Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 860999 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
şampiyon olsak 3 sayfa yorum ve o 3 sayfayla ilgili 32 sayfa tartışma olacak. nacizane fikrim yıllardır görmeyi hayal bile edemediğimiz suanı doyasıya yaşayılım birbirimizle tartısmayalım. EL ye katılabilmenin bile mutluluk verdiği zamanlardan onu kazanmayı düşündüğümüz bu zamanlara geldik ama şu kutuplaşma, birbiri ile tartışma olaylarımızda 1 adım ileri gidemedik. birbirimize biraz daha hoşgörülü olsak biraz daha kibar bi dil kullansak daha güzel olmaz mı? haaa birbirimize laf sokalım ama onu da güzelce mizah cercevesinde yapalım daha da keyifli olsun.

'' la biz bu real'e koyarız bea'' yazan birini bi moderatör azarlamasın ya da diğer taraftan onun yaşı kadar antranörlük tecrübesi olan adama biri çıkıpda bi bok bilmiyo diyip ana avrat sövmesin. acıkcası ben hiç bi tartısmanın içinde yer almadım almamda ama sizde tartısmayın be abi zevk alın olumlu yaklasın birbirinize. koyar geceriz diyen adamda yıllardır bu anı beklemiş onu yazabilmek bile o adama zevk veriyor suan cunku yıllardır beklediği hayalini bile kuramadıgı suanı yasıyor mutlu oluyor ve bu duygusunu insanlarla paylaşmak istiyor varsın desin ne olacak. herkes düşüncesini saygı cercevesinde rahatca söyleyebilse daha güzel olmaz mı?

geyiğine ''ulan 5. maca kalsaydı ilk kez İstanbul'a maca gidecektim ne güzel :)'' desem en az 5 kişi sülaleme söver :) Not: Bu mesaj tamamiyle hayal ürünüdür lütfen sövmeyelim :)
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
şampiyon olsak 3 sayfa yorum ve o 3 sayfayla ilgili 32 sayfa tartışma olacak. nacizane fikrim yıllardır görmeyi hayal bile edemediğimiz suanı doyasıya yaşayılım birbirimizle tartısmayalım. EL ye katılabilmenin bile mutluluk verdiği zamanlardan onu kazanmayı düşündüğümüz bu zamanlara geldik ama şu kutuplaşma, birbiri ile tartışma olaylarımızda 1 adım ileri gidemedik. birbirimize biraz daha hoşgörülü olsak biraz daha kibar bi dil kullansak daha güzel olmaz mı? haaa birbirimize laf sokalım ama onu da güzelce mizah cercevesinde yapalım daha da keyifli olsun.

'' la biz bu real'e koyarız bea'' yazan birini bi moderatör azarlamasın ya da diğer taraftan onun yaşı kadar antranörlük tecrübesi olan adama biri çıkıpda bi bok bilmiyo diyip ana avrat sövmesin. acıkcası ben hiç bi tartısmanın içinde yer almadım almamda ama sizde tartısmayın be abi zevk alın olumlu yaklasın birbirinize. koyar geceriz diyen adamda yıllardır bu anı beklemiş onu yazabilmek bile o adama zevk veriyor suan cunku yıllardır beklediği hayalini bile kuramadıgı suanı yasıyor mutlu oluyor ve bu duygusunu insanlarla paylaşmak istiyor varsın desin ne olacak. herkes düşüncesini saygı cercevesinde rahatca söyleyebilse daha güzel olmaz mı?

geyiğine ''ulan 5. maca kalsaydı ilk kez İstanbul'a maca gidecektim ne güzel :)'' desem en az 5 kişi sülaleme söver :) Not: Bu mesaj tamamiyle hayal ürünüdür lütfen sövmeyelim :)

Isin enteresani 5. maca kalirsa, benim gercekten gitme sansim var :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Isin enteresani 5. maca kalirsa, benim gercekten gitme sansim var :)

