Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 846498 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ricky sonrası takım tabiki etkilenecek..
efes boş şut filan atmadi. Amk hangi maçı izlediniz 8)
Illa laf edilecekse. Eges gibi.ribaund özürlü bi takıma verdiğimiz 15 hücum ribaunda laf edilsin. Harici 2den 3 e attık soktuk cıkardik. Hemde cok asmadik

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Illa laf edilecekse. Eges gibi.ribaund özürlü bi takıma verdiğimiz 15 hücum ribaunda laf edilsin. Harici 2den 3 e attık soktuk cıkardik. Hemde cok asmadik

Bir de ozellikle taraftara birkac sozum olacak :p

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Azıcık yağmur yağdı über süper digiturk gitti son periyodu seyredemedim, Efese çakmanın keyfine doyulmaz, şimdi onlar düşünsün :)

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Geçen yıl Digitürk servis çağırıp sinyal ayarlarını kontrol ettirdim. Dediklerine göre sinyal ayarları düşükmüş ve yükselttiler. Şu anda öncesine göre yüzde yüz fark var. Bilginiz olsun.

Maça gelince, güzel galibiyetti. Emeği geçenlere teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Geçen yıl Digitürk servis çağırıp sinyal ayarlarını kontrol ettirdim. Dediklerine göre sinyal ayarları düşükmüş ve yükselttiler. Şu anda öncesine göre yüzde yüz fark var. Bilginiz olsun.

Maça gelince, güzel galibiyetti. Emeği geçenlere teşekkürler.

Teşekkürler abi, çağırayım ben de o zaman.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Teşekkürler abi, çağırayım ben de o zaman.

Son periyodu mutlaka izle, Zeki Abi.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5495 : 10 Nisan 2015, 11:54:41 »
maccabi maçının biletleri ne zaman çıkar ? nisan ayı paketini de kaçırmışız:(

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul

verdiğimiz ribaundlardaki sıkıntı Krstic'in size farkıydı...Onunla boğuşmaktan uzunlar ribaunda giremedi. Gaziantep'teki kupa finalinde de Krstic çok iri gelmişti bize..Ve maalesef şimdi ondan da irisi sofokles ve daha kötüsü daha atlet bir takım bekliyor bizi..Bu yüzden 2 ve 3 numaraların ribaunda muazzam katkı vermesi gerek

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Biz Vesely - Bjelica ikilisiyle sahada iken Sofo'lu Maccabi bize nasıl savunma yapacak; onlar onu düşünsün. Biz belli, önden alıp Sofo'ya top inmesine engel olmaya çalılşacağız da, onlar bir kişi eksik olacak.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #5498 : 10 Nisan 2015, 12:24:01 »
maccabi maçının biletleri ne zaman çıkar ? nisan ayı paketini de kaçırmışız:(

11 nisan cumartesi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
enerbahçe Ülker’in THY Avrupa Ligi’nde Top 8 turunda Maccabi ile evinde oynayacağı maçların biletleri satışa çıkıyor. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Turkish Airlines Euroleague’de 14 Nisan Salı ve 16 Nisan Perşembe günleri Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak Playoff turu ilk iki karşılaşmasının biletlerinin satışına 11 Nisan Cumartesi günü başlanıyor. Bu iki karşılaşmanın bilet satışı, her iki karşılaşma için de ayrı ayrı yapılacak ve iki maçı içeren bir paket satışı olmayacak.

Biletlere ilişkin detaylı satış planı ve fiyat bilgileri şu şekildedir:

Satış planı:

11 Nisan Cumartesi – Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Platinum Taraftar Kart (Limit 5 bilet), Gold Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Klasik Taraftar Kart (Limit 2 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)

12 Nisan Pazar – Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Platinum Taraftar Kart (Limit 5 bilet), Gold Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Klasik Taraftar Kart (Limit 2 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)

13 Nisan Pazartesi – Genel satış

Bilet fiyatları (Biletix hizmet bedeli dahil):

Saha içi C-E sıraları 792 TL yemek dahil

Saha içi B sırası 550 TL yemek dahil
345 (Açık Loca): 231 TL yemek dahil
Loca: 275 TL
Kat 1 – 154 TL
Kat 2 – 88 TL
Kat 3 – 66 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 4 – 35 TL
Kat 5 – 30 TL

Önemli Not: Yukarıda belirtilen bilet fiyatları, tek bir maç için geçerlidir."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Biz Vesely - Bjelica ikilisiyle sahada iken Sofo'lu Maccabi bize nasıl savunma yapacak; onlar onu düşünsün. Biz belli, önden alıp Sofo'ya top inmesine engel olmaya çalılşacağız da, onlar bir kişi eksik olacak.
abim nazar değdirmemek için temkinli yanaşıyorum ama Maccabi de Goudelock 'ı savunabilecek 1 tane bileya  kısa yok. DEvin i Gou ya verirlerse Bogdan bu sefer sever .. onlar içinde biz çok ters takımız unutulmasın

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
dün maçtan sonra söylemeyei unuttumm..dünkü hakemler gerçkten rezildi..maç içinde  efes in yaptığı onlarca faülü vermedi..sırf ayak çıkarmalardan krstic in 3-4 -faül alması gerekirdi..