Lan benim zoric yorumlarimi ,gist ve jerrels yorumlarimi sinsi sinsi hatırlatanlara laf etmedik

söylediklerimizden de utanmadik..
bende eski günlere döndüm şöyle mağlubiyet sonrası hepimizin psikolojisi nasılmış bakayım dedim... Karalar bağlamaya çok meyilli insanlarız
kötülükten nefrettem yengililerden beslenmeyi seviyoruz ,
Aslında ben hak veriyorum
Tanjevic ile kaybettigimiz 5 sene , sonra neven top 16 3 te 3 yaptigimiz ve sonra 3 te 0 yapıp elendigimiz sene ,ssonra yine neven ile rezalet.bi top 16 senesi, hiç hatırlamak istemediğimiz simone li seneler. Geçen sene rüya gibi baslayan(8/2 ) ilk grup sonrası 6/8 ile elendigimiz top 16 filan derken sabır kalmadı. Tükendik olumsuzluk mağlubiyeti kabullenme ruhumuza işledi....
elimizdeki hocaya hiç saygı duymadık, geçen sene öncesini görmedik ve tamemen sonuca göre yorumlar yaptık, bizim gibi obradovic yalamasi tipler biraz daha sessiz kalarak bekleme yolunu seçti..
Şu kesin ki çoğumuz oyuna göre konuşmuyoruz. Tamamen skora göre konuşuyoruz. Pao cska olympiacos yenilgileri sonrası gösterdiğimiz görece normal hezeyanlar bu şekilde. Herkes istediğini düşünmekte ve yazmakta tabiki özgür..
haa birde bi konu var.... active kardeşime de söyledim
sezon başı her bir değerli üyenin kafasında takima alınmasını istediği oyuncular vardı (bbenim de vardı ) bu isimlerden olmayınca hep olaya kötümser baktık.
bi takım olmaz
Böyle rezil pota alti olmaz
ricky pg değil
Gou boşuna alındı
bogdan goudelock ricky 2 leri takima doldurdu
bu takım savunma yapamaz.
savunmaci kisa oyuncu lazım
ribaund alamayiz
switch sabunma yapamayız
Bu yorumların ana sebebi istediğimiz oyuncuların alınmaması. Kafamizda gonlumuzde olmayan oyuncular dan oluşan bi takim yapıldı ve çoğumuz burun büktük
ya en komigi Obradovic gibi 23 senelik kariyerinde 8 euroleague 2 saporta ve sayısız şampiyonluk kazanmış ve genel menajeri Gherardinhi olan bir yapıya "kkadro mühendisliği berbat " denildi...
ulan kimiz biz ?
Sabonis, Bodiroga, Repraca, danilovijc, djorjevic, divac , diamantidis, saras , İbrahim, spaonulis, tomasevic.ve niceleri gibi adamları harmanlamis sayisiz kupalar kazanmış bi adama "kadro mühendisliği berbat " diyecek kadar ne içtik ne yaşadık...
had bilmiyoruz ......
gelinen noktada tartışmasız hele ki mevcut kadrolara bakarsan( özellikle her takimin domestik oyunculari ve yabancı sinirlari göz önüne alınırsa ) biz şu anda en iyi takımız
en iyi savunma yapan 2 3 takimdan birisiyiz
en iyi hücum eden takimiz. En güzel takımız
haa bun yolun sonu ne olur bilemem. Belki kalan 2 mac gidecek top 16 yi 3. bitirecegiz , belki top 8 de ekenecegiz
bilemiyorum belki de final 4 a katılım hakki kazanacağız
ALLAH büyük.
Ama ben çok mutluyum. Istedigimi aldım. Saygı duyulan bir ekibiz , maçlarin favorisi konumundayiz. Herkes çekiniyor bizle oynarken korkuyor ve ciddi olarak saygı duyuyor
ve en önemlisi ben bu takimi izlerken çok mutlu oluyorum. Oynadigimiz basketbola doyamiyorum..
bu takim benim ailemden bi parça gibi oldu....
top 8 de ekenirsek de fikirlerim sabittir...
obradovic uzun yillar bizimle olmalıdır
Haa hmetin abimi göremiyorum bi sağlık sorunu yoktur umarım?
Alıntılar yaptım kimseyi kırmak, gücendirmek veya dalga geçmek için yapmadim. Sadece genel psikolojiyi göstermek için yaptım