Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 863117 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 02:09:26 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Şimdi istatistiklere baktım, 17 hücum ribaundu almısız.. Maç öncesi bekledigim bir senaryoydu sahsen.

Ses tellerim pert, persembeye düzelir umarım.

Emir ve zoric hakkında benden bu sene daha olumsuz yorum göremezsiniz beyler.. Emir, belki bugün 10 sy atmadı ama 2. yarı özellikle enfes oynadı.
Hele o geri dönüşte dümene gecti, eyvah guard da yok mac gitti dedim ama yedirdi sağolsun..

Zorice de kocaman öpücük.. cok büyük yürek koydu 
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 01:57:29 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ama Emir günah keçimiz bizim, o bi tarafını da yırtsa gözlerimizi kapatırız.

Olur mu abicim, Kenan var en buyuk gunah kecisi ;)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bugun Goudelock'in topu sagina vurmasina kat'i bicimde izin vermediler.  Onu savunan kisa sagini alacak gibi pozisyon aldi; ikili yardima gelen uzun da diger tarafi kapatinca, Goudelock'i ciddi anlamda kitlediler.  Mactan once bunun boyle olacagi belliydi.  Hatta "Goudelock aksayacaktir" demistim.  Ancak aksadiginda, verecegi paslarla diger oyuncularin acilan bosluklardan yararlanmasi da mumkun olmadi.  Mesela ikili sikistirma gelince, topu aktardigi uzunlar efektif bicimde kullanamadilar.  Bogdan da cok kotu bir gununde olunca, skor anlaminda ekstra islere ihtiyacimiz oldu. 

Hoca'nin Goudelock'in sagini kapatan savunma ve ikili yardima bir care bulmasi lazim.  Care derken kastim, illa ki Goudelock'in sayi atmasi degil. Oradan en rasyonel bicimde ne sekilde hucum edilecegini kotarmaliyiz. 

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Böyle güzel bir gecede, bazı mesajları alıntılayıp koymak bana yakışmaz ama bu takıma karakter testi yapanların kendilerini, belki de kendi karakterlerini sorgulama vakti gelmiştir.

Final Four'a kalırız, kalmayız onu bilemem. Ben bu gece takımın savaştığını gördüm, kötü performanslar vardı ama kötü mücadele eden yoktu.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 02:21:40 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Buralara yabancı olduğumuzdan ilk çeyrek Zisis'in sorumluluk alana kadar oyuna hiç giremedik.
Aslında rakip herşeyi iyi yapıp normal yüzdelerinin üstünde işler yapmasına rağmen skorun 4 sayı civarında olmasından herkes bir şekilde döneceğimizi biliyordu ama senaryoda başrol kimsenin beklemeyeceği üç adam ekseninde olması şaşırtıcıydı.
Üstelik 3.çeyreğe de hiç iyi girememiş olmamız yetmiyormuş gibi 11 farklı geriyede düşmüşken Zoc'tan kimsenin beklemediği değişiklikler geldi.
Maçı herkesin beklediği gibi Gou, Bogdan değil "artık ondan bişey olmaz dediğimiz" Kenan,"çakma bodiroga, gitse de kurtulsak dediğimiz" Emir ve iskeletordan hallice kalıbıyla dalga geçtiğimiz Zoric'li beşin sahaya yürek koymasıyla kazandık.
Takımın esas oğlanları Gou ve Bogdan'ın vasatı aşamadığı günde henüz ilk yarıda buz adam Hz.Bjelica tribünleri gaza getiren adam modunda takılmasından anormal bişeyler olacağı belliydi.
Maçın adamı uçan adam Vesely'di.
Lakin Kenan,Emir ve Zoric'ten hem savunma hemde hücum olarak aldığımız katkı maçı bize getirdi.
Rakibimize duyduğum saygı durumunda bir değişiklik olmamakla birlikte ikinci maçta Gou ve Bogdan standartlarına geri dönerse Tel Aviv'e 2/0 ile gitmemek için bir neden göremiyorum.
Ben bu takımda ki her oyuncuya, staff'a ve şube yöneticilerine güveniyorum.
Bu takım kendileriyle gurur duyacağımız daha pek çok başarı yaşatacaklar bizlere.
...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Skor maccabi lehine ilk kez cift haneli farka cıktıgında döneriz dedim de,
ikinci kez 43-54 oldugunda bitti dedim ne yalan söyleyeyim.

o mola dönüşü bogdanın üclüğü + seyircinin itelemesi derken kendimizden gectik resmen..

macı 37-18 ile bitirdik sonra. ne maç oldu arkadaş :)
darısı persembeye

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Obradovic'in maçı çevirmek için yaptığı hamleler, rotasyon ayarları da derslikti. Tutar veya tutmazdı ama maçı çevirmek için kaç silahı varsa kullandı. Şükür ki, tuttu. Dört kısa kararı alıp Emir'e 4 numaradan oyun kurdurması hem rakibin ezberini bozdu, hem Emir'i maça soktu. Vesely'i maç sonuna kadar sabırla faul probleminden korudu. Kenan'ı nasıl gazladıysa Pargo'nun yıpranmasında çok büyük payı oldu. Harikaydı geri dönüş. Tüylerim diken diken...

