Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92368 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hatai

• Üye
twitterde bazı basketbol bilmişleri ( bunlar sitelerde yazarlar ) Obradoviç ile İvikoviçi kıyaslamışlar ve ivikoviçin yarım sezonunun Obradoviçin 1.5 sezonundan daha değerli demişler (bir de Fenerbahçeli olacaklar). Böyle adamlara ne desem diye düşünüyorum?

hmetin

• Ziyaretçi
Uzun show up a cıkınca arka bombos kalıyor.o zaman da Kristic,Lasme bombos kalıyor.Zoric cıkıyor donene kadar sayı oluyor.Su takıma yenilmek cok acı verici ve cok sinir bozucu

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
4 periyodun son 3 dakikasina kadar takimdan herhangi bir kisinin ucluk bulmasini bekledik, gelmedi. E o kadar beklersen o ugurda bir suru top harciyorsun. Melih girdi mesela bir ara 4 sayi buldu. Yapilmasi gerkeni yapti cikti. Elinde bir suru silah var kullanamiyorsun, yazik.

Maç boyunca 3 üçlük isabeti bulmuşuz . Biri hemen başında biri de sonunda . Onun dışında 1 isabet bulduğumuz maçta bir tane üçlük bulmayı beklemek çok normal bence . O süreçte çok değil 1 şutumuz girmiş olsa maçın gidişatı farklı olurdu . Ki bizim şutlar girmedikçe Efes'in yapmak istedikleri bir nebze daha kolay yapabildi.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
tek 1 sorum var hersey ok neden Serhatı 1 kere olsun denemez..
Cocuga da yazık
Gel serhat derler gelir git derler gider...
Gel derler otur derler oturur.
Yani Melih olmadı dene serhat'ı neyse...
Bogdan olsa kazanırdık.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Zizis 3 mactır falan rezilleri oynuyor zaten de Bogdanovic olsa net olarak bu macı kaybetmezdik.Yok geldiginden beri su diyecegimiz macı olmadı falan deniyor da Bogdanovic cok buyuk oyuncu ve cok kilit oyuncu

Valla Bogdan da olsa bir sey farketmezdi.  Takim olarak kotu idik.  Tek bir kisinin one cikip da maci almasi olasi degil.  Hangi macta oyle bir performans gorduk?  Soyleyeyim, yaziyla sifir. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Örtel baya baya kaliteli ve Soğukkanlı oynuyor. O her sahada olduğunda bize Üstünlük kurdular EL maçında da öyle . Çok kötü savunma falan dediler de daha bundan faydalandığımızı göremedim. Bi ona bi Zisis'e bakıp hep neyse ya diyorum

Çevrimdışı Besim

• Üye
Örtel baya baya kaliteli ve Soğukkanlı oynuyor. O her sahada olduğunda bize Üstünlük kurdular EL maçında da öyle . Çok kötü savunma falan dediler de daha bundan faydalandığımızı göremedim. Bi ona bi Zisis'e bakıp hep neyse ya diyorum

Iki tane amatorce top kaybi yapti.  Bence patlamaya hazir bomba gibi.  Hoca Krstic ile olan bagina care bulabilseydi, Heurtel'in pek bir etkisi olmazdi. 
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 19:20:14 Gönderen: Besim »

hmetin

• Ziyaretçi
Fark ederdi Hocam Bogdanovic hem hucum hem savunma mucadele ediyor.hem savunmada kritik isler yapardı hem sırtı donuk giderdi hem de hucum ribauntları kovalardı.Bogdanovic bence kilit oyuncu Bjelica-Bogdanovic-Emir oyun aklı olarak cok farklılar 2 Sırp da cok ust duzey oyuncu

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
hakemler resmen doğradı bizi kristicin ilk çeyrek süre dolduktan sonra attığı sayıyı verdiler hickman turnikeye başladığında yapılan faulü yerde verdiler kenardan başladık huertelin 3lüğü ben ikilik gibi gördüm oğuzun çenesine gelen yumruğu görmediler ama bizde çok kötü oynadık bu maç fenerbahçe ülkerin nasıl durdurulcağını çok açık görmemizi sağladı ders çıkartıp devam etmek lazım sorunlara çözüm üretebilecek zaman var çok uzun bir maraton bende çok üzüldüm ama önceliğimiz eurolig olmalı işin ucunda kupa olsada f4 seviyesinde maçları erken oynayıp oyunumuzu açmak geliştirmek adına belkide hayırlı olmuştur

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
gene final gene kupa ve gene hüsran şaşırdık mı ?

Gou nun sayı atamayan hali hiç çekilmiyor, adamlar cedi veya perper i 4 numaraya çekiyorlar hiçbir şekilde oraya topu indirmiyoruz. Biz emiri 4 yapsak otoban olur orası.
Nemanja ve veselj hariç takım kötüydü.

Kenan da savunmada 1-2 iyi iş yapınca hemen alkış tutuyoruz. Bu takım Mccalebi hucümda eksik bırakıyor diye gönderiyor unutmamak lazım.

Sakatlık olmaması daha önemliydi.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
glockun ne kadar önemli oyuncu olduğu anlaşılmıştır sanırım winner yok deniyor ya işte o winnerin ta kendisi o dur o skor atınca maç kazanırız.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Iki tane amatorce top kaybi yapti.  Bence patlamaya hazir bomba gibi.  Hoca Krstic ile olan bagina care bulabilseydi, Huertel'in pek bir etkisi olmazdi.
Ama sonuç olarak Çaresiz Bıraktı bizi ve genellikle hep doğru tercihler yaptı. He o yaptığı amatörce top kayıplarını da yapmasa zaten Spa tadında olur neredeyse o kadar da olsun yani.. He bide şu var amatörce de olsa top kaybı yapıyor ama bu zoru iyi olanı denemesinden vs kaynaklanıyor bizim Zisis mesela top kaybı yapmıyor da noluyor ? Yada emir çok top kaybetse de mesela daha değerli bence çünkü en azından deniyor zorluyor Zisis gibi yapmıyor

Çevrimdışı Besim

• Üye
Fark ederdi Hocam Bogdanovic hem hucum hem savunma mucadele ediyor.hem savunmada kritik isler yapardı hem sırtı donuk giderdi hem de hucum ribauntları kovalardı.Bogdanovic bence kilit oyuncu Bjelica-Bogdanovic-Emir oyun aklı olarak cok farklılar 2 Sırp da cok ust duzey oyuncu

Ya Hoca'm, Bogdan'in oldugu macta ne oldu ki?  Bence bugunku sikintilar acikti: Goudelock'in gununde olmamasi; cok basit hatalar; savunmada ribaunt ve rakip uzun savunmasi.  Bunlardan su basit hatalari yapmasaydik bile maci alabilirdik.  Onu da gectim, Goudelock en kotu yuzde 40 ile atsaydi, maci almistik. 

Tamam, maclari kaybedince isyan etme duygusu hissediyoruz ama bence maglubiyeti soyut senaryodan ziyade, somut verilerde aramak lazim.  Benim fikrim bu sekilde. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
glockun ne kadar önemli oyuncu olduğu anlaşılmıştır sanırım winner yok deniyor ya işte o winnerin ta kendisi o dur o skor atınca maç kazanırız.
Glock ta winner ise artık ben başka bişey bilmiyorum

Çevrimdışı Besim

• Üye

Winner kismina katilmasam da, cok onemli bir oyuncu oldugunu gormek icin su maca bakmak yeter. 
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 19:25:36 Gönderen: Besim »