Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 97662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Arada kaynamasın ben takımdan da Hocadan da malzemeciden de kesinlikle memnunum :) Arada goygoy yapsak ta kızsak ta takımın en azından bir karakteri var ve yavaş yavaş birşeylere evriliyoruz. Bunu göremeyen ya kördür yada art niyetlidir zaten.

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
Abiler Zoric in hakkını yemeyelim son dakikalarda yüreğiyle oynadı resmen çok kritik sayılar ve bir tane çok önemli hücum ribaundu çekti. Bir oyuncu katkı vermediği zaman diğeri çıkıyor bunlar çok güzel tofaş maçında Melih girdi çok iyi oynadı, Zoric dün çok iyi reaksiyon verdi, Kenan Zisis formunu düşmesiyle devreye girdi, Oğuz son zamanlarda aldığı süreleri hep olumlu kullanıyor, Emir formda, Bjelica her zaman ki gibi, Goudelock devreye girmesi gerektiği zaman giriyor, Hickman sakatlıktan iyi döndü, Vesely her zaman güven veriyor. Şu anda katkı vermeyen Semih ve Serhat onlarında elbet zamanı gelecek. En önemlisi takımda ki beraberlik kenara bakıyorsun oynayanı oynamayanı her şeye takım olarak reaksiyon veriyor.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kenan 3. periyodda ve 4. periyodun sonunda aldırdığı hücum faulle baya iş yapmış.

Emir'in hakkını yemeyelim arada saçmalama herkesin hakkı olmalı,takımda herkes kadar saçmaladığı maç içinde 1 ya da 2 pozisyon oluyor ama son 3 5 maçtır gerçekten çok akıllı oynuyor. Zaten bizim takımın en önemli özelliği her maça ayrı oyuncuların damgasını vurmasından kaynaklanıyor. (Bjelica hariç, o hep iki üç kişi arasında)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Abi maçı tek başına Gou falan almadı..Takım olarak oynamaya karar verdik herkes taşın altına elini koydu kazandık..

Kenan kazandırdı..Zoriç..Gou neyse..Ama asıl Maçın adamı Emirdi..

Şunu unutmamak lazım Fenerbahçe takımı 12 sayı geriye düşecek takım değil..Koç ayakları yere bastırdı..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ata771

• Üye
Draper penetreleri ve dış şutları ile iki maçta da müthiş oynadı efeste penetreleri ile baya sorun çıkarmıştı bize olmaması artı bence bizim için

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Örtelin grafiği de yükseliyor, Draper'ın yokluğu kısa rotasyonunda etkili olur. Bizde de Bogdan olmayacak, o sebeple durumlar benzer.

Kazanmaya çıkarsak kazanırız. Kupa için euroleague'deki kadar kesin konuşamıyorum çünkü dün görüldü ki takım isteksiz olduğunda çekilmiyor.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Örtelin grafiği de yükseliyor, Draper'ın yokluğu kısa rotasyonunda etkili olur. Bizde de Bogdan olmayacak, o sebeple durumlar benzer.

Kazanmaya çıkarsak kazanırız. Kupa için euroleague'deki kadar kesin konuşamıyorum çünkü dün görüldü ki takım isteksiz olduğunda çekilmiyor.
haklısın ama kenarda ölüyü dirilten bir adam var devre arası ne söyledi acaba oynamayacaksanız ikinci yarıya boşuna çıkmayalım falanmı dedi çok merak ediyorum kesin bu tarz bişey demiştir takım 360 derece döndü

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
finale çıktık rakip ivkoviçin efesi isteksiz çıkacaklarını düşünmüyorum. Az biraz 5 numara katkısı alırsak rahat bir maç olur bizim için 4 numaraları zayıf kalcak çünkü.

Koç EL 5 i ile sahaya çıkar mı ya da rotasyon 5 ile mi onu merak ediyorum.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı fundamental

• Üye
haklısın ama kenarda ölüyü dirilten bir adam var devre arası ne söyledi acaba oynamayacaksanız ikinci yarıya boşuna çıkmayalım falanmı dedi çok merak ediyorum kesin bu tarz bişey demiştir takım 360 derece döndü

Ben Obra'nın devre arasında böyle bir söylemde bulunduğunu düşünmüyorum. Yine kimin ne yapması gerektiğini düşünüyorsa o şekilde konuşmuştur diye tahmin ediyorum. Bunun nasıl olduğunu bilemeyiz. Obra ama öyle ama böyle bir şeyler söyler, oyuncular da uygularsa kazanır, uygulamazsa kazanamayız. Durum budur. Kenarda ölüyü dirilten bir koç Efes'te de var. 

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Ben Obra'nın devre arasında böyle bir söylemde bulunduğunu düşünmüyorum. Yine kimin ne yapması gerektiğini düşünüyorsa o şekilde konuşmuştur diye tahmin ediyorum. Bunun nasıl olduğunu bilemeyiz. Obra ama öyle ama böyle bir şeyler söyler, oyuncular da uygularsa kazanır, uygulamazsa kazanamayız. Durum budur. Kenarda ölüyü dirilten bir koç Efes'te de var.
tabii ki bilemem ne dediğini ama ortalama bir koçun söyleyebileceğinden fazlasını söylemiştir
ivkoviç konusunda da haklısın ama aramızda takım olarak bariz kalite farkıyla beraber draper'ı dışarda bırakıyorlar bu da ekmeğimize yağ sürüyor
zoriç yerine lasme dışında efeste takımımda görmek isteyeceğim yabancı oyuncu yok yerli olarakta cedi furkan doğuş dışında yok ama cedi ve  furkanın top 16dan sonra düşüş yaşadığı gerçeği de var bununla beraber yerden yere vurduğumuz kenan'nın yükselişe geçen performansını da unutmamak lazım
ayrıca ivkoviç geçen seneki leş takımı aldı bir yere getirdi ama şu an yapabileceğinin en iyisini yaptığını düşünüyorum 
bence ne kadar hocasıda olsa obranın ivkoviç karşısında bir adım önde olduğunu düşünüyorum genel anlamda
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 11:35:20 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı bugrauskass

• Üye
  • Milosssssssssssss
Bugünkü maça dair:

http://www.altinciadam.com/2015/02/22/turkiye-kupasinda-derbi-heyecani/

Şahsi fikrim: Bu seviyelerde basketbol oynanırken bir takım iki kere üst üste kaybetmez. bu yönden Efes bir tık önde.

ancak az skorlu bir maç olacağını düşünürsek pozisyonları değerlendirmek ve kenan'ın örtel'e yapacağı baskı mühim. kilidi yine gou açabilir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Çok 3lük yeriz gibime geliyor

Çevrimdışı exex

• Üye
Hickman , Emir ve Semih  + bonus ( Zisis )

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Hickman ve Kenan ile huertal baskı yapmalıyız.  3 ve 5 numara savunmasını iyi yaparsak kazanırız. (Perper lasme kırstic)  Emir deb yine iyi oyun bekliyoruz.
Kazanacağımızı düşünüyorum. Bol şans FBÜLKER
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 16:19:42 Gönderen: OUZZ »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
uzun zamandır ilk defa bet yaptım bize real'e ve kazan'a verdim