Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bugun hucum anlaminda elestirilebilir ama savunma acisindan bugun laf edilecek son adam bence.  Icerideki elemanlar feciydi.  Ayrica ucuncu ceyrekte sutlari giren adam yoktu neredeyse.
Takım olarak kötüydük. Bunda da dediğim gibi rakibin temposuna ayak uydurduk. Maçın ilk 5 dakikası hariç tüm maçı kontrol eden onlardı. 25 dakika boyunca 9 sayı ile 2 sayı arasında gitti maç.
Gou'nun bu maç özelinde savunulacak bir yanı yok bence. Aynı emir ve zizis gibi. Vesely hariç çizgisinde oyuncumuz yoktu maçta.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
tek 1 sorum var hersey ok neden Serhatı 1 kere olsun denemez..
Cocuga da yazık
Gel serhat derler gelir git derler gider...
Gel derler otur derler oturur.
Yani Melih olmadı dene serhat'ı neyse...
Bogdan olsa kazanırdık.
günü gününe hakettiğinin 3 katını alır serhat
savunmada adamını kaçırır serhat
sadece dipten 3lük atar garibim serhat gerçekten yazık bu serhata

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Takım olarak kötüydük. Bunda da dediğim gibi rakibin temposuna ayak uydurduk. Maçın ilk 5 dakikası hariç tüm maçı kontrol eden onlardı. 25 dakika boyunca 9 sayı ile 2 sayı arasında gitti maç.
Gou'nun bu maç özelinde savunulacak bir yanı yok bence. Aynı emir ve zizis gibi. Vesely hariç çizgisinde oyuncumuz yoktu maçta.

Dedigin gibi savunulacak oyuncu yok bu macta ki zaten macin kaybedilmesinin birinci muessibi kendisi.  Bjelica'nin su ekstra uclukleri olmasa, bence o da felaketti.  Vesely'i de begenmedim ben.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Winner kismina katilmasam da, cok onemli bir oyuncu oldugunu gormek icin su maca bakmak yeter.
Bu dediğin daha mantıklı abi kesinlikle ama Winner kısmına asla katılamam hatta karşı bile çıkarım sevmeme rağmen

Çevrimdışı Besim

• Üye
Glock ta winner ise artık ben başka bişey bilmiyorum

Goudelock'in veya baska bir oyuncunun winner olacagi bir sistemde oynamiyoruz.  Winner denilen kavram cok farkli bir sey.  Sanirim arkadasin kastettigi sey daha farkli.  Zaten winner olan bir sistemde oynamayalim da.  Goudelock her ne kadar bagimsiz hareket eden bir oyuncu gibi gozukse de takim oyunu sistemine entegre oynayan bir oyuncu.  O yuzden, winnerdan ziyade, takimin skor ihtiyacini tatmin eden oyuncu tanimi daha uygun. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Goudelock'in veya baska bir oyuncunun winner olacagi bir sistemde oynamiyoruz.  Winner denilen kavram cok farkli bir sey.  Sanirim arkadasin kastettigi sey daha farkli.  Zaten winner olan bir sistemde oynamayalim da.  Goudelock her ne kadar bagimsiz hareket eden bir oyuncu gibi gozukse de takim oyunu sistemine entegre oynayan bir oyuncu.  O yuzden, winnerdan ziyade, takimin skor ihtiyacini tatmin eden oyuncu tanimi daha uygun.
Oyuncuların bireysel özelliklerinin daha çok ön planda kullanıldığı bir sistemle oynuyoruz dediğin gibi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ve bir de gördük ki aslında geniş sandığımız ama etki anlamında hiç te geniş olmayan bir rotasyonumuz var . Yani maalesef bir kaç oyuncunun eline Kaldığımız çok oluyor

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Güvenerek yabancı transferi yapmadığımız yerlilere kar yağdı yani anlayacağınız

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Çok sinir bozucu ama takılmamak lazım kupa almak önemli ama oynadığımız kulvarların içinde önem açısından son sırada olan bir kupa. Çok kötüydük. Ricky bir şeyler yapmaya çalıştı ama o kadar da değil yani. 3+1 den sonrasına karışmasa daha iyi olurdu bence dönebilirdi maç Bjelica veya Emir üzerinden oynamak daha mantıklıydı sanki. Bir de Ricky'nin şut stiline çok sinir oluyorum. Bu yaştan sonra yapacak bir şey yok tabi ama havada o kadar asılı kalmak nedir arkadaş ya her an blok yiyebilirsin örneklerini gördük daha önce. Çoğu zaman havadayken şut mesafesinin dışındaki adam el gösterip şutu atana kadar elinin dibinde bitiyor ve şutunu bozuyor.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
günü gününe hakettiğinin 3 katını alır serhat
savunmada adamını kaçırır serhat
sadece dipten 3lük atar garibim serhat gerçekten yazık bu serhata
O zaman neden transfer ediyosun?
Kafana silah mı dayayıp 3 katını veriolar?
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Glock ta winner ise artık ben başka bişey bilmiyorum
evet winnerdır kaç tane maçta attı kazandık o atmayınca özellikle son çeyrek kaybolunca maçları alamıyoruz.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Ve bir de gördük ki aslında geniş sandığımız ama etki anlamında hiç te geniş olmayan bir rotasyonumuz var . Yani maalesef bir kaç oyuncunun eline Kaldığımız çok oluyor

Bence bu maca fazla anlam yuklememek lazim.  Karsi tarafin savunmasi basariliydi ama girmeyen o kadar cok bos sut oldu ki, bunu gunumuzde olmamamiza bagliyorum ben.  Tonla sut kacirdik, tonla hata yaptik.  Arada olur boyle performanslar.  Bence olmasi da faydali.  Ayaklarimizin yere basmamizi saglar.  Ciddi bir donemece girmeden olmasinda da bir hayir vardir diyelim. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
evet winnerdır kaç tane maçta attı kazandık o atmayınca özellikle son çeyrek kaybolunca maçları alamıyoruz.
Winner adam son çeyrekte kaybolmaz işte ortaya çıkar onu diyorum ben de

Çevrimdışı Besim

• Üye

Bu sekilde tanimliyorsan, sana katiliyorum.  Zaten ben de belirttim.  Goudelock en kotu gununde en az 10 kusur sayi atan bir oyuncu.  Bugun bunu yapsa belki de maci alirdik.  Ama genel itibari ile winner denilen oyuncu farkli bir kavram. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bence bu maca fazla anlam yuklememek lazim.  Karsi tarafin savunmasi basariliydi ama girmeyen o kadar cok bos sut oldu ki, bunu gunumuzde olmamamiza bagliyorum ben.  Tonla sut kacirdik, tonla hata yaptik.  Arada olur boyle performanslar.  Bence olmasi da faydali.  Ayaklarimizin yere basmamizi saglar.  Ciddi bir donemece girmeden olmasinda da bir hayir vardir diyelim.
Haklısın abi ama sence de çok kısıtlı değil mi katkı aldığımız oyuncular ?