempoyu heyecanı artırıyor. Takımı ateşliyor. Tüm parçaları tuttuğun bir günde Vesely çıkar bir top çalma bir smaçla takımı tekrar oyuna sokar. Net karşımda görmek istemeyeceğim adamlardan

3) Emir: O günündeyse tüm parçaları bir şekilde oyuna sokar. İşin pis kısmı üç çeyreği yatarak geçirdiği bir maçta son çeyrek tüm takımı maestro gibi yönetmeye başlayabilir. Karşımda olsa rahat edemezdim.

4) Bogdan: Temiz yüzlü, bu sene çok spektaküler takılmayan bir kardeşimiz ama tam bir psikopat. Kaldırır dokuzdan üçlük atacağı tutar, ikili oynar, rebound alır, top çalar. Maçın durumuna göre her şeyi yapar. Hani bazı tipler vardır ya mahalle aralarında. Döversin, söversin bir türlü geri bastıramazsın. Bir türlü tırsmaz. Bogdan da küçüklüğünde böyle bir çocuktu herhalde :)

5) Bjelica: Nasıl bir kafa yaşadığını anlamadığım bir adam. 5 tane kaçırır altıncıyı eli titremeden kaldırır atar. Üzerine dudağında en ufak bir tebessüm bile belirmez. Ribaund canavarı, penetre eder, iyi savunma yapar, şutun alasını atar. Olur da takımda tutamazsak çok üzülürüm. Avrupa kıtasında bir benzeri yok. Çok özel çok!

Yalnız Zizis'in performansı geldiğinden beri düşüşte deniyor. Buna kısmen katılıyorum ama gel gelelim o geldiğinden beri takımın oyun aklında bariz bir yükselme var bence. Ben Zizis'siz deplasmanları bu kadar rahat çıkartabileceğimizi hiç sanmıyorum. Aceleci olmamakta yarar var. Sırf Yunan balı denen şeyden ötürü bile son dakikalarda oyunda tutardım ben olsam :)

Tebrikler güzel özetlemişin yanlız Ricky Hickman'da çok iyiydi bence;Oyuncularımız semih'ten tutunda Zoric'e kadar herkesin bi,r katkısı oldu.Yanlız Zizis konusunda zaman zaman takılıyorum.Okadar çok övülüyor ki,Tecribeli oyuncu diye ama bence Şutörlğü biraz eksik.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #4334 : 27 Şubat 2015, 23:21:59 »
sakallıyla angaralı aldılar maçı hangisinin daha çok katkı verdiğine karar veremedim