Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 97623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Maci tek basina alan adam Goudelock olmus her zamanki gibi.  Onu getiren her kim ise, Ulker Arena'nin onunde heykeli dikilmeli.  Yapilmasi gereken tek sey belli; ver topu Goudelock'a, gerisine karisma.  Atacagin sutun en az yuzde 60'i basket zaten...

Maçı Goudelock aldıysa biz başka maç seyrettik o zaman Besim :) Goudelock bence vasatın altında oynadı.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Maçı Goudelock aldıysa biz başka maç seyrettik o zaman Besim :) Goudelock bence vasatın altında oynadı.

Zeki Abi, senin gibi forumun en yakin takipcilerinden birinin bile Goudelock totemimi farketmemis olmamasi, bende derin bir kaygi uyandirdi :)  Mactan once ve sonra "Goudelock tek basina aldi/alir" yaziyorum.  2 sayi atip, 5 top kaybi yaptigi macta bile gorursen sasirma.

Bu arada, sen de vur dedik, oldurmussun masallah :)  Vasatin altinda oynayan bir adam MVP olamaz ki.  Tamam, belki MVP degildi ama dedigin kadar da kotu degildi.  3. periyotta attigi ekstra sayilar olmasa, oyunda o kadar kolay tutunamazdik. 
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 13:48:36 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı akarship

• Üye
Zeki Abi, senin gibi forumun en yakin takipcilerinden birinin bile Goudelock totemimi farketmemis olmamasi, bende derin bir kaygi uyandirdi :)  Mactan once ve sonra "Goudelock tek basina aldi/alir" yaziyorum.  2 sayi atip, 5 top kaybi yaptigi macta bile gorursen sasirma.

Bu arada, sen de vur dedik, oldurmussun masallah :)  Vasatin altinda oynayan bir adam MVP olamaz ki.  Tamam, belki MVP degildi ama dedigin kadar da kotu degildi.  3. periyotta attigi ekstra sayilar olmasa, oyunda o kadar kolay tutunamazdik.

O kadar çok savunuyorsun ki totem yaptığını anlamadım :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
Bogdan'a kizmiyor denmis ama bu videolara gore, SIRPCA ask bir baskaymis :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
Bogdan'a kizmiyor denmis ama bu videolara gore, SIRPCA ask bir baskaymis :)

Hocanın kızmadığı tek oyuncu yok ama hata yapana başka, eşeklik yapana başka şekilde kızıyor. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
O kadar çok savunuyorsun ki totem yaptığını anlamadım :)

Mactan once mutlaka "tek basina alir" yazarim ama dun maci kacirinca, es gecmeyeyim dedim :) Zeki Abi, bu arada, savunuyoruz da, Erdal Bibo'yu savunmuyoruz: koskoca Goudelock.  Mersin'e gelince, kunefe esliginde insallah Goudelock ve Naz mevzularini seninle masaya yatiracagiz. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
İskenderuna gel sen, istediğin künefe olsun :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
zeki abi sende de ilgin bir gou takıntısı var. BEsim nasıl koruma konusunda bokunu çıkartıyorsa sende eleştirme konusunda aynısını yapıyorsun :)
ikiniz de kusura bakmayın ama ikiniinde yaptığı bence doğru değil.
3ncü çeyrek bizi maça geri getiren adam Gou idi. maçın her dakikasında belli oyunculardan katkı aldık
ama 15 sayı atmış ve maçın oyuncusu seçilmiş adam vasat altı oynadı diyorsan tarafsın abi 8) kusuruma bakma.. ama neyin tarafısın onu da anlamadım
Besim de totem motem ayağına olayı götürüyor ama biz anlıyoruz ;)

haddim olmayarak birşey söyleyemek istiyorum
bunu bende yapıyorum hepimiz yapıyoruz.
parkede yıllar sonra karakterli oyuncular gurubu görüyoruz. maçlar kaybedilebilir kazanılaiblir , kötü de oynayabiliriz ama asla mücadele etmekten kaçmayan güzel bir ''takım '' var..
kenarda süre almayan oyuncu bile gelen sayılarda mutlu oluyor. takım içindeki olmayan ego biz taraftarlar arasında var bende bunu bir türlü anlamıyorum.
takım halinde kazanıyoruz takın halinde kaybediyoruz. bunu sindirebilmek lazım. bazen bazı oyuncular extra katkı veriyor bazı oyuncular beklenilen altında kalıyor ama önemli olan başka oyunular bu sırada devreye girip katkı veriyor mu ? evet veriyor zaten verdiği zaman maçları kazanıyoruz...
zisis 2 3 maçtır skor anlamında beklenti altında kalıyor ama KEnan kardeşim sağolsun o açığı attığı sayılar ile kapatıyor...
bu açıdan baksak daha mutlu olmaz mıyız ?
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 14:13:48 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Besim

