Derdim tasam transfer istenmesi değil. Derdim tasam takıma ve bu adama güvenilmemesi.
Bu takıma karaktersiz dendi. Bu adama neler neler dendi. O zaman bunları diyenlerin şuan seviniyor olması benim canımı acıtıyor.
Ne Zisis, ne de Vesely sizin planlandığınız ya da nitelediğiniz şekilde şuanda da kullanılmıyor. Bu kadronun kurulduğu zamandan beri ana plan 2-3-4 rotasyonun üzerine takımı kurmaktı. Zisis'in tempoyu ayarlaması için alındı gayette iyi yapıldı.
Bu sezon beni Avrupa'da beni en çok şaşırtan oyuncuların başında gelen Vesely ise hem savunmada çok şey öğrendi. Hem de içeriye gömülen ve dışarıya pas kanallarına baskı yapan savunmamız çok işe yaradı.
İşin özeti bu takım yapılan hareketlere, yapılan iftiralara rağmen ayakta kaldı. Eğer siz bu takıma karaktersiz dediyseniz, komisyoncu dediyseniz, bi bok olmaz dediyseniz gayet laflarımdan alınabilirsiniz.
Derbi kazandığı için futbol takımını, bu takımdan daha karakterli görenlerde oldu onları da unutmadık.
Benim yazdığım mesaj gayet açık, ne bir kimsenin karakterine ne de haysiyetine laf etmişim, tamamen saha içiyle ilgili yazdıklarım, en başında da böyleydi.
ben ne dediğimi de ne demediğimi de iyi biliyorum,
insanlar demiş ki pass first guard olsun, ben o zamanlar demiştim ki bu takımın guard'a ihtiyacı var,
sen şimdi diyorsun ki Zisis tempoyu kontrol ediyor, sizin tabir ettiğiniz şekilde bir rolü yok.
bana göre de, Zisis birebir benim bu takıma transfer lazım derken eksik olarak gördüğüm şeyleri yapıyor.
benim de zaten bu kadar skor yönü güçlü kısa varken guard gelsin diye beklediğim, biraz savunma yapsın, oyun aklı olsun, bu skorer adamları doğru yerde topla buluştursun, takım savruk olduğu anlarda frene bassın vs idi.
muhtemelen pass first diyen arkadaşlar da buna benzer bir beklenti içindeydi.
yine sizin dediğiniz doğru olsun güzel kardeşim, zisis transfer isteyenlerin istediğinden bambaşka bir rolle oynuyor olsun şu anda.
sene başında transfer isteyenlere denmeyen kalmadı bu forumda (komisyoncu diyen, karaktersiz diyenlerle sadece basketbol eleştirisi yapanları ayırt etmek lazım tabi)
şimdi transfer geldi ve o transferin de çok büyük payıyla başarı geldi ama hala laf sokmakta beis görmüyorsunuz.
bu güzel günde daha da uzatıp insanların keyfini kaçırmaya gerek yok,
en çok siz biliyor, takımı da en çok siz seviyorsunuz,
hoş, maçtan önce koyar geçeriz yazmışız ona bile tepki gelmiş ne bu rahatlık diye,
sene başında bu takımın kurgusu yanlış dediğimizde de aforoz ediliyorduk.
hem koyduk geçtik, hem de bizim söylediğimiz transfer birebir gerçekleşti, her ne kadar size göre rolü başka olsa da...