Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 95117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
maöı değiştirenleren biri de Zoriç'ti...hem hücum hem savunmada muazzam savaştı...Rakibi perdeleyerek Goude boş turnike attırdı...çok kritik 4 sayı attı.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
bir tıkta zoric'e bu kadar eleştirdiğimiz adam bile ruh olarak sahiplenme olarak savunma olarak oğuz'un önünde.. bu oğuz ve semihteki umursamaz tavırlar hiç hoş değil. kenan'a helal olsun ne şut kullanmaktan ne penetre etmekten çekindi..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
takım eşik atlamış 20 sayı yeriz diyordum ama istediği an mode değiştiriyorlar ilk yarı elenmeye çıkan takımdan 2. yarı kupayı müzesine götürmek isteyen takıma
emir oynaması gerektiği gibi oynadı ve maçı söktü aldı bjelicayla beraber
zoriç ve kenan bayağı iyi oynadılar tebrikler takıma

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7

Bazen tanıyamıyorum bizim takımı bu takımla biz nasıl EL'de mücadele ediyoruz diyorum ama biraz isteyince başkalaşım geçiriyoruz resmen. Koç da bu kapasiteyi bildiği için çok fazla kızıyor zaten. Ciddiye almadıkları için çıldırtıyorlar adamcağızı.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
ilk yarının tamamında 28 sayı atan takım sadece 3. çeyrekte 27 sayı attı :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 19:42:58 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Semih Erden son haftalarda üç cephede oynadığımız maçlarda ilk 5 başlıyor ama performansı çok kötü,formayı kaybederse sızlanmasın.

Çevrimdışı exex

• Üye

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Maçın adamı kesinlikle Emirdi, diğerleri rol oyuncusu rolündeydiler. Kenan da yürek koydu helal olsun. :)

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Arkadaşlar bana mı oyle geliyor ama Zisis'de bir düşüş varmı ?EL'deki Efes, lig antep maçı ve bu maçta da Zisis'te bir perrformans problemi var gibi.Belki ben yanılıyorum ama bilenler bir anlatsın.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Zizis takıma ısınıp daha iyi oynar diye beklerken performansı düşmeye başladı..kenan-emir-zoric iyi katkı verdi..çok güzel bir maç oldu

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Maci tek basina alan adam Goudelock olmus her zamanki gibi.  Onu getiren her kim ise, Ulker Arena'nin onunde heykeli dikilmeli.  Yapilmasi gereken tek sey belli; ver topu Goudelock'a, gerisine karisma.  Atacagin sutun en az yuzde 60'i basket zaten... 

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Maçı bence Obradovic ile birlikte Emir aldı. Obradovic'in ilk yarıdaki kötü oyundan sonra takımı havaya sokması, mola zamanlamaları, takımın moladan dönüşleri ve 3. periyottaki Zoric hamlesi maçı getirdi. Emir de ikinci yarı muazzam oynadı. İkinci yarı hücumda bu kadar iyi top dolaştırmamızda en çok Emir'in payı vardı. Kenan'ı es geçmeyeyim. Çıkışını devam ettirdi. Zincirlerini kırıyor artık. İnşallah yükselerek devam edecek.

Bjelica ve Goudelock'ı (3. periyot hariç) beğenmedim bugün. Özellikle Nemanja'yı daha önce savunmada bu kadar kötü görmemiştim. Goudelock da maçın genelinde kötü oynamasına rağmen 3. periyot klasını gösterdi.

Zisis 1-2 haftadır formsuz, şut ritmini kaybetmiş. Oyunu gösterişsiz olduğu için kötü oynadığında taraftarlar hemen laf söylenmeye başlamış. Geldiğinde de o kadar söylenmişti, Zisis'ten beklentileri çok iyi belirlemek lazım. Sonra haliyle insanlarda hayal kırıklığı oluyor. Zisis'ten sürekli sayı atmasını, oyunu kontrolünde tutmasını, sürekli yaratmasını bekliyorsanız daha çok beklersiniz. O adam Heurtel... Zaten bize de öyle bir oyuncu lazım değildi. Bizde topu kullanabilen, topla yaratabilen oyuncuların sayısı zaten fazla. Bizim tempoyu ayarlayan, iyi savunma yapan, oyun içinde gereksiz zorlama yapmayan (takım düzenini bozmaması açısından) ve ceza şutlarını iyi değerlendiren bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Nokta atışı yaptık. İddia ediyorum Zisis olmasaydı Top 16'da kazandığımız deplasman maçlarından en az ikisini kaybetmiştik. Bu aralar şut konusunda sıkıntı yaşasa da Zisis bildiğimiz bir oyuncu. Kısa süre sonra eski formuna ulaşacaktır.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 03:35:29 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı south

• Üye
Maci tek basina alan adam Goudelock olmus her zamanki gibi.
Abi nasıl tek başına alan adam Goudelock olmuş Emir çok daha iyi oynamış.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Abi nasıl tek başına alan adam Goudelock olmuş Emir çok daha iyi oynamış.

10 mactir kendi capimizda totem yapip, oncesinde ve sonrasinda "Goudelock tek basina alir/aldi" yaziyorum.  Forumu yakindan takip edelim lutfen :)