Bence kenanı almak icin hoca bekledi, bekledi ve en dogru anda sahaya sürdü

öncesinde emir melih zisis bogdan ile yıprattı ve kenan sahne aldı.
Atıyorum melihi degil de kenanı almıs olsa belki üstünden geçecekti Pargo.

zamanlama muazzamdı
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 02:46:26 Gönderen: Bukefalos »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Geçen gün sigaraya param çıkışmadı bir baktım onu da Vesely tamamladı ✈️✈️

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Rakibe cok ciddi ofansif ribaund veriyorlar umut..

son maclarda biraz toplasalar da rakibe en cok hücum ribaundu veren takım maccabi.
Huylu huyundan vazgeçmedi zaten Vesely ve Bjelica varken vazgeçmesi de beklenemezdi 😎

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
inşallah alıcaz bu macı da.. ilk mac stresini ve gerilimini attık inşallah bu mac daha da iyi olacagız
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Aynı bugünkü maç gibi zor geçecektir bence. İlk maçı artık unutmak lazım.

Maçın ilk yarısının yine Maccabi odaklı olacağını düşünüyorum. Enerjileri azalana kadar o atletizmlerini sonuna kadar kullanmak isteyeceklerdir.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Koç maçı 3. periyot Zoric+4 kısaya dönerek aldı. İnanılmaz bir hamleydi. Muhtemelen Obradovic'ten başkası da buna cesaret edemezdi.

Bizim adımıza uzunların maçı oldu da denebilir. İlk yarı Vesely ve Nemanja sayesinde ayakta kaldık. 3 periyot Zoric'li 5 sayesinde geri döndük. Son periyot da Vesely yüreğini koydu ortaya...

İkinci yarı Zoric'in yanında Emir ve Kenan da çok iyi oynadı. Emir bence dün en iyi oynayan dış oyuncumuzdu. 5 sayı - 5 asist - 5 TOP ÇALMA - 2 ribaund... Minimum 20 sayı diferans demek.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
uçak bileti su adna git gel 750 tl den aşağı bulamazsin..
pasaport varmi yoksa ona da para lazim
vize için  500 tl civarı lazim
otel hostel de kalırsın 400 tl ye ayarlarsin
final 4 bilet bilemiyorum
Orda ne harcarsin senin bilecegin is kardeşim

burada yemek olmadığına da dikkat çekmek isterim.. Belki kahvaltı olur kaldığın yerde. onun dışında günde 30 euro gider yemek için

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Koç maçı 3. periyot Zoric+4 kısaya dönerek aldı. İnanılmaz bir hamleydi. Muhtemelen Obradovic'ten başkası da buna cesaret edemezdi.

Bizim adımıza uzunların maçı oldu da denebilir. İlk yarı Vesely ve Nemanja sayesinde ayakta kaldık. 3 periyot Zoric'li 5 sayesinde geri döndük. Son periyot da Vesely yüreğini koydu ortaya...

İkinci yarı Zoric'in yanında Emir ve Kenan da çok iyi oynadı. Emir bence dün en iyi oynayan dış oyuncumuzdu. 5 sayı - 5 asist - 5 TOP ÇALMA - 2 ribaund... Minimum 20 sayı diferans demek.

Burada, belli bir oyuncunun hayranı veya düşmanı (düşman belki ağır, hoşlanmayanı da diyebiliriz) olan arkadaşlar var. Bende Emir sempatizan sayılılırım, bence yetenek olarak takımı zirveye çıkartabilecek kapasitede. Tek eksiği belki fiziğine göre atletizminin biraz geride kalması olabili. İnsan 2,06 olan birisinden daha fazlasını istiyor. Tabi zaman zaman saçmalıyorda ve malesef yıllar geçsede ciddi bir yol da katedemedi sanki bu konuda ama oyuna katkı sadece istatistiklerden ibaret de değildir. O sahadayken rakibin ektra önlem alması, dikkat etmesi gerekiyor.