Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862439 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Bulent, Pianigiani donemi hakkinda bildiklerimi aciklarsam yer yerinden oynar!

Ne olmuş yani David Andersen ve Bo transferlerinden komisyon aldıysa, Mike Batiste tarihi yarım adayı gezmek için İstanbul'a gelmişken kolundan tutup sözleşme imzalamasına vesile olduysa.
İtalya'da yolsuz kalmış uzaktan kuzeni(baya uzaktan) J.R.Bremer'ı kadroya kattıysa. :/
Herrr jölelinin eti yenmez eyy Besim efendi.. :D
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç daha var. Bu maç mı olur, bir sonrası mı olur, yoksa beşinci maç mı olur bilemiyorum ama kazanmak zorunda olduğumuz bir maç daha var.

Maccabi'nin kendi evinde ne kadar iyi oynadığı konuşuluyor ama bizim takımın da deplasman performansının iç saha performansından daha parlak olduğu unutuluyor.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
korkmamız ve konsantre olmamız gereken şey hakemler yada seyirci değil sahada oynanan oyun. maccabi gerçekten çok çok iyi bir takım. kenan, melih, zoric, semih, oğuz gibi oyunculardan buradaki iki maçta aldığımız katkıyı almamız önemli olan. yoksa işimiz zorlaşır.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
her halükarda Maccabi maça baskıyı hissederek başlayacak olan taraf. Bundan faydalanarak özellikle savunmada baskılı başlamalıyız
Bilhassa ilk çeyrekte sertlik koyarsak maçın başında doğru mesajı vermiş oluruz.ne olursa olsun bu seri 5.maça kalmamalı
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Serinin gidişatına bakılırsa Serhat'ın parladığı bir maç olabileceğini düşünüyorum :)

3. galibiyeti almadıktan sonra 2 galibiyetin somut bir getirisi(sadece f4'e katılmaktan bahsediyorum) olmamış olacak . Onun için ilk maç kadar önemli ve  zor bir karşılaşma olacaktır .

Allah yardımcımız olsun .
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 19:30:22 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ne olmuş yani David Andersen ve Bo transferlerinden komisyon aldıysa, Mike Batiste tarihi yarım adayı gezmek için İstanbul'a gelmişken kolundan tutup sözleşme imzalamasına vesile olduysa.
İtalya'da yolsuz kalmış uzaktan kuzeni(baya uzaktan) J.R.Bremer'ı kadroya kattıysa. :/

Cok farkli yerlere girdin...  Ben daha cok o donem salonda izledigim mac sayisinin hayli yuksek olmasina atif yapiyordum :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye

Batiste ile Sato'yu siz İtalyan için mi aldık sanıyorsunuz..

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Batiste ile Sato'yu siz İtalyan için mi aldık sanıyorsunuz..

Esas hedef Obradovic'ti ama İtoudis bize fazla gelince Pianigiani'ye yöneldik deniyordu.
Yalnız Zoc'un transferlerine bakıyorumda o anki halleriyle ne Mike ne de Sato'yu istemezdi gibi geliyor bana. :/
...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
serhatın ve bjelicanın maçı olur diyorum. :)
kimin maçı olursa olsun allahın izniyle kazanalım da sakatlıksız bir şekilde.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Nokia arenada çok zor bir maça çıkacağız
ciddi anlamda çok zor olacaktır.
Absürd bi yenilgi de alabiliriz.
Maccabi son şansı ölümüne saldıracaklar
Allah yardımcımız olsun..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
FATALITY  ;)  :)

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
İçimdeki ses bu iş 3-0bitecek diyo. Diğer seste tel avivde maç alamayız 3-2ile istanbulda bitiririz diyo. Bayagı bayagı mustafa denizli misali kafamda maçı oynamaktan devreleri yakmak üzereyim :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
İçeri hayvanlar gibi saldıracaklarını düşünüyorum. Püskürtürsek o günkü dış performansları belirleyici olur. Püskürtemezsek zaten galibiyet zor, çok zor. Yarın zor geçecek...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Timeline akmiyor bugun.  Firtina oncesi sessizlik gibi... 

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Timeline akmiyor bugun.  Firtina oncesi sessizlik gibi...

2 goudelock bile olsa maccabi bizi çokokrem gibi ekmeğe sürüp yer bitirir :(
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...