ya benim gist ve jerrrels yorumlarım vardı twitterda üzerine birde Zoriç için ettiğim lafları kendim gördüm , resmen doktora yapmışım
her birinizi çok sevip nazım da geçtiği için bunları yaptım. benden yana bir saygısızık olmaz diye düşünüyorum. çok şükür keyfimiz yerinde. Alllah nazarlarsan saklasın..
ERen
somut birşey olursa muhteşem olur ama olmazsa da seninde çok şikayet ettiğin bozuk yapı sonunda düzeldi , başarı gelecektir. buna eminim bu sene olur seneye olur 2 sene sonra olur orasını bilemem ama şu güzel bir olay
'' fenerbahçe ülker taraftarı olarak maçları izlerken hemde top 16 daki maçları izlerken yaya yaya oturup gururlana gururlana maçları izliyoruz , kazanıyoruz , keyif veren basketbol oynuyoruz , savunma yapıyoruz ''
hepimizin istediği şeyin aslınta totalde bu olduğunu biliyorum ve buna inanıyorum.
daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum top 8 de bi taraftar olarak hiç bulunmadım. hemde final 4 a gitmesi konusunda favori gösterilen bir takımın taraftarı olarak hiç olmadım... buraları biraz sindirmek gerekir diye düşünüyorum...
ama sonu madrid olursa tabiki muhteşem bir durum olur...
Allah yardımcımız olsun