Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862961 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
cidden büyük takım gibi aldıgımız ilk Top 16 macı oldu sanırım bu. Rahat bi şekilde arada mactan koparak da olsa rotasyon ile kazandık. herkesin oynaması ve sayı atması cidden güzel oldu. Kendi evimizde mac kazanma acısından da cok güzel oldu. Emeği geöen herkese teşşekkür eder tüm renkdaşlarımı da ktlarım.

Not: macın tekrarını izleyecek olanlar için belirteyim; FB tv de mac tekrarı 22:30 daymış ve 00:00 da bitmiş az önce ki o görüntü kalitesiyle ztn izlenmez ama Lig tv 3 de mac tekrarı saat 1:15'de baslayacak. birinin işine yararsa diye paylaşayım istedim.
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Böyle bir salon, böyle bir koç, böyle bir kadro, vakti zamanında böyle bir şey olacağını söyleyeseler en iyi ihtimalle güler geçerdim.

Oynanan oyunu, yaşanan düşüşleri, kaybedilen ya da kazanılan maçları geçtim, bunlar ayrı konular. Nemanja gibi bir adamı izliyoruz şuan Avrupa'nın en iyi 4 numaraları arasında belki de en iyisi. Goudelock Avrupa'nın en yetenekli skoreri bunu tartışmam bile. Bogdan gibi Avrupa'nın yükselen yıldızı var. Beğenmeyip burun kıvırdığımız Zoric bile bugün Avrupa'nın bir çok takımında aslanlar gibi oynar.

Uzun lafın kısası Fenerbahçe Ülker gurur duyulacak bir takım.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bugünkü voleyboldaki hüsrandan sonra geriye kalan geleceğe tek umutla bakabildiğim dal burası kaldı, maçın tekrarını izleyebildim, çok iyi gidiyoruz maşallah. Allah nazardan saklasın takımımızı, hedeflere bir bir ulaşacağız bu sene inşallah.

Spikerler ve yorumcular bahsi neredeyse her dalda problem. Fenerbahçeli olupta rakibin nasıl oynaması gerektiğini söyleyenler mi dersin, efes-gs maçlarındaki heyecanın 1/10 ini sergilemeyen spikerler mi istersin. Voleybolda tarafsız gözüküp en büyük rakibimizin büyük destekçileri mi dersin. Cidden bu konuda ben sıkılmaya başladım artık ya olacak iş değil.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 03:37:14 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
oyunu için bir şey diyemem ama serhatın enerjisini hiç bu kadar yüksek görmemiştim bu süre almasına yeter mi orası muamma 

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Seneye Calathes gelirse kim gitmeli Hickman mı yoksa Zisis mi?Çok zor karar
Calathes Zisis yanyana gider ama ben Hickman'ın takımda kalmasını çok isterim
hickmanı obranın bırakacağını düşünmüyorum gerisi düşürebileceğimiz yerlilere göre şekillenir

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Seneye Calathes gelirse kim gitmeli Hickman mı yoksa Zisis mi?Çok zor karar
Calathes Zisis yanyana gider ama ben Hickman'ın takımda kalmasını çok isterim

zisis olur ama önemli olan Nemanja'nın durumu...Mutlaka takımda kalmalı...Opsiyon kendisindeymiş sözleşmede...NBA'e giderse yeri çok zor dolar

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bugünkü voleyboldaki hüsrandan sonra geriye kalan geleceğe tek umutla bakabildiğim dal burası kaldı, maçın tekrarını izleyebildim, çok iyi gidiyoruz maşallah. Allah nazardan saklasın takımımızı, hedeflere bir bir ulaşacağız bu sene inşallah.

Spikerler ve yorumcular bahsi neredeyse her dalda problem. Fenerbahçeli olupta rakibin nasıl oynaması gerektiğini söyleyenler mi dersin, efes-gs maçlarındaki heyecanın 1/10 ini sergilemeyen spikerler mi istersin. Voleybolda tarafsız gözüküp en büyük rakibimizin büyük destekçileri mi dersin. Cidden bu konuda ben sıkılmaya başladım artık ya olacak iş değil.

Neden duzelsin ki?  Kim tepki koydu bu ana kadar?  Bizim yonetim taraftarla ugrastigi kadar bunlarla ugrasti mi?  Cevap acik: hayir?  Neden duzelsin?  Veya biz taraftar olarak ne yaptik?  Organize ve orgutlu bir hareket oldugu zaman bu tur seylerin hepsi duzelir de, o da yok...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
zisis olur ama önemli olan Nemanja'nın durumu...Mutlaka takımda kalmalı...Opsiyon kendisindeymiş sözleşmede...NBA'e giderse yeri çok zor dolar

Bence opsiyon Obradovic'de. Obra kal derse kalır o kadar!

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Allah utandırmasın inşallah kazanacağız.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bjelica'ya 3 yıl için Mirotic gibi 16 milyon $ teklif edilecek gibisinden bir haber okumuştum.
Umarım kalır diyeceğim ama bahse konu teklif, her basketbolcunun rüyası olan arenada oynama düşüncesi derken giderse de şaşırmam.
...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Şu kalmasını istediğimiz oyuncuya yerli hatun yapma projesini de hiç hayata geçiremedik yahu...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Bjelica evli zaten.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #4482 : 06 Mart 2015, 20:49:35 »
GS'yi Real 20 ye katladı bence biz de yapmalıyız bunlar hep mesaj :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
E, ben de onu diyorum ya zaten...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye