şampiyon olsak 3 sayfa yorum ve o 3 sayfayla ilgili 32 sayfa tartışma olacak. nacizane fikrim yıllardır görmeyi hayal bile edemediğimiz suanı doyasıya yaşayılım birbirimizle tartısmayalım. EL ye katılabilmenin bile mutluluk verdiği zamanlardan onu kazanmayı düşündüğümüz bu zamanlara geldik ama şu kutuplaşma, birbiri ile tartışma olaylarımızda 1 adım ileri gidemedik. birbirimize biraz daha hoşgörülü olsak biraz daha kibar bi dil kullansak daha güzel olmaz mı? haaa birbirimize laf sokalım ama onu da güzelce mizah cercevesinde yapalım daha da keyifli olsun.
'' la biz bu real'e koyarız bea'' yazan birini bi moderatör azarlamasın ya da diğer taraftan onun yaşı kadar antranörlük tecrübesi olan adama biri çıkıpda bi bok bilmiyo diyip ana avrat sövmesin. acıkcası ben hiç bi tartısmanın içinde yer almadım almamda ama sizde tartısmayın be abi zevk alın olumlu yaklasın birbirinize. koyar geceriz diyen adamda yıllardır bu anı beklemiş onu yazabilmek bile o adama zevk veriyor suan cunku yıllardır beklediği hayalini bile kuramadıgı suanı yasıyor mutlu oluyor ve bu duygusunu insanlarla paylaşmak istiyor varsın desin ne olacak. herkes düşüncesini saygı cercevesinde rahatca söyleyebilse daha güzel olmaz mı?
geyiğine ''ulan 5. maca kalsaydı ilk kez İstanbul'a maca gidecektim ne güzel

'' desem en az 5 kişi sülaleme söver

Not: Bu mesaj tamamiyle hayal ürünüdür lütfen sövmeyelim