maccabi'li oyuncuların yerine koydum kendimi 1. maçı kaybettikten sonra 2. maça hazırlanıyoruz oluşabilecek bütün senaryolara hazırlıklı olduğumuzu düşünürken karşımızda ihsan bayülken'in dediği gibi tahtada ismi dahi yazılı olmayan semih erden'i buluyoruz ve üstümüzden geçiyor bu oyuncuların koça bakışı anlamında 2 açıdan önemli 1.si koça ve yardımcılara güveni sarsar 2.si maç içinde karşılaşılan süprizlere karşılık verememek koçun yetersizliğini ortaya çıkartır işte 2. maç bu yüzden koçla oyuncuların birbirlerine karşı inançlarını düzeltilemeyecek şekilde zedeledi bunun dışında oyuncuların karşı takım hakkında düşüncelerine bakarsak ister istemez kendileriyle kıyasladıkları zaman ortaya çıkan kalite farkı, takımın beyni olan pargoya karşı bjelica bogdan emir zisis gou gibi 5 tane generalin varlığı, geçen sene hissettikleri ve bu sene yakalanamayan coşkunun rakip takımda fazlasıyla var olması gibi bir çok nedenden dolayı maccabinin kimliğini kaybettiğini bu yüzden bize rakip olamayacaklarını düşünüyorum kolay olmayacağını biliyorum dayakta yiyeceğiz hakem yanlış düdüklerde çalacak taraftarlarıda har har edecek yalnız her ne olursa olsun 1 maç kaybetsek bile bu seri istanbula dönmez yarın bu işin bitme olasılığı yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı çok yüksek hayırlısı neyse o olsun(unutmadan ekleyeyim karşı takımın benchine bakıyorsun OBRADOVİC var OBRADOVİC ötesi yok yine ne yapacakta ağzımıza sıçacak diye düşünürken o mosmor suratıda görünce kazanacağın varsa bile kaybedersin)