Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Türkiye Kupası (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 92335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
Zoric yerine kim olmalıydı sizce?
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Çok istatistik bakan biri değilim ama iki sayı yüzdemizin bu kadar düşük olduğu bir maç hatırlamıyorum. Üç sayıya hiç girmiyorum zaten.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
O zaman neden transfer ediyosun?
Kafana silah mı dayayıp 3 katını veriolar?
tamam hata yaptık aldık serhatı haklısın
ama serhat oyuna girse kurtaracakmış gibi yazmışsın ayrıca transferi yanlış bulduğunu ima ederek kendinle çelişmişsin
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 19:40:22 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
evet winnerdır kaç tane maçta attı kazandık o atmayınca özellikle son çeyrek kaybolunca maçları alamıyoruz.
spa'nın bizim maçta yaptığı gibi mesela maç boyu ortada olmaz gerekirse ama son 3 dakikada maçı alır sana. Glock gibi hep yanlış tercihler yapmaz maç sonlarında Winner oyuncu

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Winner adam son çeyrekte kaybolmaz işte ortaya çıkar onu diyorum ben de
Bence winner denilen oyuncu hedef maclarinda macin alinmasina dogrudan etki eden oyuncudur.  Son ceyrek performansi da bunun esasli unsurlarindandir.  Ama bu demek degil ki, winner her hedef macinda, istisnasiz iyidir.  Winner oyuncularin da kotu oynadigi hedef maclari olur; veya macin kazanilmasina yetmedikleri.  Bu arada, tekrar ediyorum, bence Goudelock winner olarak tabir edilen oyuncu tarzi degil.  Bunun icin hem cok genc, hem de o tarz bir takim sisteminde oynamiyor. 

Çevrimdışı hatai

• Üye
Mağlubiyetlerden sonra takıma eleştiriler bazen epey bir fazla oluyor. Acımasız olduğu durumlarda var. Eleştiri olacak tabi, herkes gibi ben de eleştiriyorum. Ama bazı oyuncularımızın sıradan oyuncu olarak görülmesi doğru değil.

Bogdanovicin olmaması bugün bizi etkileyen en önemli faktörlerden biriydi. Glock'un günde olmaması da aynı şekilde. Ama iyi bir pivotumuz olsa bu maçı yine alabilirdik. O da yok ne yazık ki. Umarım seneye alırlar.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
gou için fazla anlamlar yükleniyor winnerlık gibi buna gerek geçen sene eurocup mvpsi olmuş biri bu yıl EL de ilk defa boy gösteriyor ( değil mi) olaya bu gözle bakmak lazım ama şu ana kadar yaptıkları ile taraftarımız hemen winner yok yok değil demeye başlamış.

Özel bir skorer 1e 5 hucüm edip sokamayınca bu maç özelindeki gibi çekilmez bir hal alıyor hepsi bu.

Takım olarak kötüydük gou da buna dahil.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
tamam hata yaptık aldık serhatı haklısın
ama serhat oyuna girse kurtaracakmış gibi yazmışsın ayrıca transferi yanlış bulduğunu ima ederek kendinle çelişmişsin
1 celiskim yok o celiski gibi gorunen sey sana elestiryidi(Serhat kimseye bana 3 katını verin demedi.) ama olsun:) Ben sadece 1 sans verilmesi gerekiodu dedim heleki bu kotu gunde.
Neyse ben bugun gribim.. Yatarım..
euroleague ve Lig daha onemli ama kupa kaybetmek hosh olmadı tabi..
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bence winner denilen oyuncu hedef maclarinda macin alinmasina dogrudan etki eden oyuncudur.  Son ceyrek performansi da bunun esasli unsurlarindandir.  Ama bu demek degil ki, winner her hedef macinda, istisnasiz iyidir.  Winner oyuncularin da kotu oynadigi hedef maclari olur; veya macin kazanilmasina yetmedikleri.  Bu arada, tekrar ediyorum, bence Goudelock winner olarak tabir edilen oyuncu tarzi degil.  Bunun icin hem cok genc, hem de o tarz bir takim sisteminde oynamiyor.
İşte şimdi tam olarak anlaştık sanırım abi 😊 Amerika'lı oyuncu alışacak ta Avrupa'ya Winner olacak ta daha çok var buna

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Goudelock'ın 3 sayıda kaldığı maçı alıyorduk neredeyse. Tabii ki avunacak halimiz yok ama ben kendi adıma lig+EL'e bakarım, gerisi beni çok ilgilendirmez. Bizimki gibi bir ligin ve zorluk seviyesinin ortasında her kupayı almayı da bekleyemem. Ufak nüanslar maçı Efes'e götürdü. Son anlarda bir ikramda da bulundular ama değerlendiremedik. Hakemler de inceden kıydılar bizi.

Önümüzde 5 gün var. Hemen CSKA maçına konsantre olmak lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Top 16 son maçında Efes'e fantezi yapsak ve çıkamasa da herkes rahatlasa. :)

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Herşeye rağmen savunmamız gayet iyiydi..hücumda her zaman bu kadar kötü oynamayız..savunmanın oturması daha önemli

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Herşeye rağmen savunmamız gayet iyiydi..hücumda her zaman bu kadar kötü oynamayız..savunmanın oturması daha önemli

Savunma iyiydi gibi gozuktu ama bence o da iyi degildi.  Oyuncu kacirdigimiz kac tane pozisyon vardi ben sayamadim.  Havadaki paslari tamamlayanlar, verilen hucum ribauntlari...  Saymakla bitmez.  Rakip uzun savunmasi da cabasi. 

hmetin

• Ziyaretçi
Su kadroları da kurup ta sadece Ligi alalım bana uymuyor.3 Kupa var 2'si gitti.EL zaten almak zor 4 te 1 de su kadro ve harcamanın karsılıgı degil bence
CSKA macından da umudum yok.De Colo'dan bu perf. ben beklemiyordum.Krilenko da maca yetisir.O macı alırsak cok buyuk surpriz ve muhtesem birsey olur.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Savunma iyiydi gibi gozuktu ama bence o da iyi degildi.  Oyuncu kacirdigimiz kac tane pozisyon vardi ben sayamadim.  Havadaki paslari tamamlayanlar, verilen hucum ribauntlari...  Saymakla bitmez.  Rakip uzun savunmasi da cabasi.
Savunma bence de çok ta iyi değildi Efes beceriksizdi