• Üye
zeki abi sende de ilgin bir gou takıntısı var. BEsim nasıl koruma konusunda bokunu çıkartıyorsa sende eleştirme konusunda aynısını yapıyorsun :)
3ncü çeyrek bizi maça geri getiren adam Gou idi. maçın her dakikasında belli oyunculardan katkı aldık
ama 15 sayı atmış ve maçın oyuncusu seçilmiş adam vasat altı oynadı diyorsan tarafsın abi 8) kusuruma bakma.. ama neyin tarafısın onu da anlamadım

parkede yıllar sonra karakterli oyuncular gurubu görüyoruz. maçlar kaybedilebilir kazanılaiblir , kötü de oynayabiliriz ama asla mücadele etmekten kaçmayan güzel bir ''takım '' var..
kenarda süre almayan oyuncu bile gelen sayılarda mutlu oluyor. takım içindeki olmayan ego biz taraftarlar arasında var bende bunu bir türlü anlamıyorum.
takım halinde kazanıyoruz takın halinde kaybediyoruz. bunu sindirebilmek lazım. bazen bazı oyuncular extra katkı veriyor bazı oyuncular beklenilen altında kalıyor ama önemli olan başka oyunular bu sırada devreye girip katkı veriyor mu ? evet veriyor zaten verdiği zaman maçları kazanıyoruz...
zisis 2 3 maçtır skor anlamında beklenti altında kalıyor ama KEnan kardeşim sağolsun o açığı attığı sayılar ile kapatıyor...

Vay, Cem Agrak, algi yonetimi yapiyorsun diyorsun yani :)  Yok yahu, bariz geyik iste.  Ciddi ciddi "dunku maci tek basina aldi" diyebilecegime inaniyorsan pes diyorum :)  Yogun elestirilerin oldugu zamanlar geyigine "Goudelock tek basina alir" diye baslayinca, arada oyle devam ettim.  Dun de maci izlemeden, haberleri okuyunca yazdim.  Gece sadece ikinci yariyi izledim: dediklerine katiliyorum.  Bolum bolum devreye giren 5 oyuncumuz olmus: sirasiyla, Bjelica, Kenan, Goudelock, Vesely ve Emir.  Bjelica'nin iki uclugu cok kritik; keza Kenan'in da.  Ama Kenan'in savunmadaki gayreti bize ekstradan 3 top kazandirmis.  Bjelica savunmada biraz daha zayif kaldi gibi ama Kenan ile birlikte momentumu bize cevirdiler.  Bu momentumu da Goudelock devraldi. Onun kacirdigi sutlar da olmus.  Bunlarin ikisi yanlis secim idi ama bir tanesini akabinde attigi turnike ile telafi etmis.  Diger kacirdigi sutlar ise bombos kalip attigi sutlar ki, girip girmemesi muhim degil.  Muhim olan dogru kisinin, dogru zamanda sut atmasi idi.  Zaten hemen ertesinde attigi sayilarla bu zarari bertaraf etmeyi basarmis.  Emir ise bence son devreye damgasini vurmus.  Ucuncu ceyrekte de yaptigi guzel seyler vardi ama Cemal Nalga'yi bir pozisyonda cok kotu savunup, hemen ertesinde de ondan blok yedi.  Devre sonuna dogru yaptigi asistlerle one cikip, dorduncu ceyrege damgasini vurdu.   

Çevrimdışı Besim

• Üye
Hocanın kızmadığı tek oyuncu yok ama hata yapana başka, eşeklik yapana başka şekilde kızıyor. :)

Oyle.  Ama Sirpca ask gercekten bir baska.  Aklima gecen seneki Bjelica olayi da gelmiyor degil :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Goudelock'un tek başına maç almasına şaşırılmasına şaşırıyorum ben de. Lafım meclisten dışarı tabii. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Maçı bence Obradovic ile birlikte Emir aldı. Obradovic'in ilk yarıdaki kötü oyundan sonra takımı havaya sokması, mola zamanlamaları, takımın moladan dönüşleri ve 3. periyottaki Zoric hamlesi maçı getirdi. Emir de ikinci yarı muazzam oynadı. İkinci yarı hücumda bu kadar iyi top dolaştırmamızda en çok Emir'in payı vardı. Kenan'ı es geçmeyeyim. Çıkışını devam ettirdi. Zincirlerini kırıyor artık. İnşallah yükselerek devam edecek.

Bjelica ve Goudelock'ı (3. periyot hariç) beğenmedim bugün. Özellikle Nemanja'yı daha önce savunmada bu kadar kötü görmemiştim. Goudelock da maçın genelinde kötü oynamasına rağmen 3. periyot klasını gösterdi.

