Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 845852 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5145 : 29 Mart 2015, 01:48:43 »
Buyuk buyuk konusmaktan vazgecmek lazim artik. Spanoulisi kucumsemek, oly i kucumsemek. Boyle cevap olur iste. Cok buyuk loseriz cok

Sent from my iPhone using Tapatalk
geliştik ama lan

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5146 : 29 Mart 2015, 01:52:45 »
Biz akbabayiz biz Fenerbahce dusmaniyiz eyvallah. Su gs Kizilyildizi yendi ya deplamanda hic mi utanma arlanma yok! Cidden yaziklar olsun! Siz birilerinin askerleri olmaya devam edin ben bu iste yokum. Evet EL'nin gordugu en loser takimiz bu kadar basit.
ya dostum ne ağız varmış sende. Galatasaray o galibiyet sonrası 9 maç üst uste kaybetti

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5147 : 29 Mart 2015, 01:55:32 »
işte olay budur,
gecmiş tecrübelerimize bakaraktan benim cok umudum yok ama oynadıgımız oyun umut verici.

yoksa cska macında bjelica, bu macta gou'nun kacırdıgı sutlar yarın girer. Esas olan biz bu oyunu cksa ve oly deplasmanlarını gectim ispanyada italyada oynayabilecek miyiz ?

cska ve oly deplasmanlarında da oynuyorsan zaten, kaybetmek falan önemli degil sen F4 kalibre bir takımsın demektir.

oynadık... :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5148 : 29 Mart 2015, 01:58:22 »
9-5 ile 3. olarak grubu tamamlayarak diğer grubun 2. takımı Maccabi ile eşleşiyoruz TOP 8 de...
Lan istesek bile su saatten sonra 5 mağlubiyet olmaz. Olsa olsa.olsa.4 olur. Sende boş çıktın :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5149 : 29 Mart 2015, 02:06:51 »
Takım olarak diyemesek bile , Fenerbahçe Ülker  organizasyon olarak, looser kelimesinin karşılığı neyse o. Hele 3 senedir yaşanılanlar artık rezillik boyutunda. Her sene başında Final 4 oynamak için takım kurup . top 8 bile göremeyip , ligde bir tanesinde Karşıyakaya süpürülüp, diğer sezon galatasarayı anca son maçta, eleyerek şampiyon olabilen ,( Onda da Bo McCalebb  mucizevi şekilde topu çalamasa şampiyonlukta gidiyordu)  Bu sene de, gruptaki en yakın iki rakibine kendi sahasında yenilip ilk ikiyi mucizeye sokan bir organizasyon, bu harcanılan paraya ve yapılan yatırımlara göre net şekilde başarısızdır. Grupta ucu ucuna  4. olup sonra Real Madrid'e süpürülmeyi , takım top 8 yaptı diye başarı olarak göreceksekte vay halimize.  Bunun için Pianigianiye ,Obradovice  dünya para vermeye gerek yok, Oktay Mahmudi de bizi bu hedeflere rahatlıkla taşıyabilirdi.

Şimdi Oktay Mahmudi ile Obradovici mi kıyaslıyorsun demesin ama lütfen kimse.
oktayi bana getir erenim....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5150 : 29 Mart 2015, 02:09:53 »
burası top 32 değil öyle bir fark var

oynanan oyun hiç iyi işaretler vermiyor.

kazanmak veya kaybetmek mesele değil oynanan oyun mentalite sıkıntılı

bir sürü örnek verebilirim özellikle koç ve oyuncuların seçimleri ile ilgili.

oynanan oyun kalitesi oyuncu koç performansları açısından efes oly cska 1 seviye altında duruyoruz

serkan git köprüden atla..
Hele ki efesim oyunu ile bizi kiyaslamissin. Vallaha ayip ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5151 : 29 Mart 2015, 02:11:12 »
besim bey ben sizle aynı fikirde değilim sahada oynanan oyun iyi yolda olduğumuzu göstermiyor
sürekli gou nun eline topu verip 10+ saniye onda kalıp şutu sokarsa öne çıktığımız bir oyun bana umut vermiyor
ayrıca keyifte verdiğini sanmıyorum keskin hucum setlerimiz yok.
sıkıştığımızda oynayacağımız oyun setleri yok
sayı yemememiz gerektiğinde savunmayı sertleştiremiyoruz
maç sonu oynayamıyoruz

vay ben nire gidem :( 8)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #5152 : 29 Mart 2015, 02:32:40 »
sen de bi.bok bilmiyorsun

Yahu zora girdi, dedik.  Imkansiz demedik :)  Cem, alinti yaptigin 10 yorumdan 5'i benim takimi ve hocayi savunmama karsilik yazilan yorumlar.  Yine de affetmeden, bana da kitlemissin.  Ayip :)))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5153 : 29 Mart 2015, 02:43:06 »
Lan benim zoric yorumlarimi ,gist ve jerrels yorumlarimi sinsi sinsi hatırlatanlara laf etmedik 8) söylediklerimizden de utanmadik..
bende eski günlere döndüm şöyle mağlubiyet sonrası hepimizin psikolojisi nasılmış bakayım dedim... Karalar bağlamaya çok meyilli insanlarız
kötülükten nefrettem yengililerden beslenmeyi seviyoruz ,
Aslında ben hak veriyorum
Tanjevic ile kaybettigimiz 5 sene , sonra neven top 16 3 te 3 yaptigimiz ve sonra  3 te 0 yapıp  elendigimiz sene ,ssonra yine neven ile rezalet.bi top 16 senesi, hiç hatırlamak istemediğimiz simone li seneler. Geçen sene rüya gibi baslayan(8/2 ) ilk grup sonrası 6/8 ile elendigimiz top 16 filan derken sabır kalmadı. Tükendik olumsuzluk mağlubiyeti kabullenme ruhumuza işledi....
elimizdeki hocaya hiç saygı duymadık, geçen sene öncesini görmedik ve tamemen sonuca göre yorumlar yaptık, bizim gibi obradovic yalamasi tipler biraz daha sessiz kalarak bekleme yolunu seçti..
Şu kesin ki çoğumuz oyuna göre konuşmuyoruz. Tamamen skora göre konuşuyoruz.  Pao cska olympiacos yenilgileri sonrası gösterdiğimiz görece normal hezeyanlar bu şekilde. Herkes istediğini düşünmekte ve yazmakta tabiki özgür..
haa birde bi konu var.... active kardeşime de söyledim
sezon başı her bir değerli üyenin kafasında takima alınmasını istediği oyuncular vardı  (bbenim de vardı ) bu isimlerden olmayınca hep olaya kötümser baktık.
bi takım olmaz
Böyle rezil pota alti olmaz
ricky pg değil
Gou boşuna alındı
bogdan goudelock ricky 2 leri takima doldurdu
bu takım savunma yapamaz.
savunmaci kisa oyuncu lazım
ribaund alamayiz
switch sabunma yapamayız

Bu yorumların ana sebebi istediğimiz oyuncuların alınmaması. Kafamizda gonlumuzde olmayan oyuncular dan oluşan bi takim yapıldı ve çoğumuz burun büktük
ya en komigi Obradovic gibi 23 senelik kariyerinde 8 euroleague 2 saporta ve sayısız şampiyonluk kazanmış ve genel menajeri Gherardinhi olan bir yapıya "kkadro mühendisliği berbat " denildi...
ulan kimiz biz ?
Sabonis, Bodiroga, Repraca, danilovijc, djorjevic, divac , diamantidis,  saras , İbrahim, spaonulis, tomasevic.ve niceleri gibi adamları harmanlamis sayisiz kupalar kazanmış bi adama "kadro mühendisliği berbat " diyecek kadar ne içtik ne yaşadık...
had bilmiyoruz ......
gelinen noktada tartışmasız hele ki mevcut kadrolara bakarsan( özellikle her takimin domestik oyunculari ve yabancı sinirlari göz önüne alınırsa ) biz şu anda en iyi takımız
en iyi savunma yapan 2 3 takimdan birisiyiz
en iyi hücum eden takimiz. En güzel takımız
haa bun yolun sonu ne olur bilemem. Belki kalan 2 mac gidecek top 16 yi 3. bitirecegiz , belki top 8 de ekenecegiz
bilemiyorum belki de final 4 a katılım hakki kazanacağız
ALLAH büyük.
Ama ben çok mutluyum. Istedigimi aldım. Saygı duyulan bir ekibiz , maçlarin favorisi konumundayiz. Herkes çekiniyor bizle oynarken korkuyor ve ciddi olarak saygı duyuyor
ve en önemlisi ben bu takimi izlerken çok mutlu oluyorum. Oynadigimiz basketbola doyamiyorum..
bu takim benim ailemden bi parça gibi oldu....
top 8 de ekenirsek de fikirlerim sabittir...
obradovic uzun yillar bizimle olmalıdır

Haa hmetin abimi göremiyorum bi sağlık sorunu yoktur umarım? 

Alıntılar yaptım kimseyi kırmak, gücendirmek veya dalga geçmek için yapmadim. Sadece genel psikolojiyi göstermek için yaptım

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Devam..

