Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 95179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
10 mactir kendi capimizda totem yapip, oncesinde ve sonrasinda "Goudelock tek basina alir/aldi" yaziyorum.  Forumu yakindan takip edelim lutfen :)
hahaha çok pardon sizin yazdıklarınızı takip ederim aslında Goudelock'u bayaa koruduğunuzu (bence haklı olarak) biliyorumda bu toteminizi fark etmemişim şasırdım abi artık Goudelock'u savunmaktan gözü başka birisini görmez olmuş dedim :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
yalnız ricky ne blok koymuş bea

Çevrimdışı lancelot

• Üye
eurolig sertliğinde bir maç olur umarım hakemler buna ayak uydurabilirler zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum
finale karşıyaka çıksaydı dün efes bu kadar kasmazdı
oly pana tadında bir maç olur inşallah rekabeti iliklerimize kadar hissederiz

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bunlarla yaptığımız son 6 maçın 5'ini kazandık.

Efes'te tribüne çıkacak yabancı bakalım kim olacak.

Hörtel-Doğuş
Janning-Furkan
Perper-Cedi-Birkan
Saric-Bjelica-Deniz
Lasme-Kristic
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 10:57:55 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Draper'ın lisansı sadece Avrupa için değil miydi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Evet, Hörtel'in gelişiyle lig lisansı iptal edilmişti.

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
(Draper + Bir yabancı oyuncu) kenarda oturtmak zorunda Efes dün Bjelica kenarda bıraktılar bizim maçta onu bırakırlar mı bilmiyorum. Biz Efes'e karşı son maçta pota altında bariz bir üstünlük kurmuştuk.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Maçlarda sürekli bench tarafını da takip ettiğimden Koç'un bazı oyuncuları daha ağır haşladığı doğru ama Bogdan ya da Andrew'i es geçtiği gibi bir durum yok. Defalarca Bogdan'ı sertçe uyardığını gördük, keza Andrew'e de biraz kontrollü girişiyor  :D  Genç yaşlı, yerli yabancı fark etmez, Obra reis affetmez

Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı lancelot

• Üye
(Draper + Bir yabancı oyuncu) kenarda oturtmak zorunda Efes dün Bjelica kenarda bıraktılar bizim maçta onu bırakırlar mı bilmiyorum. Biz Efes'e karşı son maçta pota altında bariz bir üstünlük kurmuştuk.
umarım efes bjelicayı oynatırda kafasına kafasına vururuz leş bir oyuncu o kadar söyleyeyim
birde biz eurolig maçında oynadığımız kadroyla çıkıcaz bogdandan zaten o maç yararlanamamıştık onlar draper + 1 yabancı eksik çıkacaklar böyle bir durumda var
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 12:07:42 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
En son finalde 97'de karşılaşmıştık bunlarla, maskeli Naumoski'nin 44 sayıyla canımıza okuduğu maçı 84-71 kaybetmiştik.İbo çok iyi oynadığı maçta 2. yarının başlarında 5 faule ulaşıp çıldırmıştı, bu da sonumuzu getirmişti.Erdal-İbo-Turner-Zaza(Güray)-Dallas rotasyonu ile oynuyorduk.Onlar ise Naumoski-Ufuk Sarıca-Murat Evliyaoğlu-Volkan Aydın-Mirsad-Derrick Alston-Hüseyin Beşok-Tamer Oyguç gibi geniş bir rotasyonla oynuyorlardı.

