Sabırsız taraftar profiline hic katılmıyorum.Bu takım yıllardır ciddi yatırım yapıyor.Bu taraftar Ulker yokken bile Mahmud Abdul Raufları,Zan Tabakları,adını hatırlayamadıgım Sloven ucan bir forvet vardı Milic mi neydi.Cok fazla sayıda A Class oyuncu gordu.Bu takım yıllardır ciddi yatırım yapıyor.Bu seyirci 12.000 ortalama ile Sinan Erdem'de rekor kırıyordu.
Su anda da Avrupa'nın en iyi kocu,salonu,oyuncuları,taraftarı var.20-22 neyse butcesi var.Ne zaman F8 yaptık?Ne zaman F4 yaptık?Oyuncu ile olmuyor,salon ile olmuyor,taraftar ile olmuyor.Bu takım Spahija ile de mucadele ediyordu.Bir Piangiani doneminde gelen 100 attı giden 100 attı.Loser benim bildigim de sevdigim de bir tanım degil bunu kullanacaksam da ezikler icin kullanırım.Hos olmadıgına ben de katılıyorum.
Ama artık bu bahane edebiyatı yetsin diyorum.Alba Berlin evinde Barca'yı yenebiliyor.Biz eksik Barca'ya evimizde de deplasmanda da yeniliyoruz.Oly ye evimizde yeniliyoruz.Bizden butce olarak ve guc olarak ustun diyebilecegin 2 takım var.Real,CSKA digerleri Barca,Oly,Pana,Maccabi bizim seviyemizde ya da kadro olarak bazıları bizden gucsuz takımlar ozellikle Pana ve Maccabi bana gore bizden daha dar kadrolar dusuncesindeyim.
Basarı F4'dur.Gruptan cıkmak ustune duseni yapmaktır.CSKA,OLY,PANA,BARCA'yı devirmek ozguvendir.Daha kendinden emin ve ozguvenle F8,F4'e cıkarsın.15-16 kisilik ciddi ve maliyetli rotasyonla yola cıkacaksın.Bunu en azından 3 senedir rahat diyebiliriz.Yeni takım kurana,kendinden dar rotasyonu olana,benzer butceli olana yenilip ki yeniledebilirsin.Ama hedef macları ve ozguven kazandıracak macları alman lazım bunun faturasını her zaman sadece ya da oncelikle taraftara kesmek ve sabırsız taraftar deyip etiketlemek ben bu hesabı almıyorum.İtiraz ediyorum.Hadi taraftar sabırsız,haksız peki 2 yıldır FB F4 yapmalıydı diyen gezetecilerde mi tarafsız ya da artniyetli?
Su anda kaybedilmis birsey yok.Gruptan hala cıkabilirsin.Ama ilk 2 cıkmak saha,seyirci avantajı ile F4 yolunda buyuk adım atmak demek,kaybedilen bir ozguven ve fikstur var.Ama larla is bitmiyor.Ama oyle ama boyle ama oynamadı ama kendini vermedi vs ezikler bu Oly'i evinde yendi.O hedef macla da 2. gruba kaldı.Yenildik ama son 2 dakikayı oynayamadık,yenildik cunku 2 ribauntu alamadık,yenildik cunku serbst atıs atamadık.Artık buna benzer cumleleri duymayalım istiyoruz.Bu takım gucunu her sekilde kadro,seyirci,butce,salon artık parkede gostersin.Artık "ama"lar olmasın.O "ama"ların faturası da seyirciye cıkmasın.Cıkıp catır catır oynasınlar.