LigTv 3 den yayınlanacak.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #5155 : 29 Mart 2015, 09:18:07 »
Yenmişiz yenilmişiz elbette sevinip üzülürüz de Hocanın kafasındaki sistemi oturtmaya çalıştığı bir yapılanmada, sözleşmesinin 2 sene uzatılmış dedikoduları olmasına rağmen bizim gibi anlık gelgitler yaşayan bir kulüpte geleceğin bilinememesi nedeniyle ben tedirginlik yaşıyorum mesela. Böyle bir hoca bulmuşsun yap 10 senelik sözleşme herkes rahatlasın kardeşim.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #5156 : 29 Mart 2015, 10:46:29 »
Yenmişiz yenilmişiz elbette sevinip üzülürüz de Hocanın kafasındaki sistemi oturtmaya çalıştığı bir yapılanmada, sözleşmesinin 2 sene uzatılmış dedikoduları olmasına rağmen bizim gibi anlık gelgitler yaşayan bir kulüpte geleceğin bilinememesi nedeniyle ben tedirginlik yaşıyorum mesela. Böyle bir hoca bulmuşsun yap 10 senelik sözleşme herkes rahatlasın kardeşim.
abi obradoviç bir röportajında "hayatım boyunca 2 senelik sözleşme yaptım bana göre iki taraf içinde en doğrusu bu zaten iki tarafta mutluysa imza 1 dakikalık iş" olduğunu belirtti kendisi öyle istediği içinmiş abi 2 yıllık sözleşme birde pana bütçede küçülmeye gitti olası bir f4de ülker vites artırır yunanistan da kriz olamasa biz obradoviçi rüyamızda göremezdik abi adam 2 yılda leş kadroyu aldı adam etti bir kaç rötuşla uzun seneler eurolige damga vuracak takımı yaratmaya bu kadar yakınken ne ülker bırakır nede obradoviç içini ferah tut abi
« Son Düzenleme: 29 Mart 2015, 10:52:50 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
bertansın olmaması onlar için daha pozitif bir durum o kadar vurdum duymazdı ki resmen kendi için oynuyordu onun yokluğunu takım oyunuyla kapatmaya çalışacaklardır ama iki takım arasında inanılmaz bir kalite farkı var önemli nokta hickmanın sakatlığına takımın nasıl tepki vereceği f4e çıkarsak f8 kadar zorlanacağımızı zannetmiyorum 2 maç ana rotasyona dayarız bütün yükü şansımız açık olur kaza bela olmazsa 9 maçla eurolig o kadar uzak değil yalnız laboral ve efes maçlarını bir şekilde kazanmalıyız kaybetme lüksümüz yok hickman kabuslarıma giriyor sabah kalktığımda gerçek olduğunu anlıyorum mideme kramplar giriyor başım çatlıyor evet transfer istedim kafamdaki ana fikir seneye almayı düşündüğümüz bir oyuncuyu kadromuza katabiliriz diye düşünmemdi hala aynı fikirde olmakla beraber dün hickmanlı ve hickmansız oynadığımız baya maç videolarını izledim neler yapabiliriz diye obradoviçin son 2 maçla beraber f8de biraz şapkadan tavşan çıkarması gerek bunu yapabilecek bir koçla takıma sahibiz kaza bela olmasında her şartta herkesi öttürürüz

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #5158 : 29 Mart 2015, 12:25:18 »
Cem güzel şov yapmış, ruh halimize ayna tutmuş. Dün bu başlığın eski mesajlarına ben de baktım. Taraftar olarak gerçeğimiz tek cümle Cem'in de belirttiği üzre;

"Haddimizi bilmiyoruz."

Muhatabımız kişilerin niteliklerini bir mağlubiyette önemsiz hale getiriyoruz. Kiminle dans ediyoruz, farkında değiliz. Dolayısıyla da söz uçuyor ama yazı kalıyor. Fakat ben bu durumun değişeceğine inanıyorum.

Öte yandan Aziz'in şekeri devreye girmezse daha uzun yıllar Obradovic'le sevineceğimize inancım tam.

"Bjelica giderse yandık" diye düşünmeye başlayacak oluyorum, sonra diyorum ki "Oğlum sakin ol, koçun kim senin?" Nice yıldızların ayrılmasının, nice bütçelerin yarılanmasının altından kalkmış, eninde sonunda takımını zirveye taşımış bir insan.

Ben hayatta en çok biat kültürüne karşı çıktım, Obradovic'e kadarmış bu da...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #5159 : 29 Mart 2015, 14:09:08 »
dediğin olursa sana cepten yazdığım olayi yapmayan adam değildir. Net değildir. Sen sadece detay vereceksin gerisi bende...

Cem abi az kaldı:)))
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...