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Bizim takım Türkiye de istediği her maçı kazanır.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
fanatik finalin ülker sports arenada olduğunu yazarak kendini aşmaya devam ediyor :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
fanatik finalin ülker sports arenada olduğunu yazarak kendini aşmaya devam ediyor :D
yol yapmaya başlamışlar

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
1.72 - 2.07'lik oranlarla az farkla favori gösterilmişiz.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Açıkçası benim Zisis'den beklentim üst seviye basketbol oynaması, her maç 10+ atması, yada 6-7 tane asist yapması değil. Bence Zisis bizim takımdaki çok önemli bir eksiği kapatıyor. Tecrübe! Takım geneline baktığımızda çok hareketli ve biraz da sabırsız bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Maçın en kritik anlarında adrenalin tavan yaptı mı topu alan hemen hemen her oyuncu potaya gitmeye meyilli. Bence Zisis'in en büyük katkısı işte burada ortaya çıkıyor. Geçmiş sezonlarda Emir direksiyondayken kritik anlarda kullandığımız hücumları hatırlarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hep acele edip şut bulmaya çalışıyorduk. Zisis özellikle Euroleague deplasmanlarında bu anları çok dikkatli oynamamızı sağlayan bir isim. Topu yarı sahaya geçirip acele bir atış bulmaktansa top çevirip en uygun pozisyonu bulmamızı sağlıyor. Bunu belki asist üzerinden yapmıyor. Ama en azından hücumun aceleci olmasını engelliyor. Geçtiğimiz sezonlarda böyle anlarda yitirdiğimiz çok maç vardı. O nedenle Zisis'in tecrübe olarak sahaya kattıkları bence skor ve asist olarak katacaklarından çok daha değerli.

Takımda Emir-Bogdan- Hickman hatta Nemanja gibi asist üretebilecek oyuncular varken skorlik anlamında da çok değerli isimler bulunuyorken Zisis'in tecrübesini sahaya yansıtması bizim takımın dengeler içerisinde kalmasını ve oyunu hücumda daha dikkatli oynamasını sağlıyor düşüncesindeyim.

KSK karşısında ise maçın kahramanı bana göre Emir Preldzic'di. İlk yarı ne kadar kötü oynadıysa ikinci yarı bir o kadar iyiydi. Hem savunmada hem de hücumda çok değerli işler yaptı. Kenan'ı son zamanlarda çok eleştiren biriyim. Yetenekleri doğrultusunda istenen seviyeye çıkamadığını düşünüyorum. Ancak özellikle lig maçlarında artık ağırlığını koyması gerektiğini düşünüyordum. Yavaş yavaş bunu yapmaya başladı. Onun adına da çok sevindim. KSK karşısında iyi bir performans ortaya koydu. Goudelock yine skor liderimizdi. Kötü oynadığı bir maçta bile rahat 10+ üzerinde skor üretebiliyor. İki ucu keskin bıçak olabilir ama takım için çok değerli bir parça olduğunu her maçta bir kez daha gözler önüne seriyor.

Nemanja'daki son 1 aydır gözle görülür bir düşüş olduğunu hepimiz görüyoruz. Özellikle savunma direncinin düştüğü ve elden verdiği toplar çok dikkat çekmeye başladı. Ben bunun nedeninin yorgunluk olduğunu düşünüyorum. Euroleague ve Lig başladığından beri 30+ dk üzeri sahada kalan ve çok yüksek seviyelerde efor harcayan bir oyuncu. Özellikle lig maçlarında süresini biraz daha aşağı çekip biraz dinlendirme şansımız olursa sezon başında olduğu gibi çok daha iyi bir Nemanja izleyebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu eleştiriye açık haliyle bile çok değerli katkı vermeye devam ediyor. Çok büyük bir profesyonel. Umarım uzun yıllar formamızı giymeye devam eder.

Finalde efes ile karşılaşacağız. Pazar günü oynanacak olması nedeniyle bu kez taraftar desteğini de arkamıza alacağımızı düşünüyorum Antep'de. İnşallah Euroleague'in ikinci yarısı öncesi kupayı kazanıp moralli bir şekilde Avrupa'ya dönüş yaparız. @OUZZ'un yazdığına katılıyorum. Bu takımın Türkiye sınırları içerisinde istediği zaman yenemeyeceği takım yok. İnşallah pazar günü kupa sevincini paylaşırız.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic