Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 849981 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
O degil de, Pargo'ya aciyorum.  Adamin ilk yaridaki performansini hatirlayan olmayacak...

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Gurur duyuyorum takımla.İşimiz daha bitmedi bekle bizi Madrid ...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Vay anasini arkadas!  Ne mac oldu boyle.  Ben bu kadar tansiyonu yuksek bir mac izlememistim son zamanlarda.  Bu maci kazanmamiza dair aklimda 4 isim var:

(1) Devre arasinda savunmaya care bulup, takimi toparlayan OBRADOVIC;
(2) En kritik donemecte attigi ekstra sayilarla bizi one geciren ZORIC;
(3) Muazzam katkisi ile BJELICA;
(4) Uzun zamandir ozledigimiz savasci oyuncu tipini en iyi bicimde icra eden VESELY!

Bu maca dair ANALIZ filan yapilmaz; cok garip bir oyun oldu.  Yorulan Maccabi'nin hucumuna care bulup, oyunu dengeleyince seyircinin de muazzam destegi ile isi bitirdik.

Bir parantez de seyirciye acmak lazim.  Gecen seneki derbiden beri ilk kez Arena seyircisi hosuma gitti.  Kritik maclarda bu destek oldugu surece buyuk katki verirler.

Herşeye katılıyorum bir eklememde şu Bu maçta Ricky Hickman'ın eksikliği belli oldu.Melih bu takıma göre zayıf kaldı Kenan Hamlesi güzeldi.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk

Herşeye katılıyorum bir eklememde şu Bu maçta Ricky Hickman'ın eksikliği belli oldu.Melih bu takıma göre zayıf kaldı Kenan Hamlesi güzeldi.
Melih daha iyisini yapabilirdi beklediğimin Altında kaldı ama attığı 3lük çok kritik andaydı

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Neyse, fazla havalanmamak lazim.  Daha yapacak cok is var.  Goudelock ve Bogdan beklenen katkiyi yapamamalarina ragmen, bu muhim maci kazanmak cok onemliydi.  Bundan daha az katki verme durumlari olmadigi icin gelecek maclar icin umut vaat ediyor.  Bizim iki yildiz ne kadar kotu ise Pargo da o kadar iyi idi (ilk yarida).  Benzer bir performansi tekrar ortaya koyabilmesi mumkun olmayacaktir.  Zaten dengede giden maclari almasini daha iyi kotariyoruz.  Kotu haber ise, Devin Smith de maca tam manasiyla giremedi.  Gelecek maclarda sikinti cikaracaktir. 

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Son 15 dakikayı arka arkaya bıkmadan izleyebilirim. Kenan Sipahi'nin katkısı çok sevindirici.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
umarım zisisde büyük bir sıkıntı yoktur (fbtvde bacağında kas ağrısı var gibi bir kelime kullandılar)
obradovicin vücud dili emin olamamakla beraber kafasını kurcalayan bir sorun varmış gibi geldi
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 23:14:39 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Arenda gördüğüm en ateşli en istekli en efektif atmosfer vardı bu gece. Salonda takıma destek olan herkesin sesine yüreğine emeğine sağlık...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Obradovic'in maçı çevirmek için yaptığı hamleler, rotasyon ayarları da derslikti. Tutar veya tutmazdı ama maçı çevirmek için kaç silahı varsa kullandı. Şükür ki, tuttu. Dört kısa kararı alıp Emir'e 4 numaradan oyun kurdurması hem rakibin ezberini bozdu, hem Emir'i maça soktu. Vesely'i maç sonuna kadar sabırla faul probleminden korudu. Kenan'ı nasıl gazladıysa Pargo'nun yıpranmasında çok büyük payı oldu. Harikaydı geri dönüş. Tüylerim diken diken...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Obradovic'in maçı çevirmek için yaptığı hamleler, rotasyon ayarları da derslikti. Tutar veya tutmazdı ama maçı çevirmek için kaç silahı varsa kullandı. Şükür ki, tuttu. Dört kısa kararı alıp Emir'e 4 numaradan oyun kurdurması hem rakibin ezberini bozdu, hem Emir'i maça soktu. Vesely'i maç sonuna kadar sabırla faul probleminden korudu. Kenan'ı nasıl gazladıysa Pargo'nun yıpranmasında çok büyük payı oldu. Harikaydı geri dönüş. Tüylerim diken diken...
abi pargonun yorulmasını bekledi kenanı sokmak için kartviziti bıraktı resmen
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 23:18:20 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Vesely adamın ham maddesi...Tarihimiz de ilk kez inşallah Final Foura kalacağız ama ben tvden bile izleyemeceğim askere gideceğim...İnşallah mayıs celbine değilde haziran celbine kalırım diye dua ettirdi bu takım bana.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
öyle bir oyun sonrası maç geldi ki biz güven tazeleyip rakibin direncini azalttık diyebiliriz. Perşembe günü gou ve bogdan bu kadar suskun kalmaz. İlk yarı çok net buraları oynamamın sıkıntısını yaşadık.

Serinin kırılma noktası bu maçtı bence , seri halen ortada ama kaybetsek geri dönüşümüz zor olurdu. çok şükür aldık
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
kesinlikle derslikti. Zizisin sakatlığı var mıydı bilmiyorum ama onuda maç sonuna iyi sakladı. Vesely ve nemanja dan biri sahada yokken 11 sayı geri düştüğümüz eleme maçını çevirdik. Obrakadabra bu olsa gerek yok. Gerçekten enfes saygı duyulası
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Kenan kesin benim yazdıklarımı okuyor bunun başka izahı yok :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Luka Zoric 9:28 10 s (3/5 2s 4/4 SA) 1 R 4 Asist 12 Efficiency

Ama Allah Zorici kahretsin değil mi?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.