Selam, hepimize tebrikler.
Bu sezon Euroleague'in özeti: "Sahasında namağlup takım yoktur, Fenerbahçe'yle oynamamış takım vardır."
Bunun gururu her şeye yeter.
Yalnız şurası net. Çok pis, sinir bozan, can sıkan bir takımız. Hem oynadığımız oyun tarzı hem de kadrodaki isimlerin özellikleri bakımından.
1) Goudelock:
Sahiden de bir mini mamba, sıfır çektiği bir çeyreğin sonunda gider imkansız iki üçlük çıkartır O_o diye bakar kalırsın. Özel önlem almazsan minimum -20 yi yaz skor tahtasına. Özel önlem alıp tercih hatası yapmasını bekleyeceksin. Kaldı ki takım artık Gou'yu ayarında kullanmayı öğreniyor. Bugün Teo'nun üç faul atışı sonrasındaki geri gelişimizde oynadığı rol gibi. Daha iyisi yolda bence.
2) Vesely: Girdiği her maç istisnasız tempoyu heyecanı artırıyor. Takımı ateşliyor. Tüm parçaları tuttuğun bir günde Vesely çıkar bir top çalma bir smaçla takımı tekrar oyuna sokar. Net karşımda görmek istemeyeceğim adamlardan
3) Emir: O günündeyse tüm parçaları bir şekilde oyuna sokar. İşin pis kısmı üç çeyreği yatarak geçirdiği bir maçta son çeyrek tüm takımı maestro gibi yönetmeye başlayabilir. Karşımda olsa rahat edemezdim.
4) Bogdan: Temiz yüzlü, bu sene çok spektaküler takılmayan bir kardeşimiz ama tam bir psikopat. Kaldırır dokuzdan üçlük atacağı tutar, ikili oynar, rebound alır, top çalar. Maçın durumuna göre her şeyi yapar. Hani bazı tipler vardır ya mahalle aralarında. Döversin, söversin bir türlü geri bastıramazsın. Bir türlü tırsmaz. Bogdan da küçüklüğünde böyle bir çocuktu herhalde 
5) Bjelica: Nasıl bir kafa yaşadığını anlamadığım bir adam. 5 tane kaçırır altıncıyı eli titremeden kaldırır atar. Üzerine dudağında en ufak bir tebessüm bile belirmez. Ribaund canavarı, penetre eder, iyi savunma yapar, şutun alasını atar. Olur da takımda tutamazsak çok üzülürüm. Avrupa kıtasında bir benzeri yok. Çok özel çok!
Yalnız Zizis'in performansı geldiğinden beri düşüşte deniyor. Buna kısmen katılıyorum ama gel gelelim o geldiğinden beri takımın oyun aklında bariz bir yükselme var bence. Ben Zizis'siz deplasmanları bu kadar rahat çıkartabileceğimizi hiç sanmıyorum. Aceleci olmamakta yarar var. Sırf Yunan balı denen şeyden ötürü bile son dakikalarda oyunda tutardım ben olsam 
Tebrikler güzel özetlemişin yanlız Ricky Hickman'da çok iyiydi bence;Oyuncularımız semih'ten tutunda Zoric'e kadar herkesin bi,r katkısı oldu.Yanlız Zizis konusunda zaman zaman takılıyorum.Okadar çok övülüyor ki,Tecribeli oyuncu diye ama bence Şutörlğü biraz eksik.