Eğer seri 5 maça uzarsa bu beyfendiye yükleniyoruz. :)

Forumda avatarları Naz ve Seda olarak değiştirip, twitter'da #nazaitolduğucamiafenerbahceyegeridönsün heçtegi açıyoruz. :D
...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

Forumda avatarları Naz ve Seda olarak değiştirip, twitter'da #nazaitolduğucamiafenerbahceyegeridönsün heçtegi açıyoruz. :D

Allah göstermesin 5. maça falan kalırsa Besim Türkiye'ye nasıl giriş yapacağını düşünsün. Naz falan da kesmez bizi, üstüne Seda'yı da geri getiririz Alimallah :)

Çevrimdışı Besim

• Üye

Allah göstermesin 5. maça falan kalırsa Besim Türkiye'ye nasıl giriş yapacağını düşünsün. Naz falan da kesmez bizi, üstüne Seda'yı da geri getiririz Alimallah :)

Oldu olacak, Kim'i gonderip, Jaque alalim :)

Beyler, o salonda gittigim 3 macta sadece Milano'ya kaybetmistik.  Bu gayet muazzam bir istatistik :)

Çevrimdışı Murat

• Üye

Beyler, o salonda gittigim 3 macta sadece Milano'ya kaybetmistik.  Bu gayet muazzam bir istatistik :)
Bence de istatistik muazzam. Bizim Takımı'n serbest atış yüzdesinden iyi.😉

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
İçimde Döve döve yenecekler bizi gibi bir his var :(

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
İçimde Döve döve yenecekler bizi gibi bir his var :(

biz artık Maccabi'nin ismiyle oynayacağız..takım olarak şansları yok ama sadece lobileri kaldı.6 bin tane rezervasyon yaptırmışlar Madrid'e şimdiden...para da onlarda...Hakemler özellikle ilk yarıda bize basketbol oynatmayabilirler...Bu ortamda bizim tek şansımız Obradovic...Valla kırıp döksün ki hakemleri etki altına alsın

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Devam
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
3-0 yapıp bitirelim.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84

Çinde mutsuzmuş zaten. :/
Seda'da ait olduğu camiaya geri dönsün. :)

Geçen seneden beri o maçı Arteaga yüzünden kaybettik sanıyordum.
Yenilginin gerçek nedenini de öğrenmiş bulunduk. :D
...

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Bence Maccabi bu maça büyük baskı altında çıkacaktır. İlk yarıyı 5-10 sayı arasında önde bitiririz diye düşünüyorum. Eğer bizim ilk maçta yaptığımız geri dönüş şansını onlara vermezsek 15 Mayıs'ı düşünmeye başlayabiliriz. Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Çinde mutsuzmuş zaten. :/
Seda'da ait olduğu camiaya geri dönsün. :)

Geçen seneden beri o maçı Arteaga yüzünden kaybettik sanıyordum.
Yenilginin gerçek nedenini de öğrenmiş bulunduk. :D

Bulent, Pianigiani donemi hakkinda bildiklerimi aciklarsam yer yerinden oynar!

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Obra kadabra şapkadan ne çıkarıcak çok merak ediyorum genelde döve döve yeneceklerini düşünenlerin çok olduğunu bilerek dövüle dövüle yeneceğimizi düşünüyorum olur olmaz ayrı konu bu seri istanbula dönmez baskıyı onlar iliklerine kadar hissedecekler geçen senenin şampiyonu olmaları bizi daha çok motive eder kaçacak yerleri kalmadı

Çevrimdışı exex

• Üye
Hakemlere tribün ve kenar baskısı gelecektir.Bu sebeple son çeyreğe kadar 5 - 6 sayı geriden takip edip son 7-8 dakikada öne geçip bitirebiliriz seriyi. Ama hakkımızda hayırlısı olsun, sakatsız , tam kadaro hep birlikte F4 a gidelim Allah'ın izniyle 
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 18:01:24 Gönderen: exex »