tepe pick and roll u oynamıyoruz tamamdır . 5 numaramız üzerinden sırtı dönük oynamıyoruz
4 - 5 pick and rollu oynardık onuda oynamıyoruz
perde çıkışı kısalara pozisyon yaratmıyoruz.
sadece gou nun eline topu verip şut atmasını bekliyoruz .
cska maçınıda oly maçınıda çok dikkatli izledim spa da teo da sürekli şut kovalamıyor uzunlarını besliyorlar teo nun kullandığı şut sayısı 8 asist 6 , weems 23 şut kullanmış
gou nun 17 asist 3
oly maçına gelirsek gou nun kullandığı top sayısı 20 asist 2
spanoulsin kullandığı top 11 asist 6
rudy üzerinden konuşalım
alba maçı 8 top kullanmış 3 asisti var
gs maçında 10 top kullanmış 3 asisti var
kızılyıldız maçı 10 top kullanmış 4 asisti var
gou kadar ortalama top kullanan kaç oyuncu var bilmiyorum kullanılan top sayıları ortada top 16 bir anormalik olduğu bence ortada
savunma üzerinden konuşayım her takımın top 16 düzeyinde şutörleri var lojeski teo spanoluis
bu arkadaşları maç sonunda savunamıyorsam istediğim kadar iyi savunma yapayım yememem gereken topları maç sonu yiyorsam iyi savunma yaptım diyemem
oly maçı ile ilgili bir şey söyliyim lafayatte çok iyi başlamışken çıktığınıda göz ardı etmeyelim
son olarak herkesin fikrine saygım var onuda not edeyim
hangi maç üzerinden konuşuyorsun serkan sadece son maç üzerinden mi konuşuyorsun ?
Gou skorer oyuncu zaten , Spo 1-2 karışımı asist özelliği daha fazla olan bir oyuncu.
benim ne demek istediğimi anlıyorsun ama kendi istediğin gibi yorumluyorsun.
sana diyorum ki gou nun Olimpiacos maçında attığı 23 sayısı 1e 1 üzerinden miş gibi konulşuyorsun .
bir kere ilk 2 attığı üçlük kendisine çizilmiş setlerden sonra asist sayıları üzerinden geldi.
gou nun eksikleri hataları vs herşeyi olabilir birçok oyuncunun olduğu gibi ama garip bir takıntı ile bu adama karşı maç izkendiği zaman yaptığı muhteşem şeyler görünmüyor.
Olimpiacos maçının en kritik yeri Bjelica 'nın kaybettiği top kaybıdır.
Gou cesaretli ,maçı almak istediği ve şutuna güvendiği için şutu kullandı ve girmedi. girmiş olsa kahraman ilan edilecekti....
bu olay bu kadar basit.
misal kimse demiyor kmi ya Gou helal olsun bu maç savunmada ciddi anlamda gayretliydi ve çok iyi savunma yaptı diye...
maç takım halinde kaybedilir takım halinde kazanılır.
kısa oyuncularımıza set çizilmiyor filan komik geliyor bana.
birgün gel beraber izleyelim sana hangi setlerimiz hangi perdelerimiz var ben sana izah edeyim ....
haa bu rada Teo Efes maçında rezalet ötesi bir maç oynadı yahu 9-*1 ile 3ük attı dünya kadar şut kaçırdı. kimse laf etmiyor yahu...
Bogdan bu maç özelinde Spo ya extra iyi savunma yaptı ve ciddi efor sarf etti i belki de bu maç özelinde hücumda Gou bogdan a göre çok daha fazla top kullanmak istemiş olailir.
muhteşem hücum setleri olan Olimpiacos 16 asist ile maçı bititmiş
rezalet oyun planı olan Fenerbahçe Ülker 14 asist ile maçı bitirmiş...