Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846502 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Pargo - Smith - Sofo yu durdurursak dicektimde , biraz fazla abarttım galiba ! :(
Pargo dengesiz Zisis'in Baskısı ile onu raydan çıkartmak çok mümkün Sofo için ise savunmaya çalışmaktansa Bjelica ve Vesely'nin ayak çabukluğuyla savunmada yıpratıp onu foul problemine sokabiliriz Smith ise baya baya bir sıkıntı gerçekten o yüzden şu an bi çözüm gelmiyor aklıma Bogdan dan maksimumunu istemekten başka.. Maccabi'nin gelmesinin en kötü yanı Hickman'ın eksikliğini en çok hissedeceğimiz rakip olması bence

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Zisis - Gou - Bogdan - Emir - Nemenja - Vesely - Zoric - Oguz - Semih 9 kişi + 3 , 4 dk.lık Melih Serhat molası ile tamamlarız seriyi
Ben Zoric-Oğuz yada zoric-Semih rotasyonu yapıp Melih'e daha çok süre verilmesinden yanayım şahsen yada Smith savunmasında Boğdan'ı diri tutmak için Serhat'a

Çevrimdışı exex

• Üye
Ben Zoric-Oğuz yada zoric-Semih rotasyonu yapıp Melih'e daha çok süre verilmesinden yanayım şahsen yada Smith savunmasında Boğdan'ı diri tutmak için Serhat'a

Koç döver Serhat ı :D Koç ilk yarı Zoric - Oguz ikinci yarı diri Semih hamlelerini seviyor...Ama 4 oyuncu 40 dakikayı 72 saatte bir çıkaramaz. ( kısalar , destek şart olacak gibi )
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 23:19:23 Gönderen: exex »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Koç döver Serhat ı :D Koç ilk yarı Zoric - Oguz ikinci yarı diri Semih hamlelerini seviyor...Ama 4 oyuncu 40 dakikayı 72 saatte bir çıkaramaz.
Zisis(25) Emir(10) Bogdan(5)
Gou(25) Melih (10) Bogdan(5)
Bogdan(20) Emir(15) Serhat(5)
Bjelica(30) vesely (10)
Vesely(15) zoric Semih Oğuz(25)
Biraz fazla yordum ana rotasyonu ama yapacak bişey yok 😂

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Fakat bugün maçta tekrar dikkatimi çeken zizis oldu..oyunda çok yokmuş gibi gözükse de savunöada gerçekten çok iyi

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
O değil de oğuz savaş bu gece zor uyur..sofo😄
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 23:35:00 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı exex

• Üye
Zisis(25) Emir(10) Bogdan(5)
Gou(25) Melih (10) Bogdan(5)
Bogdan(20) Emir(15) Serhat(5)
Bjelica(30) vesely (10)
Vesely(15) zoric Semih Oğuz(25)
Biraz fazla yordum ana rotasyonu ama yapacak bişey yok 😂

ben dk.ları görünce yoruldum :D

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
ben dk.ları görünce yoruldum :D
Biz yeter ki alalım Maçları ben izlemeyip 40 dakika bir parkurda koşmaya razıyım 😂

Çevrimdışı exex

• Üye
Biz yeter ki alalım Maçları ben izlemeyip 40 dakika bir parkurda koşmaya razıyım 😂

İnşallah alacaz seriyi

Çevrimdışı nikosmahlas

• Üye
top 16'da 11-3 hiç fena değil galiba:) sene başında takım bazıları tarafından yerden yere vurulurken, sirtimi obra'ya dayamanin verdiği güvenle ve gerçek şampiyonlarin oyunlarıni Şubat'tan itibaren gosterecegini bilerek çok rahattim ve takıma sonsuz güvenim vardı. takım, benim fenerbahçe tarihinde gördüğüm en takım gibi takım ve aynı zamanda en kaliteli takım, bütün branşlarda. benim bu sezon için daha fazlasını beklemeye yüzüm yok ama o maccabi'yi saha içinde aciz duruma düşürecek, sonra da ispanya'da hem madrid'i ve olursa barca'yı perişan ederek kupayi alacagina inanıyorum ve yıllardır o günü düşünüyorum.

