Miraç ;
Sen takım kazanırken de, kaybederken de, iyi günde de, kötü günde de yazan adamsın. Bence, benim de katıldığım 'belli bir grup' taraftara söylenen lafları üzerine almana hiç gerek yok.
Maalesef 'belli bir grup' var.
Bir şeyi beğenmiyorsan bunu kazanırken söylemek daha anlamlı olur. Kazanırken kafasını kuma gömüp, takımın kaybetmesi için tetikte bekleyip, kaybettikten sonra sağa sola salya sümük saldırmanın kimseye faydası yok. Biz seninle DerinNba'de de yazıyoruz. Warriors konusunda benim fikrimi biliyorsun, şuan lig lideri olmalarına rağmen, play-off'larda patlayacaklarını düşünüyorum. Bunu adamlar kazanırken söylüyorum, önüne gelene fark yaptıkları dönemde belirtiyorum. Yoksa şimdi şampiyon ilan edip, play-off'larda sıkıntı yaşandığı zaman, Warriors loser geldi loser gidecek dersem, hiçbir anlamı olmaz o eleştirinin.
Kazanırken sus pus ol ama kaybederken ver coşkuyu ..
İlk aklıma gelenlerden hmetin, iloturo gibi, daha eleştirel yaklaşan, yaşça benden büyük, saygı duyduğum isimler var. Bir kere olsun 'kavga' edecek pozisyona gelmedim. Katılmadığım yorumları oluyor ancak saygı duyuyorum. Zira eleştirirken zaman kollamıyorlar. Kendilerince gördükleri sıkıntıyı her zaman dile getiriyorlar. 2-2'lik derecede de bunu yazıyorlar, 8-2 olduğu zamanda yazıyorlar.
Benim için bu takımın Top-16'dan elenmesi fiyaskodur. Bu tip bir fiyaskonun da izahı olmaz. Kimse de bunun izahına giremez. Çeyrek final nispeten başarıdır ancak hedef final four'dur. Şimdi ben bunu dedikten sonra hangi hedefi küçültmüş oluyorum bende bunu anlamıyorum.