Zisis 1-2 haftadır formsuz, şut ritmini kaybetmiş. Oyunu gösterişsiz olduğu için kötü oynadığında taraftarlar hemen laf söylenmeye başlamış. Geldiğinde de o kadar söylenmişti, Zisis'ten beklentileri çok iyi belirlemek lazım. Sonra haliyle insanlarda hayal kırıklığı oluyor. Zisis'ten sürekli sayı atmasını, oyunu kontrolünde tutmasını, sürekli yaratmasını bekliyorsanız daha çok beklersiniz. O adam Heurtel... Zaten bize de öyle bir oyuncu lazım değildi. Bizde topu kullanabilen, topla yaratabilen oyuncuların sayısı zaten fazla. Bizim tempoyu ayarlayan, iyi savunma yapan, oyun içinde gereksiz zorlama yapmayan (takım düzenini bozmaması açısından) ve ceza şutlarını iyi değerlendiren bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Nokta atışı yaptık. İddia ediyorum Zisis olmasaydı Top 16'da kazandığımız deplasman maçlarından en az ikisini kaybetmiştik. Bu aralar şut konusunda sıkıntı yaşasa da Zisis bildiğimiz bir oyuncu. Kısa süre sonra eski formuna ulaşacaktır.
Ben takıma, hocaya ve oluşan ruha inanıyorum.Zisis ve Hickman'a ayrı yere koyuyorum bizim onların tecrubesine çok ihtiyacımız olacak bu yuzden onlarda düşüş olmaz umarım olsa da kısa sürer.Yoksa yazdıklarına katılıyorum çok güzel yazmışsın.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14

Cem Ağrak ben   yanlış anlaşılmak istemem kendi adıma takımdan hocadan oyuncuların mucadelesinden hem mutluyum hemde keyif alıyorum.Yıllardır beklediğimiz olmaya başladı ara ara oyunculara sitem ediyoruz bu eleştri  değil  ben çok inanıyorum takıma.Senin buradaki ve genel olarak forumlardaki  pozitif duruşunu destekliyorum ve üye olduğumdan beri bu forumu okumaktan   da çok keyif alıyorum.Burda olmak güzel.Ama gerçekten Zisis'te bir düşüş var :D
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 15:44:01 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Draper gibi önemli bir oyuncunun lig lisansını iptal etmeleri hata bence.Ama bizim için çok iyi olmuş tabi bu durum.Yine Bjelica'yı kadro dışı bırakırlar.4 numarada adamlara karşı acayip üstünüz ama bakalım 5 numaralar ne yapacak

Çevrimdışı akarship

• Üye
Vay, Cem Agrak, algi yonetimi yapiyorsun diyorsun yani :)  Yok yahu, bariz geyik iste.  Ciddi ciddi "dunku maci tek basina aldi" diyebilecegime inaniyorsan pes diyorum :)  Yogun elestirilerin oldugu zamanlar geyigine "Goudelock tek basina alir" diye baslayinca, arada oyle devam ettim.  Dun de maci izlemeden, haberleri okuyunca yazdim.  Gece sadece ikinci yariyi izledim: dediklerine katiliyorum.  Bolum bolum devreye giren 5 oyuncumuz olmus: sirasiyla, Bjelica, Kenan, Goudelock, Vesely ve Emir.  Bjelica'nin iki uclugu cok kritik; keza Kenan'in da.  Ama Kenan'in savunmadaki gayreti bize ekstradan 3 top kazandirmis.  Bjelica savunmada biraz daha zayif kaldi gibi ama Kenan ile birlikte momentumu bize cevirdiler.  Bu momentumu da Goudelock devraldi. Onun kacirdigi sutlar da olmus.  Bunlarin ikisi yanlis secim idi ama bir tanesini akabinde attigi turnike ile telafi etmis.  Diger kacirdigi sutlar ise bombos kalip attigi sutlar ki, girip girmemesi muhim degil.  Muhim olan dogru kisinin, dogru zamanda sut atmasi idi.  Zaten hemen ertesinde attigi sayilarla bu zarari bertaraf etmeyi basarmis.  Emir ise bence son devreye damgasini vurmus.  Ucuncu ceyrekte de yaptigi guzel seyler vardi ama Cemal Nalga'yi bir pozisyonda cok kotu savunup, hemen ertesinde de ondan blok yedi.  Devre sonuna dogru yaptigi asistlerle one cikip, dorduncu ceyrege damgasini vurdu.

Bu benim seyrettiğim maçtı işte. Cem o aşırı koruyunca ben kasten aykırı şeyler yazıyorum bu arada. Ama şu konuda kesinlikle ciddiyim eğer MVP de seçilse benim MVP adayım KSK maçı özelinde kesinlikle Emirdir.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 15:44:28 Gönderen: akarship »