Bugün de karakterlerini sahaya koydular ve gerçek bir şampiyon nasıl olur gösterdiler. hepsine ayrı ayrı teşekkürler.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2015, 00:09:10 Gönderen: nikosmahlas »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Maçı net bir şekilde Bogdan aldı, istedi ve aldı.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7

Şu durumda Eskişehir Basket maçı "o kadar önemli değil ki" kelimelerle ifade edemem bu önemsizliği. Maça hiç çıkmasak bile olur. Hepsi adamdır bu takımın.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bence işimiz zor. 1-Maccabi çok tecrübeli, 2-İsrail lobisi, 3- Hickman'ın yeri dolmadı. Takım onun potaya gidişlerini arıyor hücumda. Savunmada da önemli eksik. Kenan'ın hali içler acısı. O seriyi hiç kaldıramaz, 4- Nemanja da düşüşte. Bugün de hiç yoktu sahada, 4- Takımın hücum ritmi de bozulmuş gibi..O makina gibi işleyen düzen yok sahada. Tamamen tepeden bire birlere döndük. Bu da iyiye işaret değil.
İnşallah toparlarız.
abi katılmıyorum
efes switch yaptı tüm maç boyunca ve bizde ters eslemeleri iyi yakaladik ve oynadik değerlendirdik. ayrıca efes son nefes elindem gelen iyi savunmayı yapmaya calisti.
2nci Vites oynadık 11 e yatirdik. Bu macin motivasyonunu ile top 8 motivasyon bir den olmaz
maccabi tabiki zor ama bugun çok güzel ve keyifli pyun vardı

hmetin

• Ziyaretçi
Buradaki ustadlar gibi teknik yorumlar yapamayacagım.Onlar yapsın keyifle okuyalım.
Benim gorduklerim eger savunma ribauntlarını alabilseydik.Mac cok once 20 ile biterdi.Emir'in oyun aklını canlı izlerken daha net goruyorsun.Bjelica-Bogdan bizim Sırplar cok kaliteli keske 5 yıl daha kalsalar,Oguz ii katkı verdi.Goudlock tam bir sniper cok sogukkanlı bir katil gibi rakibin fisini cekiyor.Adamı durdurmak imkansız yakın ustune savunmada da gayret gostermeye calısmıs.Bir de gozyası damlasına benzer atısı var.sut atmadıgında rakibi oyle avlıyor.Birkan Batuk bana gore cok degisik bir stili var.Topu sanki zorla elinden cıkarıyormus gibi,ayrıca top havalanmıyor da ama o 3'luk nasıl girdi anlamadım.Huertel'i hic oynatmadık.

Ben Erkek-Bayan Takımını benzer goruyorum.Guardlar gununde olur gereken katkıyı verirse Kenan-Zizis, Birsel-Bojovic-Olcay birinde final oynar digerinde F4 yaparız.Tabi bir de ribauntları vermememiz lazım Efes'in 3 ribaunt alıp devam ettigi hucum oldu.Kristic'in tipledigi top oldu.Pota altını iyi savunmamız sart Tebrikler FBU

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
abi katılmıyorum
efes switch yaptı tüm maç boyunca ve bizde ters eslemeleri iyi yakaladik ve oynadik değerlendirdik. ayrıca efes son nefes elindem gelen iyi savunmayı yapmaya calisti.
2nci Vites oynadık 11 e yatirdik. Bu macin motivasyonunu ile top 8 motivasyon bir den olmaz
maccabi tabiki zor ama bugun çok güzel ve keyifli pyun vardı

Ben bu ana kadar hep olumlu seyler yazdim takim hakkinda ama ben de Hickman sonrasi takimi cok savruk gordum.  Hucumda ritimler ciddi anlamda bozuldu; rakip cok tehlikeli hucum edebiliyor (bosta cok adam kaliyor ama Allah'tan beceriksiz Efes'liler atamadi).