Maçı Goudelock aldıysa biz başka maç seyrettik o zaman Besim
Goudelock bence vasatın altında oynadı.
zeki abi sende de ilgin bir gou takıntısı var. BEsim nasıl koruma konusunda bokunu çıkartıyorsa sende eleştirme konusunda aynısını yapıyorsun
ikiniz de kusura bakmayın ama ikiniinde yaptığı bence doğru değil.
3ncü çeyrek bizi maça geri getiren adam Gou idi. maçın her dakikasında belli oyunculardan katkı aldık
ama 15 sayı atmış ve maçın oyuncusu seçilmiş adam vasat altı oynadı diyorsan tarafsın abi

kusuruma bakma.. ama neyin tarafısın onu da anlamadım
Besim de totem motem ayağına olayı götürüyor ama biz anlıyoruz
haddim olmayarak birşey söyleyemek istiyorum
bunu bende yapıyorum hepimiz yapıyoruz.
parkede yıllar sonra karakterli oyuncular gurubu görüyoruz. maçlar kaybedilebilir kazanılaiblir , kötü de oynayabiliriz ama asla mücadele etmekten kaçmayan güzel bir ''takım '' var..
kenarda süre almayan oyuncu bile gelen sayılarda mutlu oluyor. takım içindeki olmayan ego biz taraftarlar arasında var bende bunu bir türlü anlamıyorum.
takım halinde kazanıyoruz takın halinde kaybediyoruz. bunu sindirebilmek lazım. bazen bazı oyuncular extra katkı veriyor bazı oyuncular beklenilen altında kalıyor ama önemli olan başka oyunular bu sırada devreye girip katkı veriyor mu ? evet veriyor zaten verdiği zaman maçları kazanıyoruz...
zisis 2 3 maçtır skor anlamında beklenti altında kalıyor ama KEnan kardeşim sağolsun o açığı attığı sayılar ile kapatıyor...
bu açıdan baksak daha mutlu olmaz mıyız ?