Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862438 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
2 goudelock bile olsa maccabi bizi çokokrem gibi ekmeğe sürüp yer bitirir :(

Goudelock yine mac oncesi Maccabi ile ilgili videolari izlemistir...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Goudelock yine mac oncesi Maccabi ile ilgili videolari izlemistir...

Yarınki atmosfer onu alışdığımız bebek yüzlü katilden, oğlu darius jr goudelock a çevirecektir. Yazık olacak tam da 2-0 ı yakalamışken
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
seri 3-1 bitecek gibi bir his var içimde. hayırlısı olsun  ;)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
maccabi'li oyuncuların yerine koydum kendimi 1. maçı kaybettikten sonra 2. maça hazırlanıyoruz oluşabilecek bütün senaryolara hazırlıklı olduğumuzu düşünürken karşımızda ihsan bayülken'in dediği gibi tahtada ismi dahi yazılı olmayan semih erden'i buluyoruz ve üstümüzden geçiyor bu oyuncuların koça bakışı anlamında 2 açıdan önemli 1.si koça ve yardımcılara güveni sarsar 2.si maç içinde karşılaşılan süprizlere karşılık verememek koçun yetersizliğini ortaya çıkartır işte 2. maç bu yüzden koçla oyuncuların birbirlerine karşı inançlarını düzeltilemeyecek şekilde zedeledi bunun dışında oyuncuların karşı takım hakkında düşüncelerine bakarsak ister istemez kendileriyle kıyasladıkları zaman ortaya çıkan kalite farkı, takımın beyni olan pargoya karşı bjelica bogdan emir zisis gou gibi 5 tane generalin varlığı, geçen sene hissettikleri ve bu sene yakalanamayan coşkunun rakip takımda fazlasıyla var olması gibi bir çok nedenden dolayı maccabinin kimliğini kaybettiğini bu yüzden bize rakip olamayacaklarını düşünüyorum kolay olmayacağını biliyorum dayakta yiyeceğiz hakem yanlış düdüklerde çalacak taraftarlarıda har har edecek yalnız her ne olursa olsun 1 maç kaybetsek bile bu seri istanbula dönmez yarın bu işin bitme olasılığı yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı çok yüksek hayırlısı neyse o olsun(unutmadan ekleyeyim karşı takımın benchine bakıyorsun OBRADOVİC var OBRADOVİC ötesi yok yine ne yapacakta ağzımıza sıçacak diye düşünürken o mosmor suratıda görünce kazanacağın varsa bile kaybedersin)
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 03:37:40 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
murat murathanoğlu ctesi günü programda fb-olimpiakos finaline kimse şaşırmasın dedi..inş diyelim..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
murat murathanoğlu ctesi günü programda fb-olimpiakos finaline kimse şaşırmasın dedi..inş diyelim..
spanın sakatlık problemleri var o yüzden her an tökezleyebilirler  o olmadan kolay kolay maç kazanamazlar şu an dinlendirerek oynatıyorlar spayı sağlıklı bir şekilde madride getirebilirlerse cska maçı kan gövdeyi götürür

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
süpürür müyüz ? :))

Maccabi geçen sene şampiyon olurkende maçları kazanma zorunlulğu yoktu. Nasıl reaksiyon vercekler merak konusu.

Kaybedersek bile maç bizim istdiğimiz tempoda oynanmalı ki 4. maç fişi çekelim.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Stress de baskıda onların üzerinde..Bu 2 ucu keskin bıçak..Ben Maccabinin geçen seneye göre mental anlamda iyi olmadığını David Blatt ı aradıklarını düşünüyorum bu konuda..

