Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92323 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
1 celiskim yok o celiski gibi gorunen sey sana elestiryidi(Serhat kimseye bana 3 katını verin demedi.) ama olsun:) Ben sadece 1 sans verilmesi gerekiodu dedim heleki bu kotu gunde.
Neyse ben bugun gribim.. Yatarım..
euroleague ve Lig daha onemli ama kupa kaybetmek hosh olmadı tabi..
neden  alıyorsun dediğin an çelişki oldu ama neyse

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Savunma iyiydi gibi gozuktu ama bence o da iyi degildi.  Oyuncu kacirdigimiz kac tane pozisyon vardi ben sayamadim.  Havadaki paslari tamamlayanlar, verilen hucum ribauntlari...  Saymakla bitmez.  Rakip uzun savunmasi da cabasi.
bence de savunma iyi değildi çok daha iyisini yapabiliriz

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bogdan olsaydı daha farklı olurdu diye düşünüyorum.Goudelack kötüydü,tercihleriyle maçı verdi diyebiliriz.
Bu yorumum bugün için geçerli.Gou'nun bu sene kazandırdığı maçları görmemezlikten gelmek ağır olur ama bugün gerçekten çok kötüydü.Sağlık olsun.Hayatta maç,kupa vs.daha önemli şeyler olduğunu unutmayalım.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
Su kadroları da kurup ta sadece Ligi alalım bana uymuyor.3 Kupa var 2'si gitti.EL zaten almak zor 4 te 1 de su kadro ve harcamanın karsılıgı degil bence
CSKA macından da umudum yok.De Colo'dan bu perf. ben beklemiyordum.Krilenko da maca yetisir.O macı alırsak cok buyuk surpriz ve muhtesem birsey olur.
gerekirse ligide almayalım f4 yapalım da benim için gerisi boş

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
O değil de yine bir final ve kupa kaybı.en güçlü olduğumuz dönemlerde bile her branşta bu final kazanma istatistiğimiz hiç yüksek olmadı.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
gou'nun aşması gereken eşikler var bir kısmını aştığını diğerlerini de aşmasını sağlayabilecek bir koçla çalıştığını düşünüyorum melihin daha fazla süre alması gerek bu maçla beraber eurolig rotasyonuna da iyice gireceğini umut ediyorum
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 20:10:19 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
fenerbahcenin 2 önemli sorunu var. 1 ve 5 numara. 1 numaradan kasıt playmaker. hiç sayı atmasın ancak takımı çekip çevirsin. winnerı da geçtim artık. yaz boyunca teodosiç dendi hickman alındı. hickmanın top getirişi oyun kuruşu saha görüşü goudelock-bogdanoviçten farksız emirden kötü.  biz ELde şampiyonluk falan diyoruz ancak kura şansımızolursa en faza f4 olur. rakiplerimize baktığmda mesela cska tedosiç-de colo. yada barcolena navarro-m.huertas. bizde play maker yada winner tarzda bir oyuncu bile yokken adamlarda 2şer tane var ki 2 tanesinden kötüsünün koy fenere takım çağ atlar. bir diğer de 5 numara. vesely yüksek performans göstermezse idi vay takımın haline. zoriç ve oğuz aynı tip oyuncular . savunmada hiç yoklar hücumda da harikalar yaratmıyorlar.  atletik pota altı oyunculara ihtiyacımız var. darrüşafaka doğuş farmarı aldı . maç başı 4-5 dakika süre alan bir oyuncuyu nba'dan çekip koparmak çok kolay. 2 yıl önce R.H. antepde geçen sene de barcada çok işler yapan Joey dorsey Houstonda 1-2 dakika ya alıyor ya da almıyor. Joey Dorsey bu takıma inanılmaz bir  enerji katardı.

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul
Bugün kaybetmemizde savunma ve hücum kadar hakemlerin yönetimide yadsınamaz.Savunmanın düşmesinde bize çalınan kolay düdüklerin karşı tarafa 3-4 temasa çalınmamasınında etkisi vardır diye düşünüyorum.Gou nun benche gelirken hakemle ağız dalaşına girmesine teknik bile çalamadılar kendileride ne b.k yediklerini biliyorlar.Semih'in o ana kadar savunmada iyiyken 2.faulünde Sariç'e bloğa çıkarken ve 3.falude Kristiç'in elindeki topa müdahalesinde temas ve faul yoktu bana göre.bunlar daha ilk çeyrekti yanılmıyorsam dıtdıt Semih 2 ve 3. faul.Keza Kristiç Oğuzun suratına darbe faul yok Hickman potaya yüklenirken teması alıyor faul yok.Dikkat edin Doğuş bu gün Gou yu savundu ama onu savunurken değilde perdede Vesely'e yaptığı faulü çaldılar.vs vs uzar gider.Kısacası bizim bu ülke sınırlarında hakemler yorumcular vs tarfında olamadık ve görünüşe göre hiçbir zamanda olamayacağız.Yorumcusu bile bir kere dahi Efes demiyor her defasında Anadolu Efes derken hadi Fenerbahçe Ülker uzun geldide fener nedir amk(AzcıkMantıklı Konuş :) ).Kısacası biz iyi değildikde kim iyiydiki bizde olalım amk :)

« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 20:46:29 Gönderen: maliboz »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben boyle hakemlerin..ozellikle murat biricik dene adam..o adam art niyetli..ısrarla soyluyorum ama yıllardır bizim amclarda keyfini catıyor adam...yonetici yok ki suna haddini bildirecek federasyon uzerinden..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Kötü oynadık kaybettik..Hakem kötü idi.Koç da..