Kesin kazanırız demiyorum ama bu stress den yararlanırda elimiz titremezse neden olmasın
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Pire'de Moskova'da kazanan takım Tel Aviv'te neden kazanamasın...Maccabi bu deplasmanlarda kazanabilir miydi? taraftarı da tamam coşkulu falan ama baskın değil...NBa seyircisinin hallicesi..Oly'nin 1000 kişilik tribünü onlardan iyidir...
bırakın şu gargamelliği biraz Şirin baba olun ya...Daha ne yapsın bu takım size güven vermek için...Spurs ile NBA finali mi oynasınlar

NOT:  Yahu çoluk çocuk Galatasaray'ı zor yendi bunlar..Hele İstanbul'da hakem kararı ile kazandılar...
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 11:38:48 Gönderen: Tekirdağlı »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pire'de Moskova'da kazanan takım Tel Aviv'te neden kazanamasın...Maccabi bu deplasmanlarda kazanabilir miydi? taraftarı da tamam coşkulu falan ama baskın değil...NBa seyircisinin hallicesi..Oly'nin 1000 kişilik tribünü onlardan iyidir...
bırakın şu gargamelliği biraz Şirin baba olun ya...Daha ne yapsın bu takım size güven vermek için...Spurs ile NBA finali mi oynasınlar

NOT:  Yahu çoluk çocuk Galatasaray'ı zor yendi bunlar..Hele İstanbul'da hakem kararı ile kazandılar...
Yürü ve volkan abi...
totem yapmaktan ıcimiz şişti.
Bu takıma güvenmeyenin.....
ama temkinli olmak iyidir ellerinden öperim

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yürü ve volkan abi...
totem yapmaktan ıcimiz şişti.
Bu takıma güvenmeyenin.....
ama temkinli olmak iyidir ellerinden öperim

temkinli olmak başka bir şey Cem...neticede karşıda da bir takım var..bir adam çıkar ekstra 20 atar, iki düdük gelir bütün planların bozulur... Ama bu kadar da olumsuz enerji yaratılmaz..takım kupayı alsa madrid'de inanmayacağız nerdeyse sahtedir diyeceğiz...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
temkinli olmak başka bir şey Cem...neticede karşıda da bir takım var..bir adam çıkar ekstra 20 atar, iki düdük gelir bütün planların bozulur... Ama bu kadar da olumsuz enerji yaratılmaz..takım kupayı alsa madrid'de inanmayacağız nerdeyse sahtedir diyeceğiz...
abi birde takıma inanlarada laf ediyorlar galatasaray maçından sonrada aynısı oldu hayatında basketbol izlememiş insanlar OBRADOVİC OBRADOVİC diye bağırırken basketbolu çok iyi bilen soylu sınıf taraftarları başımızda kimin olduğunun farkında değil her şeyi biliyorlar bir kere insan oyuncuların gözlerine bakar geçen sene maccabideki hırs azim istek şu an bizim oyuncularda belkide biz böyle yazıyoruz diye kaybetmemizi isteyecek kadar ileri bile gider soylu sınıf

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907

biz yenemedik bile o çoluk çocuk galatasarayı :)

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
hakemlerle ilgili ufak bir araştırma yaptım

maçın baş hakemi RYZHYK, BORYS ile ilgili yorum yapılmış sıkınıtılı türk takımlarına karşı baya vukatı var. bizim içeride verdiğimiz olympiakos maçının baş hakemi ukraynalı

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=https%3A%2F%2Feksisozluk.com%2F%3Fq%3Dborys%2Bryzhyk&ei=nNs0VZfZC8ydsgHdsIDQBg&usg=AFQjCNGLE40H10Nd0MnMX-Z52qXTYWw45A&sig2=idlVN_ZBNUdPcp00Xht-vg&bvm=bv.91071109,d.bGg

yardımcı hakemlerden biri

GARCIA GONZALEZ, JUAN CARLOS, Spain 

bu arkadaş meşhur milano maçında teknik faule 2 atış attıran arkadaş

KOROMILAS, ELIAS

bu sene cska ve efes maçlarında hakemlik yapmış

açıkcası hiç hoşuma gitmedi .

Belkide maç üzerinde tüm ayrıntıları düşünmekten paranoya yapıyoruz . Keşke lamonica falan yönetseydi

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
bugün futbol maçını kazanırsak lideriz maccabiyi yenersek f4teyiz.fenerbahçeli olarak şu ana kadar çifte mutluluk bize haram.millette de bunun negatifliği var bence.benim futbol takımındaki karaktersizlerle işim yok.bu takımdaki berke ömer faruka emreden volkandan daha çok güveniyorum.allah utandırmasın.ne olursa olsun naparlarsa yyapsınlar helal olsun size.