Yalnız Efes Koçu İvkoviç demişki..''En iyi oyunumuzdu''..Bizim koç da '' En kötü oyunumuzdu''

O zaman yandınız yavrum..Gou nun,Emir in bu kadar rezil oynayacağı 1-2 maça denk geldiniz..Şimdiden size geçmiş olsun!

Kaçışınız yok KOYACAĞIZ!
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye

Yalnız Efes Koçu İvkoviç demişki..''En iyi oyunumuzdu''..Bizim koç da '' En kötü oyunumuzdu''

O zaman yandınız yavrum..Gou nun,Emir in bu kadar rezil oynayacağı 1-2 maça denk geldiniz..Şimdiden size geçmiş olsun!

Kaçışınız yok KOYACAĞIZ!

aynen katılıyorum...

iddia ediyorum..

macı el hakemleri yonetse yabancı bugun en az 10 farkla kazanmıstık..
macın 3. hakemi murat biricik olmasa bugun macı bsabas oynayıp 3-5 farkla kazanmıstık...
macın son 2 dakikasında saric'in atıp, kenan'ın atamadıgı 3 luk belirledi ancak sonucu..
macta bogdan oynasa mac bizimdi...

yani en basitinden 3 luklerde tam tersi olsa biz herseye ragmen kazanmıstık..yani aradaki fark cok ince idi...ve dedigine katılıyorum en kotu oyunumuz efesin en iyi oyununa bu halde ise efes dusunsun..giden 1 kupa olsun...

biz daha iyi oyunlara ve hucum performansıan alıstıgımız icin bugun kendimizi cok kotu goruyoruz..yoksa bu youn bile efes'e yeter duzgunhakmeler olsa..

bence efes dogru yolda degil..giderek heurtel takımı oluyorlar ve bu turkiyede ve tek amclarda belki soker ama el'de sokmez...patlarlar...bence yanlıs yoldalar...

neyse o onların sorunu...

« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 22:07:37 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
tbf resmen efes 5 yıldır kupa alamadıgından hediye etti bugun kupayı efese..

bu takım gecen sene ck ve ligi aldı..
bu senede ligi alıp top8 belki f4 yapacak ki bence yeterli..

gecen sene kupa kaybı normaldi...
bu seneki kupa kaybı bence gecen seneki gibi onemsiz..cunku efes'e kupa verelim bari bu sene dedeiler...yıllardır hic kupa alamıyorlar..en son 2010 sezonunda ck almıslar..ondan beri kupa yok....bu sene ligi alamayacaklarına gore fırat bu fırsat dediler resmen...

ben sene bası akcan ck kupasına yanıyorum...24 saniye saati yuzunden gitti o kupa 8 sayı ondeyken ritm kactı...

bu sene ligi alırsak eger 6 kupadan obra ile ; 2 lig ve 1 ck iel bence lig icin yeterli..1 kupa ve 1 ck (tek yandıgım) ksk, 1 kupa efes...gayet normal....
6 kupada 3 kupa-2 final-1 yarıfinal...

daha ne istiyoruz bilmiyorum...sonucta diger rakipler armut toplamıyor...

Çevrimdışı maliboz

• Üye
  • Yer: istanbul

Kaçışınız yok KOYACAĞIZ!
valla bende eğer böyle demişlerse aynı senin gibi düşünüyorum:

Gou,Emir,Zisis,kenan toplam 13 sayı,8 asist Huertel : 12 sayı 6 asist.Artı Bogdan ın olmadığı bir maç.
Birisi Gou çift haneye çıkamadı dese hadi ordan derdim ki bundan sonra bütün oynayacağımız maçlarda bunun olacağını düşünmüyorum açıkçası...

Çevrimdışı yek3

• Üye
Maçı kaybetmemizdeki ana nedenlerden biri hakem hataları.Bizim alehimize çalınan 6-7 tane düdük çalındı.Efes bizi doğradı pota altında hakemler düdük çalmadı bizimkiler dokununca hemen düdük.Böyle rezil bir maç yönetimi olamaz.Bu gibi  hakemleri bizim maça vermezler.
Öte yandan bogdanın olmadığı bir maçta en önemli skor opsiyonumuz olan Goudelockın bu kadar kötü bir yüzdeyle oynaması, Emir dünkü mactan eser kalmayan görüntüsü,haftalardir kötü oynayan Zisis ve Takımın beyni Bjelicanın kotu bir gunune denk gelmesi gibi etkenlerden dolayı maçı kaybettik. Ucunda bir kupa olması ve rakibin efes olmasından dolayı üzücü bir maçtı. Umarim bu maçtaki performansı cska maçında sergilemeyiz.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bogdan sakatlandığı zaman kafamda soru işaretleri oluşmuştu, zira istatistiksel olarak yansımasa da, onun yokluğunda alan paylaşımında büyük sıkıntı çekiyoruz. Bogdan yeri geldiğinde 1 de oynuyor, 2 de oynuyor, 3 de oynuyor.

Böyle bir jokerin olmayınca tamamen bireysel performanslara mahkum kalıyorsun.

Her ne kadar Bogdan çok büyük bir kayıp olsa da, ki benim için çoktan da büyük bir kayıp, yine de bu tip mağlubiyetlerin mazereti olmaz. Ne olursa olsun buraya kadar gelmişken o kupayı almak gerekiyordu. Çeyrek finalde ya da yarı finalde kaybetseydik kimse bu kadar takılmazdı bu işe ancak finale kadar geliyorsan bunun taraftar üzerindeki yıkımı da bir o kadar büyük olur.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 09:30:02 Gönderen: Chauncey Billups »